AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2023 Dakle evo jedan topic gdje mozemo razglabat od 2din uređajima za automobil.... što od jeftilenima pa do nečega ozbiljnijeg i skupljeg. Evo da krenemo. Vw sharan 2005 sa org navi (MFD) i kontrolama na volanu Neka preporuka za kineza koji u sebi ima Dab (dab+) ,Navigaciju , mogucnost Tv prijema dovoljno prostora i radne memorije i da to radi na oem komande na volanu ostalo je klasika..... Share this post Link to post Share on other sites
Brumen 11 Posted November 4, 2023 Erisin. Ima vise modela, većina je sad android 12.Ja ga imam u Passat B7, ima CarPlay i androidauto. Dab je nadoplata. Vidi model: https://www.erisin.com/products/erisin-es8528v-8-core-android-12-dab-autoradio-gps-wireless-carplay-stereo-swc-dtv-dsp-for-vw-passat-polo-golf-5-6-jetta-tiguan-eos-t5-seat-skoda 1 Share this post Link to post Share on other sites
tony1999 4 Posted November 5, 2023 Također imam Erisin, model ES8549U već nekih pol godine i zadovoljan sam, lijepo fluidno radi. Frend je imao tipski Erisin u Fabiji 2 i isto je zadovoljan bio. Share this post Link to post Share on other sites
PeSti0018 34 Posted November 5, 2023 Pridruzujem se timu hahaImam i ja,nesto manje od 2god. Onako,ni tamo ni amo. 4gb ram,32gb rom. Imam osjecaj da nekad malo steka,al nista strasno. Sto se tice zvuka reka da bi je bolji od original navi(ima sam onu sa hard diskom nezz koji model). Radio prijam klasika,losiji nego original digod da stavis antenu. Bluetooth radi nekad bolje nekad gore s mojim mobitelom,a s mob od cure bez greske. Ista stvar i s wifi-jem. Ocito do mog moba nesto Ali sve u svemu za tu lovu top. Samo bitno da nebude model od 1gb ram-a Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 269 Posted November 5, 2023 Evo da krenemo. Vw sharan 2005 sa org navi (MFD) i kontrolama na volanu Neka preporuka za kineza koji u sebi ima Dab (dab+) ,Navigaciju , mogucnost Tv prijema dovoljno prostora i radne memorije i da to radi na oem komande na volanu ostalo je klasika.....Sve drugo što staviš razočaraćeš se kvalitetom zvuka, isprobao sam ih dosta, MFD je ispao ubjedljivo najbolji. I zaboravi gornju trećinu FIS ekrana, ne postoji ni jedna aftermarket multimedija da podržava. Tipke na volanu mogu da se ubudže da većinu njih. Share this post Link to post Share on other sites
PeSti0018 34 Posted November 5, 2023 A kod mene bas suprotno. Puno lipsi zvuk sad nego s originalomA tipke rade sa svima ako uzmes “tipski” za svoj auto Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 269 Posted November 5, 2023 Dobro, ja sam komentarisao za stari MFD1 marke Blaupunkt koji je išao u G4/B5.5/Sharan. Za novije modele sam čuo da je bilo žalbi na lošiji kvalitet zvuka. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Brumen 11 Posted November 7, 2023 Pa ja imam model s DSP procesorom zvuka i sam taj model ima kvalitetniji zvuk i podešavanja tipa Fine-Tuning frekvencija i sl. Razlika je cca 20€ vise od onog koji to nema. Sad su dosli modeli s IPS ekranima koji su u rangu OEM kvalitete ekrana. 1 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 19, 2023 Naručen pa ajde da vidimo....odmah uzeo i DAB prijemnik.... https://www.erisin.com/products/-935 Share this post Link to post Share on other sites