Uvjeti i prava korištenja2013-11-26T20:16:44+00:00

Na koristenje portala www.vwclubcroatia.com, www.vwtuningshow.com, i svih njihovih dijelova primjenjuju se ovi uvjeti koristenja.
Stoga vam savjetujemo da prije koristenja portala procitate ove uvjete i upozoravamo da se koristenjem portala smatra da prihvacate ove uvjete koristenja. Kao i sve njihove izmjene i dopune.

Smatra se da su korisnici koristenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima koristenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

PORTAL VWclubcroatia.com
VWclubcroatia.com posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava koristenje sadrzaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadrzaje portala VWclubcroatia.com ukoliko ne krse uvjete koristenja.

Portal VWclubcroatia.com sastoji se od vlastitih sadrzaja, sadrzaja partnera i oglasivaca, besplatnih sadrzaja, sadrzaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.

VWclubcroatia.com sadrzaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadrzaje portala VWclubcroatia.com koristite na vlastitu odgovornost i VWclubcroatia.com ne moze se smatrati odgovornim za bilo kakvu stetu nastalu koristenjem.

Pristup portalu VWclubcroatia.com i svim njegovim sadrzajima dopusten je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznaceno drugacije. Oznaka 18+ na pojedinim sadrzajima oznacava da je koristenje sadrzaja dopusteno iskljucivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA
VWclubcroatia.com polaze autorska prava na sve vlastite sadrzaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlasteno koristenje bilo kojeg dijela portala koji sadrzi vlastiti sadrzaj smatra se krsenjem autorskih prava portala VWclubcroatia.com i podlozno je tuzbi. Isto se primjenjuje na sadrzaje koje su na VWclubcroatia.com postavili ili na kojima imaju pravo partneri I oglasivaci ili drugi korisnici.

Sadrzaj na portalu VWclubcroatia.com je zasticen autorskim pravima. Mijenjanje, posudivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadrzaja je moguce samo uz prethodno dopustenje VWclubcroatia.com ili oglasivaca. Ukoliko korisnik smatra da je doslo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je duzan izvijestiti VWclubcroatia.com koristeci adresu info@vwclubcroatia.com

Sadrzaj objavljen na portalu VWclubcroatia.com smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz postivanje svih autorskih i drugih vlasnickih prava te svako na sadrzaju navedeno ogranicenja prava.

Ukoliko smatrate da su na VWclubcroatia.com povrijedena Vasa autorska prava, molimo vas da nas o tome izvijestite na adresu: info@vwclubcroatia.com

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
VWclubcroatia.com sadrzava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. VWclubcroatia.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne moze se smatrati odgovornim za sadrzaje izvan portala. Sadrzaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

ZASTITA PRIVATNOSTI
VWclubcroatia.com stiti privatnost korisnika u najvecoj mogucoj mjeri.

VWclubcroatia.com se obavezuje da ce u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom koristenja portala, te da privatne podatke nece obradivati niti distribuirati trecoj strani, osim ukoliko je drugacije utvrdeno ovim pravilima ili uz posebno dopustenje korisnika.

VWclubcroatia.com moze u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobivene tijekom koristenja portala (iskljucivo podaci o racunalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke VWclubcroatia.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljsao portal i njegove sadrzaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjecuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadrzaji najpopularniji medu kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili vecem obujmu uobicajeno je, i njime se koriste i poznati svjetske web stranice.

VWclubcroatia.com obvezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena nece bez dopustenja svakog pojedinacnog korisnika obradivati niti distribuirati u druge svrhe, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

VWclubcroatia.com obvezuje se da ce cuvati privatnost korisnika portala, osim u slucaju teskog krsenja uvjeta portala VWclubcroatia.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika, sukladno vazecim propisima.

REGISTRIRANI KORISNICI
Registriranjem na portal VWclubcroatia.com korisnik je obvezan proci postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password. Registriranjem na portal pristajete na ove uvijete koristenja I posebice pristajete na koristenje vasih osobnih podataka u svrhe navedene u ovim uvjetima koristenja.

VWclubcroatia.com nije ni na koji nacin odgovoran za sadrzaje koje objavljuju posjetitelji, niti ureduje ni provjerava sadrzaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadrzaje pod pojedinim loginom odgovoran je iskljucivo korisnik koji ga koristi.

VWclubcroatia.com ce odmah po primitku informacije o nezakonitom sadrzaju ukloniti sadrzaje korisnika koji nisu u skladu s vazecim zakonima, sukladno obvezama propisanim Zakonom o elektronickoj trgovini I drugim propisima.

