IvanS

Član
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IvanS

  • Rank
    SDI
  • Birthday 02/13/1980

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan S
  • Vozilo
    Golf IV TDI 25 Years
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

1751 profile views
  1. Podizac prozora komplet( motor, sajle lim na kojem se nalazi podizac),za golf 4 , 4 vrata 00g.Prednji desni(suvozacev), original jer zamjenski koji sam ugradio nije ni 1 mjesec izdrzao pa evo ako netko ima nek se javi!
  2. IvanS

    R E N E K O autodijelovi

    Bok ,cuj trebaju mi prednji diskovi i disk plocice za Golf 4 2000g TDI. diskovi su 280 mm samoventilirajuci ,interesira me cijena za ATE Power diskove i obicne ATE plocice sa indikatorom .Da li ti uopce preporucujes te diskove i jel su ok ,auto ima 90 ks ne divljam bas s njim ali hocu da dobro koci kad treba.Evo i sad mi volan trese kad koocim a sve zbog losih diskova koji se deformiraju za 20-30 tkm pa bi sad uzeo nesto bolje.Trose li se plocice nesto brze nego na obicnim diskovima ?Koja bi bila cijena za gotovinu ?Hvala.
  3. Ok,onda uzimam ove original za golfa!
  4. Evo lezajevi na kotacima i seleni na prednjem kraju su mi pri kraju pa ih moram zamjeniti,da li da stavim original lezajeve i selene ili neke zamjensk? Ima li tko za preporuciti nekog trgovca gdje da uzmem dijelove nek se javi ,svaka je pomoc dobrodosla!Radi se o Golfu MK4 1.9 TDI 90ks 2000.g.
  5. IvanS

    Golf IV

    Ako neko ima za prodat ili zna nekog tko prodaje Golfa IV SDi ili Golf IV TDi 90 ks u dobrom stanju i sa sto manje km , oba sa klimom od 2000-2002 g. nek se javi !Placanje kesovina.
  6. IvanS

    Podizaci prozora

    Ok,probat cu pocistiti kontakte pa cu vidjeti kak se bude ponasalo !
  7. Vec se puno pisalo o podizacima prozora ali ja nisam nigdje nasao problem kao sto je moj pa molim sve one koji su imali slican problem ili znaju u cemu je problem da mi malo pomognu oko toga !Radi se o MK 4 2000g. podizaci prednjih prozora nekad rade sasvim normalno a nekad kao da i nisu bas ok ,prekidac kada se stisne do kraja trebao bi sam otvarati prozor do kraja a on otvara koliko ga ja drzim ,dize prozor sasvim normalno ,znam da prekidac ima dva stupnja i kad se malo stisne toliko bi trebao otvoriti a kad se stisne do kraja prozor bi trebao automatski dizati ili spustati.Sad mi se to pocelo dogadati i na suvozackom podizacu ,nekad ne rade oba prozora kako treba, nekad jedan a nekad rade kako treba oba dva!U cemu je problem ?Probao sam sa sinhronizacijom kao sto pise u uputama od vozila ali nista se ne desava ,da li su u pitanju prekidaci ,releji ili nesto trece ,pomagajte!!!
  8. Na gotovo svim Mk4 koje sam vidio ljusti se plastika oko podizaca prozora radia itd., mene zanima cime skinuti do kraja taj sloj koji se ljusti i da li je to netko skidao jer se ne isplati kupovati sve te plastike.I jos jedno pitanje u vezi plastika ,cime ocistiti i tretirati plastike na djelu ispod volana i pretinca na suvozackoj strani jer i one su nekeko masne i osjetljive na grebanje?
  9. IvanS

    H7 žarulje

    Hvala na prijedlozima decki!
  10. IvanS

    Gume

    Prosle godine sam u SLO kod Lasica uzeo Continental Premium Contact 2 u dimenziji 205/55/16 gume su odlicne pogotovo po kisi iznenadio sam se kak gume dobro drze ,prije toga sam imao Michelin Pilot Primacy u istoj dimenziji ali nisu dobro drzale cestu kao Continental imam tu na bregima od kud sam ja jedan zavoj na kojem sam ja primjetio da kad padne kisa Michelin uvjek onak lagano klizi od kad sam stavio Continental toga vise nema !Ne pljujem po Michelinu ali ja od prosle godine pa nadalje samo Continental , da naglasim da su me te gume sa montazom i balansiranjem i kad sam pokupio merver dosle 1950 kn 4 kom.
  11. IvanS

    H7 žarulje

    Znaci ne isplati se dat 250-300 kn za te zarulje ak tak brzo rikavaju !Pa dobro onda dajte neki omjer cijena- kvaliteta sta uzeti da je osvjetljenost ceste nocu pristojna.
  12. Stavio bi na Mk4 neke malo bolje H7 zarulje jer ove klasicne mi bas i ne svijetle kako treba( pogotovo nocu)a nije problem u farovima ,pa evo recite malo svoja iskustva i predlozite mi neke dobre zarulje do 300 kn !Ako ima netko mozda za prodati nove zarulje nek se takoder javi.
  13. IvanS

    Ne radi klima

    Mozda ti je otisla spula kompresora klime(elektromagnetna spojka) ,javi kad odes kod majstora ak je to kaj sam naveo i veli ti da je popravak skuplji od 400-500 kn javi se !
  14. IvanS

    Servis raznog alata i el.motora

    Sve zavisi od kvara ,i ako ima dijelova za taj tip anlasera u principu sve se da popravit samo je pitanje koliko je to isplativo .Ako hoces mozemo se negdje naci u ZG ili VG pa ti napravim neku defektazu pa cemo vidjeti da li se da popravit .