skrle

Član
  • Content Count

    420
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skrle

  1. Kolega mi trazi neki adapter koim bi svoj originalni handsfree,u koji se fizicki umece aparat preko bluetootha povezao sa svojim telefonom. Evo vam i C/P sa skoda foruma gdje je on to podrobnije objasnio. U Octaviji II iz 2005.g. (drugi sam vlasnik) imam tvornički ugrađenu pripremu za GSM2 sa nosačem na središnjoj konzoli te komande za telefon na volanu. Po prikupljenim informacijama, u to vrijeme su postojale dvije verzije takve instalacije - sa i bez Bluetooth-a. Izgleda da je u moj auto ugrađena ta nešto jeftinija varijanta (bez BT) za koju bi morao kupiti odgovarajući adapter/držač, montirati ga na ugrađeni nosač na konzoli i potom telefon svaki puta pri korištenju fizički stavljati u taj adapter. Takav adapter je za svaki model telefona drugačiji, što postaje vrlo skupo i nepraktično kod eventualne promjene mobitela. Zanima me zna li netko postoji li univerzalni Bluetooth adapter ili nešto slično što bi tom postojećem ugrađenom handsfree sustavu omogućilo da se sa telefonom spaja putem Bluetootha? Inače, na poslu koristim službenu Octaviju sa Bluetooth handsfree sustavom koji funkcionira zaista fantastično - bez potrebe za adapterima, nosačima telefona, kablovima i sl. - veza se automatski uspostavlja i prekida gašenjem auta. Ako neko ima konkretnije informacije, unaprijed se zahvaljujem! Nino.
  2. Dakle nerade mi mlaznice za spricanje tekucine po vjetrobranu pa bih molio ako netko zna sta bi moglo biti ,tj ako postoji neki kvar koji je standardan da napise. Takodjer bi molio da mi netko stavi shemu rasporeda osiguraca onih u motornom prostoru jer vise ni sam nisam siguran dali sam sve stavio na odgovarajuca mjesta posto sam ih vec sto puta pregledavao.Kolega sa foruma mi je poslao sliku osiguracke kutije sa gotovo identicnog auta ali nam kutije nisu iste ,ja trebam onu vecu,sa vise osiguraca. Auto je golf V 2.0tdi DSG sportline. Molim za pomoc i unapred zahvaljujem.
  3. Sve pise u naslovu,auto je redovito servisiran i u odlicnom je stanju. Cijena 7800€ Auto se moze pogledati svako popodne u Dugoj Resi. Sve informacije na mob. 098299019 Škrle. Njuska:http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-v-2.0-tdi-oglas-13138137
  4. skrle

    P: Golf IV sdi

    Prodajem golf IV sdi 98g reg 8/15 Klima,daljinsko centralno,stakla na struju x 4,maglenke,naslon za ruku. Motor je mjenjan i odlican je cca 180000km, napravlen servis i na ovjesu izmjenjano sve sta nije valjalo. Auto nije lupan pa se sa godinama nakupilo dosta parking ostecenja. Prednji blatobrani i pragovi su hrdjavi a na krovu i jos nekim djelovima pada bezbojni lak. Moguce razne zanjene, ne zanimaju me projekti sa napunpanim cijenama. Mob 098 299 019 moze viber sms ili facebook Josip Škrtić Cijena 2000€ [ IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/11/5f7060c8eaf5ecfa0a6944d6570b3dbc.jpg[/img]
  5. Cijena pada na 6600€ na originalnim sportline 16" felgama sa zimskim gumama +doplata od 400€ za BBS 18". Znaci 7000€ fiksno sa dva seta kotaca.
  6. skrle

    Treba mi broj boje

    Povrijedio si mi osjecaje [emoji12]
  7. Kasno mi je to posto se najvjerovatnije vracam sutra natrag.
  8. Stani na benzinskoj poslije NM samo se javi pa te pokupimo.
  9. Krecemo u 6 ujutro sa benzinske u Dugoj Resi na naplatnima u Karlovcu smo oko 6:20 i picimo preko Zagreba pa ako je netko voljan slobodno se pridruzi. Moj broj 098 299 019 Škrle .
  10. skrle

    Treba mi broj boje

    Moj bivsi LC5L
  11. Daj broj moba pa ti se javim mi krecemo u subotu ali najvjerojatnije rano ujutro.
  12. skrle

    Kome odvest auto na poliranje

    Crveni suzuki je stajao 2 godine na otvorenom i polakiran je obicnim jednoslojnim akrilom,bio je u uzasnom stanju nazalost nemam slika od prije. Nebi se slozio sa tobom u vezi novih auti i mazenja i pazenja i nove boje. Zacudio bi se kako su neki auti novijeg godista u losem stanju i bas naprotiv puno je teze polirati novije keramicke lakove. Evo clia Imam i selfie (poklopac motora A3)
  13. skrle

    Kome odvest auto na poliranje

    Evo nesto obecanih slika. image search
  14. I mene pere nostalgija za danima kad je kod dede pedesetak pijanih ljudi pilo iz iste case i jelo sa istog rostilja.
  15. skrle

    Kome odvest auto na poliranje

    Imam skroz otvoren profil ali budem uplodao veceras
  16. skrle

    Kome odvest auto na poliranje

    Evo nekih mojih radova. https://www.facebook.com/josip.skrtic.5/media_set?set=a.1388444658086006.1073741827.100007614552984&type=3
  17. skrle

    Najbolji China 2DIN

    Ja imam erisin i zadovoljan sam
  18. Znak nije sigurno isti jer sam ga izvadio iz haube u kojoj savrseno pase. Posto je od aluminija ja sam svoga izbrusio i ispolirao i sad je ko nov.
  19. Znak nebi vjerovali ali nije isti,stavio sam reljefni znak na svog 2004g i viri mi van dobra 3mm i bas je ruzno za vidjeti.
  20. skrle

    Pomoć poliranje auta

    Imas set u Partesu na akciji glina+lubrikant nekih 130kn. Sad kad je vec sranje daj ga nekome provjerenom da ti ga obrusi i imat ces puno ljepsi auto jer se brusenjem makne narandjina kora sa laka pa se auto jos ljepse sjaji.
  21. skrle

    Pomoć poliranje auta

    Obavezno ocisti lak od kapljica boje na bilo koji nacin glina pa brusenje ili samo brusenje. Lak se u takvim slucajevima brusi nekim kvalitetnijim papirom (Sia ili 3M) granulacije P3000 ,ako je jako onda i sa P1500 ali ne preporucam nekome ko nije radio jer se vrlo lako prodere lak na ivicama.Brusiti sa jako puno vode kako nebi jos jace ostetili lak nakupinama laka i necistoce u papiru. Zatim poliranje koje je opet jedna druga prica gdje je isto dosta lako napraviti sranje. Evo auta koji sam odradio ,kompletan je bio u magli.
  22. Evo ovo ti je 215/40/17 sa felgom 8x17 ET35. Treba malo doraditi rubove da bi se moglo voziti,ali sam sa 16 bio puno zadovoljniji tj auto je puno bolje lezao i nije cupao volan iz ruke po kolotrazima kao na 17.