grgaa 1 Posted August 18, 2023 Pozdrav ekipa. Molim Vas za pomoc na passatu mi osla letva volana e sad problem nova u zubaku je 3000+€ sto mi je nedostizno. Jel ima ko u Zagrebu da reparira letve i da je pouzdan. Mozda neki kontakt. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted September 4, 2023 Rjeseno i to vrlo efikasno i brzo cijena 450€ https://motointegrator.com/hr/hr/autoservis/zagreb-dubrava/978o94xp-servo-letve-usluzni-obrt-vl-ivica-mandusic Share this post Link to post Share on other sites
Garrett_ 44 Posted September 4, 2023 On 8/18/2023 at 11:14 AM, grgaa said: Pozdrav ekipa. Molim Vas za pomoc na passatu mi osla letva volana e sad problem nova u zubaku je 3000+€ sto mi je nedostizno. Jel ima ko u Zagrebu da reparira letve i da je pouzdan. Mozda neki kontakt. Hvala. Koji su ti simptomi bili? Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted September 28, 2023 Zacvikala. Ni ljevo ni desno. “Najbolji” simptomi koji mogu bit Share this post Link to post Share on other sites
Garrett_ 44 Posted September 28, 2023 3 hours ago, grgaa said: Zacvikala. Ni ljevo ni desno. “Najbolji” simptomi koji mogu bit Hahhaha ok, te simptome necu moc promasit ako se dogode Share this post Link to post Share on other sites