Slavwac

Član
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Slavwac

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/25/1991

Profilne informacije

  • Ime
    Slavko
  • Vozilo
    Vw Golf Mk2 GTD
  • Web
    http://
  1. Molim pomoc, trazim kuciste injection pumpe. Ukoliko netko ima ili zna gdje se moze nabaviti kuciste, koje ne pusta. Unaprijed hvala.
  2. Slavwac

    Slike: Golf Mk2

    Mislim na ovu http://i300.photobucket.com/albums/nn31/0804RS/mk2-2.jpg
  3. Slavwac

    Slike: Golf Mk2

    @Rajkec: Ima li tko kakav projekt link? U biti tražim kod boje. Isprike za dizanje starog posta...boja kao na mojoj duji... Jadegrün LN6V nadam se da sam pomogao cheers
  4. Zanimalo bi me, sa kojeg auta vag grpacije bi pasao karter na Audi 1.9 tdi sa 110 ks. Znaci da pase na prihvate, a da je plici, jer ovaj je pre nizak.
  5. Molim vas za pomoc. Pukao mi je most na duji. Zanima me pase li prednji most i vilice od trojke na dvojku? Takoder me zanima, kakva je stvar s nosacima motora? U duji bi ostao njen 1.6td. Molim vas za savjete, ako moze detaljnije upute. Ne raspolazem sa previse novaca i zaista mi je hitno. Unaprijed Hvala.
  6. Slavwac

    Golf 2 1.6D

    Pa, vidis meni je sad nedavno poceo bendix izbacivati, vergla vergla i taman da mi sastavi, bendix me izbaci. Do prije tjedan do dva nije bilo nikakvih problema. Provjeri si osigurac od grijaca, nalazi ti se na firewallu iznad serva od kocnica.
  7. http://vimeo.com/31739430 http://vimeo.com/25908422 Nadam se da nije bio, fora mi je kako se Rocco voza hehehe
  8. Molio bih vas za pomoc. Znaci prosli tjedan sam napravio veliku glupost, nisam natankao auto na vrijeme, te sam ostao bez goriva onu noc kad je bila mecava. Auto sam na jedvite jade dovezao na benzinsku, ugasio mi se jedno 5 puta od Culinecke do BP u Dubravi . Natocio sam ga za 50 kuna, nisam imao vise love. Dakle kako se gasio jer je ostajao bez goriva je navlacio zrak, e sad kako sam ga natankao, normalno sjeo sam u auto i vratio se u kvart. Kada sam ga palio, trebalo mu je duze da sastavi, naravno zbog zraka kojeg se nagutao. Mislio sam da ce se to rijesiti, u tih kilometar ili koliko vec ima. Medutim, on se nastavio konstanto gasiti. Ta epopeja traje vec danima, dva puta sam ispraznio bateriju sa verglanjem i nikako da sastavi. Kada upali, nemirno radi, navlaci zrak i ako nije pod cokom i pod gasom, nakon nekog vremena se ugasi . Na crijevu se vidi dok radi da navlaci zrak i nekako mi se cini da nije potpuno ispunjena gorivom, nego kao da ima lagani mlaz sa rupama od zraka. Normalno kada se ugasi, u filter mi vraca pjenu. E sad, da li sam ja navukao smece u cijevi ili negdje na spojevima vuce fals neznam. Molim za pomoc, na serachu sam nasao, ispuhivanje cijevi, nepovratne ventile, reparacije Bosch pumpe.... Sta da radim, nemam kompresor, gdje, koja (guma ili plastika) i kolika crijeva da kupim, nepovratni ventil? Stvarno neznam vise, svatko ima teoriju, ima jos detalja koje mogu napisati, pomagajte ako golfa znate.
  9. Ok, ljudi imam jedno pomalo glupo pitanje. Molim bez drvlja i kamenja....i´m just begginer. Znaci zanima me, sto sve pase na duju td sa ostatka VAG koncerna a da je unutar plug n play ili minimal sex kod ugradnje? Interijer, podvozje, motor?
  10. Znaci, danas sam stajao u ducanu, ispred stalaze za zaruljama i umalo kupio neke "xenon" zarulje. No odustao sam, sto zbog cijene od 30 i kusur kuna, zatim sam ugledao Bosch Xe blue od cca 90 kuna po zarulji. Predpostavljam da je vec bilo rasprava na temu zarulja. Znaci volio bih malo upgrade-at lampe na duji. Para za pravi xenon nemam. Znaci neke cijenovno prihvatljive zaruljice, koje bacaju bijelo ili plavkasto svijetlo. Imam suseda u kvartu, vozi keca, ima te nekakve Xe zarulje al svijetle bas plavo i nekak se lose svijetlost lomi, a cini mi se da nisu kristal farovi. Molio bih za savjet, jer ovo nije normalno, obicni zuti h4 mi nikak ne svijetli.
  11. Slavwac

    Vw Golf Mk2 tacho

    Eh, vjeruj mi puno ljepse izgleda sa folijom nego bez nje....mogo sam odavno popikat ledice, ali ja ocu foliju tako da se svijetlost lijepo siri, a ne da imam tocke od ledica po tabli
  12. Slavwac

    Vw Golf Mk2 tacho

    Dakle, raskopao sam sat od duje dizlo....u namjeri da se instaliraju LED-ice. U meduvremenu mi je frend rekao da postoje te ledice ali u kucistu kao sto su dosad bile zaruljice, te gdje se moze nabaviti folija tipa one koja je davala zelenu svijetlost, ali bijele boje, ukoliko je netko upoznat sa time neka slobodno pise. Dal ima kod nas za kupiti onih prstena koji idu oko satova i kolika bi im bila cijena?
  13. Ma ja sam promijenil one dve polugice, plasticnu od pete brzine i zeljeznu stangicu od ostalih brzina, sad samo jos promijeniti piksu i onu stangicu sa kuglom. Jedino mi je ta stangica sa kuglom enigma, piksu jos nekak kuzim, al ovo nema sanse.
  14. Vec se vidim u procesu, uz naravno neizostavno j3bho mayku i ostale uzrecice i uzvike. Znaci, auspuf dolje, a zatim veselje sa namjestavanjem. Jeeeej
  15. @ IvanMk1 Hvala ti na pomoci. A recite ima li tko iskustva sa izmjenom istoga. Da se nebi poslje lupal po glavi. Ko zna kaj bum jos sve moral izmjeniti. :plac :plac