Antonio3c 0 Posted March 29, 2023 Pozdrav ekipa,zanima me ako neko zna jel bi mi strugala guma 245/45/19? Trenutno su gore 235/35/19 ali imam priliku kupiti gore navedenu dimenziju po dobroj cijeni ali nisam siguran jel bi to pasalo,zapinjalo,strugalo kaj god.... Share this post Link to post Share on other sites
PeSti0018 34 Posted March 29, 2023 Mozda nebi strugalo al bilo bilo ruzno za vidit sigurno…stavi u konfigurator da vidis razliku u dimenzijama da ne uzimas napamet Share this post Link to post Share on other sites
Antonio3c 0 Posted March 29, 2023 Mislis da bi bilo ruzno zbog debljine gume? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted March 30, 2023 Pa kao prvo, bio bi ti veci opseg (brzinomjer ti krivo pokazuje, pitanje da li stane), kao drugo, bila bi ti nesto vise "napuhnuta" na felgi, kao trece ne bi bio legalan. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio3c 0 Posted March 30, 2023 Kuzim,tak sam i predpostavljao ovo mi je samo potvrda. Hvala decki Share this post Link to post Share on other sites
PeSti0018 34 Posted March 30, 2023 Mislis da bi bilo ruzno zbog debljine gume?Izmedju ostalog,plus sve nabrojano od kolege. Zato sam ti reka da stavis u konfigurator Share this post Link to post Share on other sites