Leni19 2 Posted June 20, 2023 Pozdrav! Dakle imam Passat B8 te razmišljam o ugradnji DYNAUDIO ozvučenja, zna li netko tko to radi te koja bi mogla biti cijena? Unaprijed hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1902 56 Posted June 20, 2023 Jel imas dynaudio sustav ili ga tek trebaš kupiti? Kada sam se ja interesirao, samo sustav je koštao cca 1200€ pa nadalje, bez ugradnje i kodiranja...Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leni19 2 Posted June 20, 2023 Nemam sustav, trebam kupit, kolko sam ja istrazivao nasao sam jedino na allegro stranici, ako ima jos koja da usporedim cijene bi bilo odlicno. Ako se ne varam cijena oko 900-1000 eura te pise da je komplet spreman za ugradnju, tj da ima sve pripadajuce dijelove. Jednostavnije bi bilo kad bi bio netko tko narucuje i ugrađuje da ja nemam muke s tim, no sve opcije su dobrodosle. Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted July 6, 2023 Reklo bi se u narodu, radis razanj a zec je jos u sumi! Najbitniji detalj nisi napisao da si provjerio, da ima unit sa MOST-omSent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted August 2, 2023 Slagao vec xy puta, komplet sve zvučnike nabaviš i pojačalo.. unit najmanji problem i još šta moraš uzet u obzir da tvoje oplate vrata imaju samo izreze i nemaju nosače za srednje al to se isto lako riješi Share this post Link to post Share on other sites
Leni19 2 Posted August 4, 2023 On 02. 08. 2023. at 9:12, zvonexp said: Slagao vec xy puta, komplet sve zvučnike nabaviš i pojačalo.. unit najmanji problem i još šta moraš uzet u obzir da tvoje oplate vrata imaju samo izreze i nemaju nosače za srednje al to se isto lako riješi Koliko košta takva zezancija? 😁 Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted August 4, 2023 Puno manje dodje zamjenit postojece papirnate zvucnike nekim od renomiranih proizvodjaca autoakustike, dampirat vrata i ostane jos za cevape. A o kvaliteti zvuka i dugotrajnosti komponenti da ne govorim. Btw, kupis novo sa garancijom naspram nekog kompleta sa otpada Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted August 4, 2023 Potpuno se slazem. Isto planiram. Jedino je probelm naci damping matrijal. Ali nadke se i to. Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted August 4, 2023 Potpuno se slazem. Isto planiram. Jedino je probelm naci damping matrijal. Ali nadke se i to. Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Imam ja par ploca Dynamat-a, javi se u privatSent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted August 4, 2023 Mislim da smo daleko Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted August 4, 2023 Mislim da smo daleko Poslato sa PGT-N19 pomoću TapatokaImam ja veze all arround worldSent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted August 7, 2023 On 8/4/2023 at 9:34 AM, Leni19 said: Koliko košta takva zezancija? 😁 cca 1500eur Share this post Link to post Share on other sites