0
remaker

Grijanje (opet) Golf plus 2006.

Recommended Posts

Golf plus 2006. 1.9tdi

Prije mi pola auta pirilo hladno i mijenjan je grijač kabine i sve pet.

Danas primjetim da kad stavim temp na max i stavim da piri u mene apsolutno ništa ne piri van ni kroz jednu resetku na tabli (vozač i suvozač). A kada probam staviti grijanje šajbe onda vozaceva strana šajbe piri toplo a prema suvozacevoj strani šajbe hladnjikavo.

Imam gresku za motor v107 pa moze li mi netko sa sigurnošću reći koji je to motoric i da li je do njega problem sve ovo?

Da napomenem...kada stavim temperaturu na minimum onda mi piri super na sve rešetke nab abli kad je stavljena u smjeru vozaca

Da, vjerojatno je do tog motorica, ali trebas i ostale pogledati. Preko VCDSa se svaki moze provjeriti.

FnQFRSz.png

Edited by projektilski
  • Thanks 1

Da li je to onaj dole kod vozaceve strane sto se moze od dole prić? Nije valjda da bas moram cijelu tablu skidat dole? Iajd mi molim te reci gdje gledqs te nacrte..išao sam ETKA ali nisam našao dio za ventilaciju

Edited by remaker

To je ELSA. ETKA je samo za dijelove i cijene a ELSA je repair guides i electrical schemes
I da, cini se da je na vozacevoj strani.

Edited by projektilski

On 16. 10. 2023. at 11:00, projektilski said:

Da, vjerojatno je do tog motorica, ali trebas i ostale pogledati. Preko VCDSa se svaki moze provjeriti.

FnQFRSz.png

Možeš li mi malo detaljnije pogledati ove prve dvije stavke dash panel i ovo drugo kako se skida već kad imaju upute jer ja ne nailazim na to..ili nekakav link pa ću sam tražiti?

0