WRC fan 0 Posted September 2, 2023 Pozdrav ekipa, Nadam se da pisem u odgovarajuci podforum. Znaci vlasnik sam Golfa VII, 2015 god. 1.6. Auto je na 113 000km, prosjek mi je oko 10 000 km god. Auto se servisira u ovlastenom po propisanim servisnim intervalima. ( Jednom godisnje na max 12 000 prijedenih km ) E sad me zanima ima li sta da bi na toj kilometrazi preventivno mijjenjao? Npr silent blokove ili njih samo podmazivati jer i dalje škripe? Nesto od bitnijih stvari koje nisu po njihovom intervalu jos na redu a pokazalo se da bi trebalo prije mijenjati? Lp Sent from my SM-G998B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dzoni 18 Posted September 3, 2023 ne diraj nista dok ne crkne. preventivna zamjena je cisto bacanje para 1 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 4, 2023 Kazes svako 10. Ja bi isao ovako nekako. Svako 30 mjenjaj filter zraka Svaku godinu do 2 f klime Kočiona tekućina svako 2godine... Silent blokovi skripe nazalost i tu jedino probat s bakrenom masti i nju nebi trebala voda isprat... Ostalo netreba dirat vec samo kontrola.... Kod njih zadnji diskovi vole hrđat 1 Share this post Link to post Share on other sites