ddrda1

Član
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ddrda1

  • Rank
    SDI
  • Birthday 03/15/1976

Profilne informacije

  • Ime
    denis
  • Vozilo
    vw golf VII i vw tiguan
  • Web
    http://
  • Interests
    voznja vw automobila

Recent Profile Visitors

1248 profile views
  1. ddrda1

    Golf VII safe mode

    Kvar otklonjen,pukla zica na konektoru od senzora pritiska ulja.
  2. ddrda1

    Golf VII safe mode

    Meni izbaci gresku(blica grijač),ugasis auto,ponovo upalis i do 140 bez brige,a poslije safe
  3. Pozdrav ekipi, imam problem s golf 7 1.6tdi 77kw, radi se o sljedećem, pri normalnoj vožnji sve radi dobro, međutim, kad ga u bilo kojoj brzini stisnem po gasu i kad pređe iznad 4000 obrtaja upali mi safe mode, isto tako mi se desi kad dosegne brzinu od 140km/h u tom slucaju neovisno o obrtajima, majstor mi je dijagnosticirao kvar senzora pritiska ulja (f1) i zaklopke gasa. Stavio sam novi senzor međutim opet ista greška. Potom sam promjenio i stavio drugu zaklopku gasa i opet se isto ponaša. Dali je još netko od vas imao sličnu grešku, molim pomoć, svaki savjet je dobrodošao. Hvala svima unaprijed!!!
  4. Pozdrav drustvu na forumu.Dakle imam cudan kvar na sharanu ali samo ponekad(sada sve ucestalije).Ugasim normalno auto i kada ga hocu upaliti on vise nece.Naime n atabli se tada ne upali kontrolka od grijaca i ne cujese pumpa od goriva.Nakon nekoliko minuta nesto skljocne i pali koliko hoces.Mislim da je to relej ali neznam koji je odnosno neznam koji je broj releja i gdje se nalazi na sharanu.Ako ima netko tko zna koji je broj releja molio bih ga da mi napise.Na sharanu do 2000 je broj 109.
  5. prodajem navedeni auto radio s navigaciom original vw za golfa IV,passata,sharana.sve ostalo mozete pogledati na stranici:http://www.njuskalo.hr/auto-mp3-cd-dvd/radio-navigation-system-vw-original-oglas-4619407.
  6. ddrda1

    Golf IV 1.9 TDI D.P

    Prodano
  7. Nisam neki ekspert za to,ali se kuzum donekle,međutim nitko to nezna objasniti onako tocno,s kim sam god pricao sve se svodi na rekla kazala,tako da neznam gdje bih se uhvatio,Taj sistem na sharanu se sastoji od tri stvari,dakle senzor tem koji ga aktivira,dovoda goriva i žarnice.problem je sto na kompu kada ga spojim nema neke greske tipa zarnica ili drzac plamena nego strujno kolo.baš zato ni neznam odakle da krenem .Mislio sam da je jos netko imao takav slucaj,pa ce mi tocnije objasniti.
  8. to je original vw vebasto ima naziv ali neznam kako se tocno zove.samo me zanima dali se on pali ako je glikerica pregorila ili daje bilo kakve znakove.
  9. je stavio sam novu glikericu.nove brtve i onaj drzac plamena i sve je radilo super.cudno mi je sto se uopce nejavlja.
  10. Dakle imam problem s s tvz.vebastom.Repariran je ovo ljeto kompletno sve dosla je zima vebasti radi odlicno do neki dan.Samo se vise nece aktivirati.Na kompijuteru pokazuje gresku na strujnom kolu.Neznam odakle da krenem pa molim nekoga za pomoc.Osiguraci su ispravni.
  11. ddrda1

    Golf IV 1.9 TDI D.P

    Golf IV 1.9 Tdi 99/00 116 konja disne pumpe.reg.do 7/2012,izvrsno stanje,uvoz D,Na autu je napravljen veliki servis(remenje,spaneri,filteri)tako da nema ulaganja.Stavljene sve 4 alu felge+gudyear gume(nove)Oprema Esp,klima zra.jastuci,stakla na struju.cijena 5500 fix.
  12. Pozdrav ekipi.Dali netko zna gdje se mogu nabaviti po nekoj normalnoj cijeni set gumica za dizne.
  13. Imam shemu sve je ok na oba dva vakum ventila,s tim sa se patio dva dana,okreta crijeva i mjenjao jedno po jedno.Spojim ga na laptop i pokazuje mi sporadicnu gresku na turbini kada okremen crijeva obrnuto,obrisem je i to je to,ali auto ne ide
  14. jesam i turbina je u redu.To mora biti nekakva sitnica s vakumima ali nemogu nadoci
  15. turbina je reparirana i nastelana(ja gledao u servisu kada su je probali)radi kao metak.ali na autu ne.Jos mi se desava cudna stvar.Potrosnja goriva mi je 13 litara,a auto nejde.