Šlogi 0 Posted October 23, 2007 Ovo je za poludjeti jer svaki dan novi problemi. Nije mi jasno dali svi tj. cast iznimkama ??ute o svojim problemima sa autima ili jedino ja imam takvu jeb... sreću da svaki jeb... dan ne??to novo. Jučer otvorim "gepek" zatvorim i vi??e se neda otvoriti Naravno onaj mikro prekidač na bravi vrata ne radi, skinem bravu i uspijem slo??iti. Sav sretan idem sastavljati tapicirung i vidim u vratima neka plastika??? Pa naravno mora jo?? ne??to puknuti. Nosač stakla Zamjenim to i sad u vo??nji staklo bilo zatvoreno ili otvorano pucketa kao da se napinje da će puknuti. A o elektronici da i ne pričam. Kada mi se zagrije radi nemirno u leru, pokazivač goriva isto ple??e u svom ritmu. Sve dobro nekoliko dana i onda idem upaliti auto, a on skoći na 5000 rpm. Naravno nisam ni kupio auto, već sam mijenjao turbinu i IC. Ma mislim nije mi jasno jel se tu la??e ili samo ja imam tu FUCKING sreću?????? Nisam mislio nikoga uvrijediti ili popljuvati nećiji auto. Moje isprike Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 23, 2007 a ko ce da ga zna...turbina i ic ne odlaze bas sami od sebe, znaci prethodni vlasnik je bio nemaran, ovi mikroprekidaci odlaze zbog vlage.... Kod mene je sve ok vec godinu i pol, u 30 tkm promjenjeno samo ulje s filterima i to je to. Ni ulje ne bih mjenjao neg ipak je to vec puno km. eee, sjetih se da je i aku projenjen prije nesto mjeseci i tako. Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted October 23, 2007 Radi se o tome da taman skupim neku lovicu da ga spustim, pa neke felge i gume i onda mali zapjeva i ka??e nebi i??lo Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted October 23, 2007 masjotre...ne znam sta da ti kazem...mozda nemas srece..ali cini se da prijesnji vlasnik nije bas mazio auto...ne znam kako su i gdje servisi pravljeni,ali sve to ima svoje... kod mene u obitelji smo imali svakakva auta i svaki koji se cuvao je proso pun kurac s minimalnim kvarovima...najveci kvar koji smo imali, ja bio na audiju 200 turbo...otisla getriba... pusti spustanje i te pizdarije...radije rijesi motor i te sitnice...to ti je bitnije Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 23, 2007 mislim da ti je to do horoskopa Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted October 23, 2007 Zvjezde ti nisu u dobrom polo??aju. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 23, 2007 Ima?? fucking sreću Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted October 23, 2007 Ja nezelim ni spominjat svoju srecu sa svojim autom o kojem vec dobro debelo razmisljam da ga prodam dok jos mogu.NPR. dok je moja duja bila stock sve je stimalo samo mi je bila prespora i onda mi vrag nije dao mira pa ja fino odlucio uzet 1.8 8v GTI-a i iz njega iscupat motor i napravit na njemu generalku koja je poslje vise izgledala kao slaganje cjelog motora iznova(jer je jedino staro sta je ostalo je goli blok) i to sve samo zato da se mogu fino sjest i zapalit auto i nekam malo dalje otic a da mi negdje nestane na cesti,a rezultat slaganja je 1700€ manje u đepu i motor koji je sad nakon 3 mjeseca voznje doslovno za bacit u staro zeljezo i aluminij.I kako kolega ? logi kaze svakim danom neko novo sranje,ko naprimjer danas mi se nova GY F1 probusila taman kad sam krenuo na posao.Vec su me frendovi u drustvu poceli zajebavat da ja nebi bio ja da nemoram stalno nesto slagat pa da mi se cak neisplati kupovat novi auto jer bi i sa njime imao problema.A sve ovo trpim kako i ??vabe kazu "Iz ljubavi prema automobilu"-jednog dana ce i ta ljubav prestat ak ovak nastavi jer ja u 365 dana u godini 300 dana slazem auto a 65 se vozim.Radujem se novom jutru i novim problemima sa mojom dujom "KAMATARKOM" Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted October 23, 2007 Ja nezelim ni spominjat svoju srecu sa svojim autom o kojem vec dobro debelo razmisljam da ga prodam dok jos mogu.NPR. dok je moja duja bila stock sve je stimalo samo mi je bila prespora i onda mi vrag nije dao mira pa ja fino odlucio uzet 1.8 8v GTI-a i iz njega iscupat motor i napravit na njemu generalku koja je poslje vise izgledala kao slaganje cjelog motora iznova(jer je jedino staro sta je ostalo