lsd

Član
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lsd

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/17/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Enes
  • Vozilo
    mk1 golf
  • Web
    http://
  1. dakle danas sam kupio komplet sve iz trice...sad me znamiaju sheme da to prepravim da sljaka kod mene u autu...ako ima neko shemu volio bi da postavi LP
  2. vjerujem da ima na forumu 300% al ne mogu da nadjem... iimam kontorolnu tablu od golfa 3 i to uvaljujem u keca... PITANJE: da li ce se "kontrolna" moci spojiti na moju instalaciju da sljaka sve kako trebe ili ce biti potrebne neke izmjene HVALA
  3. lsd

    Koji motor u Golfa 1

    evo ovako... neki dan sam malo pricao s jednim amerikancem koji nabudzio motor u keca iz nekog porshea kolko sam shvatio...i ima u kecu gotovo 700KS u uulozio je bruku novaca u projekat... al kaze da mu je to najgluplja ideja koji je ikad ima i koju je realizovao....jer kako vec kaze kec ima losu aero dinamiku i na 250km/h i kvakice i baglamica vrata pocinju da se odvajaju kako ih vjetar duva...kaze da bi najbolja investicija bila 1,8T i S-a nacipovan i uredjen dobro... jer sve preko nije u skladu "ulozeno-dobiveno"
  4. rijec je o dizelu.. ipak hvala na odgovoru
  5. pozz ne da mi se listati unazad a vjerujem da vec ima.... da li pase getriba sa 2. na keca...ako ne zasto?
  6. lsd

    Rijeka - montaza 195 na 9j

    ja sam duvao sa velike boce s kisikom za brener
  7. OK tnx....idem sutra elekticaru neka zaradi i on malo stogod XD
  8. moze malo detaljnije oko tog releja?? gdje kako...koja brojka?
  9. dakle imam na Kecu neke xenone..i u zadnje vrijeme mi se desava da lijevi far se ne pali od prve...nego nakon par puta uazastopnog paljenja-gasnenja se upali...i to obicno kad je hladna sijalica ? kako da provjerim da li je balast ili sijalica/zarulja?
  10. ocu li se i ja pripreminti
  11. lsd

    Naljepnice

    moze mali opist tog specijalnog primera
  12. lsd

    Razbi mi čovik aute

    covjec al ga je opuhao... zao mi auta jbg al nek je ziva glava sto kod nas kazzu
  13. pa ne zivis u amazoniji.....jeli ti bitno tih +-10%......i ne mozes tako izmjeriti tacno nikad...znaci ako kad budes prolazio kroz lukavac ili tuzlu zovi i mjericemo navigacijom )))
  14. lsd

    Slike: Golf Mk1

    haha a kako sam se ismijao na drota
  15. lsd

    golf 1

    radio sam ja,nadjes materijal koji hoces,onda odes krojacu da ti prosije kanale za nosace neba,ako si skidao znas o cemu ti pricam,a ako nisi skini pa vidjeces,stim da moras da vadis sva takla!onda kad krojac prosije(njemu 10minuta posla) povadis nosace i vraatisu novo platno!onda postavis na krov i lagano zatezes i lijepis na krajevima!nakon toga vratis stakla i to je to!!