speedburn

Član
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About speedburn

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/15/1990

Profilne informacije

  • Ime
    Saša Mrvoš
  • Vozilo
    golf III 1.9 tdi
  • Web
    http://
  1. 1.9 tdi ( 120 ks ), spušten, eibach opruge, zatamnjena stakla, bad look, devil eyes farovi s lećama + xenon, alu felge 15", golf 4 sjedala prednja (podesiva po visini) i stražnja, naslon za ruku, kožni volan, zatvoren prednji branik, zatvoren sražnji branik, zatvorena stražnja hauba ( otvaranje na struju), krovni spojler, novo tapecirano nebo, stavljene glavcine sa diskovima iza umjesto doboša, unutrašnje osvjetljenje crveno-plavo, napravljen veliki servis prije 30 000 sljedeci nakon 30 000.... kilometraža je originalna, mogu priložiti potvrdu sa stanice za tehnički pregled... uvežen 2006 godine iz Njemačke, u HRV. nikad nije bio razbijen a za prije neznam ni ja!!! prošle godine napravljena komplet limarija novi rubovi novi blatobrani novi "pocinčani" pragovi.... kad sam ga kupio odmah je stavljeno komplet novo kvačilo...Uz auto poklanjam 4 čelične felge sa novim zimskim gumama i original opruge koje auto podignu 5-6 cm za zimu i šarafe posebno za čelične felge nema ulaganja osim servisa CIJENA :: 3000 eura 099/698-4226 LINK na njuskalo---- http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-tdi-automatik-oglas-11466782
  2. speedburn

    reparacija kocione celjusti

    evo samo da javim da je rjeseno majstor je upsio napravit novu piksicu i sad je sve ljepo fiksno, nista ne curi celjust koci ) moze lock hvala!!!
  3. speedburn

    reparacija kocione celjusti

    evo jucer sam rastavio celjust i bas ima lufta puno a i onaj mesingani prstencic u celjusti je malo dobio jajolik oblik, dao sam to sad tokaru pa ako uspije sta napravit, ako ne morat cu drugu celjust stavit!!!! hvala za sad!! javim sta ce bit od toga
  4. evo nabavio sam od golfa 2 GTI zadnji most sa diskovima i stavio sam na trojku svoju, sljedeci problem je taj sta jedna celjust pisa ulje na onoj osovinici od rucne kocnice... celjust je bila kod majstora i promjenjeno je sve u njoj, znaci sve gumice i svi semerinzi.... al ona osovinica je dobila po pi..i dal bi se to dalo prevarit pa ponovno istokarit, jel to tko ikat pokusavao ili radio jer nemogu nigdje nabavit drugu celjust ????
  5. evo na ovo moze LOCK !!! nakon ponovnog detaljnog pregleda skuzio sam da mi vuce zrak na filteru nafte na onaj mali plasticni cep ispod.... cep je bio puknut... stavio drugi i sad je OK!! hvala na pomoci!!! )
  6. vrati se da.... sad sam bas iso gledat, vrati se na pol crijeva, i kad verglam polako se dize, i kad dodje do bosch pumpe onda upali, al u tom crijevu i dalje ima zraka !!!! znaci moguce da vuce zrak tamo dolje na tom crijevu sta je prerezano pa spajano fuserski.... probacu to ja bolje malo spojit pa cemo vidit oce bit bolje !!!
  7. evo ovako sad sam pregledao cjevovode sve je u redu i nafta prolazi kroz ono prozirno crijevo sta ide sa filtera na pupmu!!!
  8. evo jos jedan podatak " CJEVOVOD " posto sam prije par dana radio pod. tj. izbacivao cepove one plasticne, majstor je tokom varenja progorio crijevo od nafte..... prerezao ga i spojio pomocu drugog crijeva tako da je jednu i drugu stranu nabio u taj komadic crijeva duljine 7-8 cm i pricvrstio selnama !!! jel bi moglo bit do toga?
  9. u to nije pacano uopce tako da sumnjam da je do tog... al provjerit cu !!! tocio sam na ini al prije dva tjedna... i to nesto sitno, kasnije opet na petrolu..... al muci to sta samo kad ga palim trese i dok je hladan jako tesko upali topao kresne odmah...... ostavim ga pol ure opet nece
  10. Evo to mi se desava vec par dana, znaci kad ga palim ujutro malo dulje vergla a do sad je palio odmah i preko zime nikad nisam imao problema s njim... i kad npr. u leru na mjestu mu dam gas i obrtaji predju preko 4000 onda mi pocne radit na 3 klipa.... ugasim ga upalim i radi ponovno dobro!!! jel kvar u dizni il nesto drugo? prijatelj koji je mehanicar kaze da je dizna!!!
  11. speedburn

    Brava vozacevih vrata

    ja ti imam isti priblem, moja su sjebana vec skoro god dana, al imam daljnsko pa se ne opterecujem, stvar ti je u onom malom ulosku unutar brave, znaci ovako, kad stavis kljuc u bravicu vjerovatno mozes ulozak ivuc van jel tako??? na tom ulosku imas iza kao neku kukicu, i puko ti je taj mali metalni dio ( jezicak neki) koji ide na u kukicu i ulazi unutar brave pogledaj vidjet ces kako ulazi unutra !!!!!!!!! najjednostavnije je ti je nac kakvu polovnu kvaku mozes ai neispravnu i samo to izvadis i stavis u svoju.... i problem rijesen!!!!!!!
  12. speedburn

    Prebrzo izgaranje lampi

    evo bas sam procitao gore prvi post i slazem se sa ovim, sibni otpornik da ti snizi napon i to je to
  13. speedburn

    slabo vuce i jako dimi

    on MORA kuckati stalno na motorima 66 kw.... znaci i na upaljen kontakt i kad je upaljen auto, na trojki 81kw taj ventilic NE kucka ............ ventil je crni sa zlatno-metalnim kucistem nalazi se uz filter zraka sa ljeve strane
  14. speedburn

    slabo vuce i jako dimi

    PROBLEM RIJESEN!!!! ipak je bilo samo do tog n75 ventila, cak manje i dimi nego prije sad kad je stavljen drugi..... MOZE LOCK
  15. speedburn

    slabo vuce i jako dimi

    e taj mi mali ventilic vise ne kvrcka, znaci moram stavit novi al bio sam tu kod jednog decka i mislio kupiti taj ventilic drugi i na njegovoj trojci to ne kvrcka ( isto 90 ks ) a auto ide normalno.... sad sam skinuo crijeva i pregledao, nisam primjetio da je negdje probuseno, jedino ono plasticno crijevo (koje se montira na turbinu a sa druge strane ono fleksibilono sta ide sa maf senzora) je iznutra masno kao da ima ulja!! jel to tako mora biti ili? Al sta se tice crijeva prije nekih mjesec dana je mjenjano kvacilo i ta crijeva su bila skidana radi rakseg skidanja getribe, kad se slagalo natrag neki specijalac sta je bio sa nama stavljao je one "steznice" na ta crijeva na one gumene dijelove i na jednu tu gumu nije stavio i to je spalo, auto je tako presao nekih 200 m dok se nisam vrato u garazu i to spojio kako treba!!!! JEL MOZE BITI NEKI KVAR RADI TOGA.... sta se gresaka tice nisam siguran u njih jer je par puta dzek bio skidan sa tog ventilica i maf senzora dok klema nije bila skinuta... ponistio sam greske jucer sve, pa cu sutra odletit opet da vidim hoce sta izbaciti!!!