3 3
AUTOFREAK

2DIN, Kinezi i oni kvalitetniji (zajednička tema)

Recommended Posts

Dakle evo jedan topic gdje mozemo razglabat od 2din uređajima za automobil.... što od jeftilenima pa do nečega ozbiljnijeg i skupljeg.

Evo da krenemo.

Vw sharan 2005 sa org navi (MFD) i kontrolama na volanu

Neka preporuka za  kineza koji u sebi ima Dab (dab+) ,Navigaciju , mogucnost Tv prijema dovoljno prostora i radne memorije i da to radi na oem komande na volanu ostalo je klasika.....

Također imam Erisin,  model ES8549U već nekih pol godine i zadovoljan sam, lijepo fluidno radi. Frend je imao tipski Erisin u Fabiji 2 i isto je zadovoljan bio.

Pridruzujem se timu haha
Imam i ja,nesto manje od 2god. Onako,ni tamo ni amo. 4gb ram,32gb rom. Imam osjecaj da nekad malo steka,al nista strasno. Sto se tice zvuka reka da bi je bolji od original navi(ima sam onu sa hard diskom nezz koji model). Radio prijam klasika,losiji nego original digod da stavis antenu. Bluetooth radi nekad bolje nekad gore s mojim mobitelom,a s mob od cure bez greske. Ista stvar i s wifi-jem. Ocito do mog moba nesto

Ali sve u svemu za tu lovu top. Samo bitno da nebude model od 1gb ram-a

Evo da krenemo.
Vw sharan 2005 sa org navi (MFD) i kontrolama na volanu
Neka preporuka za  kineza koji u sebi ima Dab (dab+) ,Navigaciju , mogucnost Tv prijema dovoljno prostora i radne memorije i da to radi na oem komande na volanu ostalo je klasika.....

Sve drugo što staviš razočaraćeš se kvalitetom zvuka, isprobao sam ih dosta, MFD je ispao ubjedljivo najbolji. I zaboravi gornju trećinu FIS ekrana, ne postoji ni jedna aftermarket multimedija da podržava.
Tipke na volanu mogu da se ubudže da većinu njih.

A kod mene bas suprotno. Puno lipsi zvuk sad nego s originalom

A tipke rade sa svima ako uzmes “tipski” za svoj auto

Dobro, ja sam komentarisao za stari MFD1 marke Blaupunkt koji je išao u G4/B5.5/Sharan.

Za novije modele sam čuo da je bilo žalbi na lošiji kvalitet zvuka.

• Like 1

Pa ja imam model s DSP procesorom zvuka i sam taj model ima kvalitetniji zvuk i podešavanja tipa Fine-Tuning frekvencija i sl. Razlika je cca 20€ vise od onog koji to nema. Sad su dosli modeli s IPS ekranima koji su u rangu OEM kvalitete ekrana. 

• Thanks 1

3 3