leozjeee

Član
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About leozjeee

  • Rank
    SDI
  • Birthday 03/04/1994

Profilne informacije

  • Ime
    Leo
  • Vozilo
    VW Golf 4 1.9 TDI PD, 74 kw, 2002

Recent Profile Visitors

1179 profile views
  1. Pozdrav ljudi. Radi se o Golfu 6 GTI. Nakon velikog servisa(zamjena lanca i španera) se osjete vibracije, pogotovo na volanu, papučicama dolje i mjenjaču. U leru radi relativno isto čini mi se, vibracije se dešavaju tek na oko 2000 okretaja. Mehaničar je probao auto i rekao da ne vidi nikakav problem, ali ja koji auto imam već neko vrijeme, osjetim razliku u vibracijama kojih prije nije bilo. Mislili smo prvo da je do nosača motora. Probali smo ih namjestit/otpustit/stegnut ali nikakvog pomaka. Da napomenem, auto normalno ide ko i prije. Neka vaša mišljenja? Da motor nije u fazi bacalo bi grešku na dijagnostici ili nebi? Ili je do nečeg drugoga? Hvala
  2. leozjeee

    Unutrasnjost auta

    Pozdrav ljudi. Pomalo nabavljam crnu unutrašnjost za svoj golf 7, 5 vrata. Nabavio sam sve plastike koje mi trebaju i A stupove. Zanima me sad da li B i C stupovi pašu sa 3 vrata na 5? Hvala
  3. leozjeee

    Golf 4 1.9 TDI ispuh

    Znači umjesto zadnjeg lonca samo cijev stavit?
  4. leozjeee

    Golf 4 1.9 TDI ispuh

    Radi se o Golfu 4 1.9 TDI PD, 74 kw, 2002 god. Ne znam o kojoj se oznaki motora i turbine radi. Gdje se to može provjeriti? Pitanje je uvezi ispuha. Otpojio sam auspuh odmah iza katalizatora, znači njega nisam dirao nego sam praktički otpoio samo zadnji lonac. Auto se puno bolje i glasnije čuje, turbina je glasnija i čuje se malo čak i u leru a kaj je najvažnije osjetna je razlika u snagi, auto dosta bolje ide. Uglavnom, pitanje je dal to otpajanje zadnjeg lonca teti motoru i turbini? Hvala.
  5. leozjeee

    Golf 4 par problema

    Da bio je problem u instalaciji. Riješio sam problem.
  6. Pozdrav. Radi se o Golfu 4 1.9 TDI PD, 74kw, 2002 god. Danas mi se desio sljedeci problem sa autom. Upalio sam auto nakon kaj je dan i pol stajao i počeo je nenormalno dimit plavi dim na nekih 5-10 sekundi i nakon toga sve normalno. Provozaobsam se s auto, stisnuo ga ko i inaće i u vožnji isto ne baca dim. Auto do sad nije bacao trunke dima pa me zanima zato se ovo sad najednom desilo i to ne da je malo zadimio nego podosta?! Ako ita znači auto je zadnje vožen na relaciji Koprivnica-Zagreb i na autoputu nije putan ispod 130. Nakon toga nije radio dan i pol, iao sam ga upalit čisto da malo radi i onda mi se ovo desilo. Koji bi mogli biti mogući uzroci? Hvala!
  7. Pozdrav ljudi. Radi se o Golfu 4 1.9 TDi 74 kw, 2002 god. Imam par sitnih problema sa autom pa bih bio zahvalan ako netko može pomoći. 1. Kazaljka za gorivo mi ne kaže dobro. Plovak je zamjenjen ali još uvijek dok mi kazaljka dođe blizu crvene crte, dalje se ne spušta. Nekad se zna pustiti skroz na crvenu na minutu-dvije ali mi lampica za rezervu ipak ne zasvijetli. Večinom dođe do ovdje i dalje ne mrda http://i.imgur.com/oECSe1G.jpg Dal je problem u satu odnosno kazaljki ili nečem drugom? 2. Lijevo svijetlo na tablici mi svijetli puno slabije od desnog, kao da je LED-ica na izdahu. Da napomenem, NIJE stvar u LED-icama. Dok prebacim desnu ledicu skupa sa onom plastikom u koju je stavljena(ne znam kako se to zove) na lijevu stranu, ona isto slabo svijetli, a dok prebacim lijevu na desnu stranu, ona tamo dobro svijetli. Problem je vjerovatno unutra u braniku gdje se nalaze oni neki limići ili je u pitanju nešto drugo? http://i.imgur.com/90LzMCd.jpg Hvala. EDIT: riješio problem pod broj 2
  8. Volan je u odličnom stanju. Moguće slanje hp expressom. http://www.njuskalo.hr/unutrasnjost/volan-air-bag-golf-4-passat-oglas-21558956
  9. leozjeee