je goli blok) i to sve samo zato da se mogu fino sjest i zapalit auto i nekam malo dalje otic a da mi negdje nestane na cesti,a rezultat slaganja je 1700€ manje u đepu i motor koji je sad nakon 3 mjeseca voznje doslovno za bacit u staro zeljezo i aluminij.I kako kolega ? logi kaze svakim danom neko novo sranje,ko naprimjer danas mi se nova GY F1 probusila taman kad sam krenuo na posao.Vec su me frendovi u drustvu poceli zajebavat da ja nebi bio ja da nemoram stalno nesto slagat pa da mi se cak neisplati kupovat novi auto jer bi i sa njime imao problema.A sve ovo trpim kako i ??vabe kazu "Iz ljubavi prema automobilu"-jednog dana ce i ta ljubav prestat ak ovak nastavi jer ja u 365 dana u godini 300 dana slazem auto a 65 se vozim.Radujem se novom jutru i novim problemima sa mojom dujom "KAMATARKOM" Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted October 23, 2007 najbolje da ti ti lijepo prodas i kupis passata mali ot. ( di si u stenjevcu ?) Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted October 23, 2007 Perjavica, Bolnička. Rado bi ga prodao. Jel netko zainteresiran ha ha Share this post Link to post Share on other sites
Blur666 0 Posted October 23, 2007 Znači nisam jedini. Ali mojeg i godine muče. Prvo kad sam ga kupio prije 2 godine napravio sam normalan servis i sav sretan započinjem ja svoju "karijeru". Prvo kaj je oti??lo bil je akumulator. Nakon toga i alternator. Pa sam mjenjao zadnje amortizer jer mi je neki čudom zadnji desni amortizer izbio skoro do krova auta. Nakon toga neki lik me napuca na parkingu sa kukom i pobjegne sa mjesta nesreće. Ode branik,maglenke,??migavci i puko je nosač motora na getribi. Vozio se tako dosta vremena i počela je ne??t lamela hebat i treslo je ko ludo kod ??altanja u ni??u ili kretanja. Zamjenim nosač i lamelu i idemo dalje. Mjesec dana poslje smrskam getribu.....ima toga jo?? samo se ne mogu sjetiti. Da i ??iber mi se shebo. Interesantno je kaj se je sve to dogodilo samo mojom krivicom i sad kad sam na neki naćin postao svjestan da nema kruha od takve vo??nje i takvog posla sad ga mazim i pazim. Share this post Link to post Share on other sites
Guest redbull Posted October 23, 2007 najbolje da ti ti lijepo prodas i kupis passata mali ot. ( di si u stenjevcu ?) kad ga jednom proba??, nema povratka inače to ti je tema o kojoj ljudi nerado pričaju i daju u javnost Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted October 24, 2007 Ja ni nezelim pricat o svojim problemima sa strujom.... Share this post Link to post Share on other sites
Blacky 0 Posted October 24, 2007 Samo se nemoj puno nervirat Godinu dana vozim Boru i ne mogu se pozalit: davac temperature (jaaaako dugo je tribalo da mi auto dodje na radnu temperaturu) i gume na balans stangi. Ali zato prethodni autic (SEAT Ibiza) je bar jednom misecno provodija u radioni kod mestra: Pumapa za vodu x2 Servo pumpa Pustija ulje iz getribe (diftung neki) Rucica svjetala x 2 Getriba (lezajevi) Davac temperature Razvodnik paljenja pa neki ''klinac'' u zadnjem livom tocku (nije kocija uopce) livi podizac stakla, prednji diskovi(iskrivija se livi) ispusna grana (pukla...) Izmedju poptravaka autic je radia ko urica i svaki put bi reka pa nece valjda opet nesto i tako sve dok ga skoro nisan zapalija koliko me nervira.... (ovo se sve izredalo u godinu i po) Proda, kupija Boru i mojoj sreci nema kraja Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 25, 2007 E vidi?? prijatelju..meni je slicno sa lovom. Taman skupim za regu za G3 i ono ulete amortizeri + opruge i hrpa sitnica i spustim auto i potrosim lovu i sad nemam za regu koja je poslije bozica. tako je to.