Registrirani korisnici duzni su se ponasati u skladu sa specificnim pravilima za pojedine dijelove portala.

VWclubcroatia.com zadrzava pravilo da pojedinom korisniku zabrani koristenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik krsio pravila.

Korisnik je duzan odmah prijaviti portalu VWclubcroatia.com neovlasteno koristenje njegovog accounta. VWclubcroatia.com ne moze se drzati odgovornim za neovlasteno koristenje accounta, niti eventualnu stetu nastalu na taj nacin.

KOMUNIKACIJSKI SERVISI (FORUM I KOMENTIRANJE CLANAKA)
VWclubcroatia.com omogucuje posjetiteljima besplatno koristenje foruma pod uvjetom da ne krse uvjete koristenja portala VWclubcroatia.com, kao niti specificna pravila koja vrijede za forum I komentiranje sadrzaja (clanaka).

Koristenjem komunikacijskih servisa obvezujete se da cete slati i primati materijale koji su zakoniti, na kojima ne postoje prava trecih osoba koja prijece objavu i odgovarajuci pojedinom servisu.

OBVEZE KORISNIKA PRI KORISTENJU PORTALA VWCLUBCROATIA.COM
VWclubcroatia.com ne kontrolira sadrzaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne moze jamciti tocnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadrzaja.

VWclubcroatia.com nece ni na koji nacin biti odgovoran za sadrzaj ili gubitak i ostecenje sadrzaja koje je nastalo zbog koristenja usluga portala VWclubcroatia.com.
Radi osiguranja slobodnog i neometanog koristenja usluga portala VWclubcroatia.com, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

a.. a) objavljivanje, slanje i razmjena sadrzaja koji krse postojece hrvatske i/ili medunarodne zakone, sadrzaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteci, rasisticki ili sovinisticki te stetan na bilo koji drugi nacin,
b.. b) objavljivanje, slanje, razmjena i prenosenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lazne, a cije bi koristenje moglo nanijeti stetu drugim korisnicima,
c.. c) lazno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizicke osobe,
d.. d) manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadrzaja koji se objavljuje ili salje putem usluga portala VWclubcroatia.com,
e.. e) objavljivanje, slanje i razmjena sadrzaja koji su zasticeni autorskim pravom,
f.. f) objavljivanje, slanje i razmjena nezeljenih sadrzaja korisnicima bez njihovog pristanka ili trazenja kao sto su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lancana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrze lazne informacije, zavaravajuci navode ili tvrdnje
g.. g) svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadrzaja koji sadrzi viruse ili slicne racunalne datoteke ili programe nacinjene u svrhu unistavanja ili ogranicavanja rada bilo kojeg racunalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
h.. h) prikupljanje, cuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.
VWclubcroatia.com zadrzava pravo ukloniti sadrzaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima koristenja.

VWclubcroatia.com nema obvezu pratiti komunikacijske servise, ali u svakom slucaju zadrzava pravo automatskog ukidanja korisnickog racuna bez prethodne najave u slucaju nedopustenog koristenja odnosno krsenja ovih Uvjeta koristenja.

Prihvacanjem ovih Uvjeta koristenja korisnik se slaze da ce usluge portala ukljucivati reklame, te da ce usluga ukljucivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slicne poruke VWclubcroatia.com neophodne za redovito obavjestavanje posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadrzaja portala VWclubcroatia.com time se smatra da je korisnik pristao primati takve reklamne poruke.

Komunikacijski servisi ponudeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a VWclubcroatia.com ne moze se drzati odgovornim za bilo kakvu stetu nastalu koristenjem istih.

PORUKE VWCLUBCROATIA.COM-a I SPONZORA
VWclubcroatia.com moze registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti portala VWclubcroatia.com i sponzora. U slucaju da korisnik ne zeli primate takve poruke, moze o tome izvijestiti VWclubcroatia.com na info@vwclubcroatia.com. Ukoliko izuzece korisnika od primanja takvih obavijesti zbog specificnih razloga nije moguce, njegov korisnicki account ce biti zatvoren.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA
VWclubcroatia.com zadrzava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete koristenja portala. Svaka promjena bit ce objavljena na adresi VWclubcroatia.com. O vaznim promjenama i dopunama VWclubcroatia.com moze obavijestiti korisnike i/ili objavljivanjem na portal i/ili putem e-maila. Koristenjem bilo kojeg sadrzaja na portalu VWclubcroatia.com smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Ova pravila su na snazi od 1. siječnja 2003.