Zglava

Član
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zglava

  • Rank
    SDI
  • Birthday 10/18/1983

Profilne informacije

  • Ime
    Ivica Zglavnik
  • Vozilo
    Golf 1.9tdi
  • Web
    http://
  1. Zglava

    Tdi trzanje

    Budem otišel izmjeriti pa ću vidit za dalje... Poslano sa mog ZP1000S koristeći Tapatalk
  2. Zglava

    Tdi trzanje

    Golf 3 1.9tdi, 95. godina, 66kw Poslano sa mog ZP1000S koristeći Tapatalk
  3. Zglava

    Tdi trzanje

    Ima 329000km i potrošil mi u mjesec dana sa max na ispod minimuma, a još k tomu mi troši i dizela više nego uobičajeno. Pred mjesec i pol sam mjenjal turbinu jer se moja doslovce raspala i onda mi je isto trošil pun kufer ulja pa je i profučkala. Posle mijenjanja mi opet nije htjelo temperaturu dići na radnu išla je max 65 stupnjeva, mislim da je i termostat problem. Auto imam 11 i pol godina kupio sam ga s 183000km i do prošle godine me nikad nije iznevjeril.
  4. Zglava

    Tdi trzanje

    Problem je kaj ne puše malo nego tak puše da baca i ulje van dok otvorim čep, a k tomu troši mi ulje i još radi koda koristim samo tri klipa. Poslano sa mog ZP1000S koristeći Tapatalk
  5. Zglava

    Tdi trzanje

    Hvala ekipa na odgovorima, ali se čini da je problem veći od toga jer mi na čepu za dolijevanje ulja puše. To znači da je problem sa kompresijom zato nije ni očitaval jednog cilindra na mjernim blokovima. Sve upučuje da će bit rastavljanje pa da vidim koliko je to velik popravak i kaj sve treba i dali se isplati.
  6. Zglava

    Tdi trzanje

    Pozdrav ekipa, da ne otvaram novi topic ja bi se nadovezao na isti problem s trzanjem koje se najviše događa kad je tek auto upaljen. Kao prvo teško mi ga upalit i to pogotovo zimi, a dok je toplije isto mu duže treba, ali nije do grijača jer su svi provjereni i rade, a kad upalim onda trza i to pošteno. Čuje se i malo jače nafta kad upali, a imam i očitanje vag com-a koji mi kaže da Cyl. 4 nema nikakvih mjerenja. Dali mi iko može pomoć oko problema, jer si mislim da su možda dize, Bosch pumpa ili nešto treče.
  7. Zglava

    VAG kataloski brojevi

    Ljudi zanima me jel su ovi kataloški brojevi ona plastika oko volana na golfu mk3 i jel ko zna cijenu!!! 1HO 953 515 G 1HO 953 516
  8. Znači treba mi samo neki polupani dvokomorni farovi i to je to!? Traži se netko sa polupanim dvokomornim farovima za golf mk3,da mu slučajno ne trebaju ili mu bezveze stoje u garaži,javiti se na PM!
  9. Dali se može zamjeniti ono kučište od kratkog svjetla za prihvat žarulje,jer mi se sve pokidalo pa mi žarulja od trešnje stalno gubi masu i ne svijetli ili slabo svijetli,šarafiće ima ali se neda išćupat iz lampe!!!
  10. Zglava

    Slike: Golf Mk3

    Mmmmmmmmmm Vento front,hvala momci na tako lijepim slikama,sad ću morati raditi Vento front!!!
  11. Dakle, prodajem pojačalo Renegade REN1800 staro 2 i pol godine korišteno 7 mjeseci i sve je natrag zapakirano,te je veoma očuvano.Nigdje izgrebano niti je pojačavano do kraja i nikad otvarano kučište! Izvađeno je bilo zbog bojanja auta i nikad više stavljeno natrag! Cijena je 800kn. Kablovi Dietz 35mm2 sa osiguračem od 100A isto očuvano! Cijena 200kn. U slučaju kupnje pojačala i kablova zajedno cijena je onda 900kn! Kontakt na PM ili na +385917909635!
  12. Zglava

    Bremze golf 3!?

    Danas sam se čuo sa više majstora i svi tvrde da treba samo onaj vanjski dio mijenjat,a da čeljust ostaje ista!
  13. Zglava

    Bremze golf 3!?

    Moram mijenjati bremze na svom golfinju i imam obične diske,a stavljao bih samoventilirajuče,pa me zanima dali moram mijenjati cijele čeljusti ili samo onaj vanjski držač (vodilicu) koja ima veči zub za šire diskove!?
  14. Zglava

    Slike: Golf Mk3

    Evo nešto slikica,ako je već bilo isprićavam se!