    Golf 4 ugradnja maglenki

    Ma ne budem ih ni ugrađivao poto nije moguće složiti ono kaj ja hoću.
  10. leozjeee

    Golf 4 ugradnja maglenki

    Uredu, hvala na odgovoru. A pitanje pod broj 2, dali je moguće?
  11. Potovanje. Planiram ugradit maglenke na svoj mk4 pa imam par pitanja. 1. Preporuka maglenki i gdje da ih kupim? 2. Dali je moguće složiti kao to imaju noviji auti da ovisi u koju stranu skreče da se ta maglenka pali? 3. Predpostavljam da trebam kupiti novi prekidač za svijetla koji ima na sebi opciju za maglenke? Hvala.
  12. leozjeee

    Koje ulje?

    https://www.mall.hr/motorna-ulja/castrol-motorno-ulje-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-4-l?gclid=CjwKEAiA94nCBRDxismumrL83icSJAAeeETQKGmzcU3P_plqVxOOo8eT_mSiBWFpbiSpzkQyxadFNxoCnm_w_wcB Dal je OK ovo ulje za Golf 4 1.9 TDI, PD motor, 74 kw, 2002 godina?! I koliko litara ide unutra kod zamjene ulja?
  13. Kolko ja znam mislim da potrošnja nije ništa veća, nisam siguran siguran jer se sad ovih par dana malo manje vozim ali ipak mislim da bi skužio da je skočila. Sutra ću sjest u auto, provozat se malo više i provjerit.
  14. Pozdrav ljudi. Imam par problema sa Golf 4 1.9 TDI PD, 74 kw, 2002 godina. Prvo sam skužio da mi antifriz curi iz kilera... Dobro zamjenit ću ga, to nije sad najveći problem. Nadolijevam antifriz dok ga ne zamjenim. 2. Prekjučer sam upalio auto, otišao u kuću po neke stvari i dok sam se vračao u auto primjetio sam da se iz motora čuje kao neki zvuk puhanja zraka, kao da negdje prebija/izlazi zrak pod pritiskom, ne znam kako da to bolje objasnim. Uglavnom mislim da se to "puhanje/izbijanje zraka" prije nije čulo. Isti taj dan sam primjetio da mi auto u 1-2-3 brzini ne vuče ko prije, nije prevelika razlika ali ja ju primjetim. Znam da za to može bit 1000 razloga Auto sam odvezao kolegi koji je mehaničar da nabrzinu provjeri od kuda dolazi to "puhanje zraka" i kaže da dolazi iz alternatora i da je to normlano. Ali ja opet ponavljam, mislim da se to prije nije čulo i baš sam taj dan također primjetio da auto ne vuče ko prije. Ako to "puhanje zraka" nije od alternatora, koje su druge stvari koje su mogle "otić"? Možda napuklo neko crijevo od turbine ili? Ako se ne varam jedna crijev od turbine prolazi blizu alternatora? Ne razumijem se baš u sve ovo pa lupam 2. Ovaj problem je prisutan od kad sam kupio auto. Kod pritiska na kvačilo osjetim da kvačilo malo vibrira, a najbolje se osjeti dok se kvačilo drži na pola puta. Dal to znači da će kvačilo uskoro riknut ili? Kvačilo nije tvrdo. Hvala!