3 3
opri

Svijetli upozorenje da žaruljica ne radi.

Recommended Posts

Pozdrav,

Radi se o passatu iz 2013, već mi mjesecima svijetli na ploči greška sa zadnjom desnom pozicijom, počelo odjednom.

Promjenio žaruljicu, sve očistio iako je sve kao novo,..i tako skidao sve skupa jedno 5 puta, ali greška se stalno javlja!

Poništim ju, opet se javi čim upalim svijetla.

Nekada se kod duže vožnje sama greška ugasi?!

Ne znam više što da pogledam ili probam, da li imate neku ideju, zašto se to događa??

Kamo da gledam??

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Ako ti je prevedeno na nas jezik zna biti problem do tog. Pa promjeni jezik na engleski pa vidi onda koja ce biti greska tj za koju sijalicu. Meni je na mercedesu pokazivalo gresku crklo rikverc desno svjetlo. Ja menjao kao lud sijalice a ono bilo upitanju poziciono svjetlo. Pa pogledaj mozda i tebe nesto slicno zeza...

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

A sve druge žaruljice rade, gledao već više puta.
Čak sam probao i neku drugu skinuti, odmah prijavi grešku, ali čim ju vratim poništi grešku sam, ali za ovo se stalno javlja.
Kako je ista za poziciju i štop svijetlo, samo valjda kad se koči jače zasvijetli, ima samo jedna nit, probao sam ju skinuti i onda mi napiše da ne radi štop svijetlo, ali čim ju vratim, opet ista greška... zadnje desna pozicija.

Ovo mi izbacuje..

c2e5348f04a2de6007f6980295be7b4f.jpg

Ma neka sijalica je loseg kvaliteta i ne pravi dobar otpor. Probaj da ih sve izmenis. A sad kako si spomenuo da je tu dvopolna sijalica mozda je okrenes naopako pa za stopku sija slabije a za poziciju jace svjetlo. Proveri i to.

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

Ma sve sam provjerio par puta, zamjenio polove, uvijek isto!
Zaruljica je ista kao stara, probao i drugu i treću, stalno se javlja ista greška.
Zanimljivo je da se kod duze vožnje greška zna sama ugasiti!!
Strah me da nije negdje neki kabel ili konektor korodirao a ne znam od kuda krenuti?!

Provjeris na onom pregibu od gepeka. Najcesce tamo. Ako ne,onda vidi isto na samoj ploci od stop svjetla..krenes tamo di ti je najlakse pa onda dalje ako ne uspijes naci

• Like 1

Evo kad sam već pisao o tome da javim da sam napokon riješio
Uglavnom cijelo vrijeme sam gledao krivo, jer sam gledao vanjsku poziciju, a na bunkeru je također pozicija, ali koja je svijetlila, pa me to zeznulo.
A svijetlila je, jer su unutra 2 žaruljice!!
2 male od 5w, jedna je gubila kontakt.
Tako da je bilo do druge žaruljice na bunkeru.
Možda nekome nekada pomogne
Glupost, ali me izludila
9903c4b22dba7ffcd3ca829938251c5f.jpg

3 3