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted October 25, 2007 E vidi?? prijatelju..meni je slicno sa lovom. Taman skupim za regu za G3 i ono ulete amortizeri + opruge i hrpa sitnica i spustim auto i potrosim lovu i sad nemam za regu koja je poslije bozica. tako je to.. nisam jedini meni je prije bo??ića registracija a nigdje ne radim nego studiram ide golf i bez rege Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 25, 2007 (edited) Moram priznat da vas dosta ne kuzim..Sam si pomnozite ovakve "kvarove" sa 3-6 puta i dobit cete kvarove vecine drugih marki..Mislim ak hocete vozit nekaj di ces sjest,ne imat problema sa gumama,bez sibera,bez straha od sudara,ovjesa itd kupite si Da se razumijemo,vjerujem u to da mozes nabasat auto s kojim imas same pehove,popravke itd..al to su rijetkosti!Prije ovog golfa sam imao isto mk3 kojeg sam uredno svaka 3mj.zabio negdje i tak 6 puta..Pa si racunajte..al za to i dalje nemrem krivit sam njega,jel.. Edited October 25, 2007 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted October 25, 2007 Da se razumijemo,vjerujem u to da mozes nabasat auto s kojim imas same pehove,popravke itd..al to su rijetkosti!Prije ovog golfa sam imao isto mk3 kojeg sam uredno svaka 3mj.zabio negdje i tak 6 puta..Pa si racunajte..al za to i dalje nemrem krivit sam njega,jel.. Ko prica o razbijanju auta?Da se svaki auto tak kvari onda nitko nebi nista vozio,a da nepostoji auto koji je odlican-postoji i vozio sam ga bez ikakvoga kvara 7 godina i onda je doslo do sudara i autic je rekao pa-pa... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 25, 2007 (edited) Ko prica o razbijanju auta?Da se svaki auto tak kvari onda nitko nebi nista vozio,a da nepostoji auto koji je odlican-postoji i vozio sam ga bez ikakvoga kvara 7 godina i onda je doslo do sudara i autic je rekao pa-pa... Mac krivi dio si boldao Da se razumijemo,vjerujem u to da mozes nabasat auto s kojim imas same pehove,popravke itd..al to su rijetkosti! Dakle kazem da vjerujem da imas auta koji je jednostavno pun pehova,bio to VW,Renault,Fiat itd...U ovom slucaju Slogiev,Blurov,tvoj..To je bitno bilo u mojoj recenici... I ti da nisi kemijo takve kemije po autu mislis da bi imao iste probleme ko sad?Uostalom sam si rekao da ne stedis auto i da se ne vozis najnormalnije,nemres onda ni ocekivat neznam kaj.. Edited October 25, 2007 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted October 25, 2007 Bit cijele ove priče je da sam vozio Honde stare po 15-tak godina stare i to svaku oko 1-2g i bile su pune elektronike i nkada ni??ta, ali stvarno ni??ta. Isto tako sam imao i ll gti i gsi pa su se kvarili. No to mi nije čudno s obzirom da su ti auti dali svoje i sad nema?? kaj puno očekivati od njih. Iz tog razloga do??ao sam do zaključka da si kupim relativno novi auto- u tom slučaju pala je bora- a kad ono veliko razočarenje za auto star 6g. Sada će pojedinci reći pa kupi si hondu i kaj opće radi?? tu. Ne, radi se samo o poslovici da svako svog konja hvali dok ja ne. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 25, 2007 Iz tog razloga do??ao sam do zaključka da si kupim relativno novi auto- u tom slučaju pala je bora- a kad ono veliko razočarenje za auto star 6g. Sada će pojedinci reći pa kupi si hondu i kaj opće radi?? tu. Ne, radi se samo o poslovici da svako svog konja hvali dok ja ne. Ma to kuzim full i potpuno shvacam opravdano razocaranje..al ima drugih nebuloza kolko sam procitao!Ja se isto slazem da treba i ovakvih topica..pa nije vw nepokvariv auto Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted October 25, 2007 Ma to kuzim full i potpuno shvacam opravdano razocaranje..al ima drugih nebuloza kolko sam procitao!Ja se isto slazem da treba i ovakvih topica..pa nije vw nepokvariv auto To potpisujem,da je onda bi ga svi vozili. @ Lazo-htio bi se nadovezat na ono sta si napisao da sam ja kemijao svoj auto i da ga ne stedim-tvoja teorija stoji i slazem se da nemre auto toliko izdrzat,ali zato sam bas radio sve te kemije i kupovao sve nove djelove za motor samo zato jer ti djelovi su tvornicki napravljeni da izdrze zescu voznju a pokazali su se obicnim smecem koje nemoze izdrzat voznju odgovarajucu GTI-u tak da sam u to razocaran. Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted October 26, 2007 Nije on nas izumil, već mi njega i nisam ga kupio da mu budem sluga nego da on mene slu??i. Naravno da se auto odr??ava kako treba. Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted October 27, 2007 inače to ti je tema o kojoj ljudi nerado pričaju i daju u javnost Vjerojatno jer je stara i pomalo neugledna drla pa ostaju neshvaceni, ali kad se jednom uvuce pod kozu... Share this post Link to post Share on other sites