stuba 0 Posted October 27, 2007 To potpisujem,da je onda bi ga svi vozili. @ Lazo-htio bi se nadovezat na ono sta si napisao da sam ja kemijao svoj auto i da ga ne stedim-tvoja teorija stoji i slazem se da nemre auto toliko izdrzat,ali zato sam bas radio sve te kemije i kupovao sve nove djelove za motor samo zato jer ti djelovi su tvornicki napravljeni da izdrze zescu voznju a pokazali su se obicnim smecem koje nemoze izdrzat voznju odgovarajucu GTI-u tak da sam u to razocaran. Mac X-ti si radio generalku na tom motoru,jel! Također sam čuo da si drugi dan nakon generalke se i??ao ganjati sa autom na inu,pa nije ni čudo da se ma??ina rasipala! Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted October 27, 2007 Nakon tocno 1560 km sam ja prvi put stisnuo auto na drugu klapnu i zganjo ga pa je poceo auto kuhat pa je ustanovljeno da jedan saraf na glavi nije pritegnut, pa termoprekidac drugi i jos masu stvari-a tu je i jedna dizna dosta zasrala stvar.Znam ko ti je to rekao-ta osoba je kriva za taj saraf-to ti sve govori... Share this post Link to post Share on other sites
Guest mariovg Posted November 7, 2007 a sta bih ti htio? Gaziti auto do kraja i ocekivati da ces proci 200t bez problema.Nema takvih djelova da izdrze nase gluposti i forsiranje. moj stari je uspio napraviti 110t km sa samo promjenjenim karikama na motoru i nicim vise.sa time da je 4 puta ostao bez ulja zato sto je uljni filter eksplodiro od pritiska,al to je duga prica ... i daj si zamisli da si ti kao auto i da te netko natjerava da sprintas sa jednog mjesta na drugo a imao si nedavno operaciju srca.Mislim da bi te brzo ostavilo ko tebe auto. i molim bih da ovo nitko krivo ne shvati,nego samo radi usporedbe da to covjek moze jasnije razumjeti Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted April 7, 2008 :doh :boji da ne otvaram novi topic.... danas se vozim sa autom i imam osječaj da auto malo slabije vuće, ma reko brijem. Dolazim na skretanje, saltam 4-3 i dajem gas na izlazu kad ono pukne ne??to u motoru, ne reagira na gas pogledam u ogledalo a iza mene plavi dim :eek kao da tatru vozim. ma narvno predugo me auto slu??io dobrih 2mj. bez kvara. Raspala se turbina :cuga Izbacio je komplet ulje na auspuh no dobro nije oti??ao u iberturu i zaribao. Ima tko turbinu Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted April 7, 2008 Ma daj prodaj taj auto i uzmi si nesto drugo jer ocitio nemas srece stim autom! Ti radis samo za taj auto? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Freeze Posted April 7, 2008 pa ljudi...vecina tih stvari kaj odlazi su potro??ni materijal...nisu samo filteri potro??ni materijal.....čak i zupčanici u getribi počnu nakon par god odlazit...a i osim promjena ulja i filtera...dijagnostike.....i tak......treba i remont na svim pumpama....podmazat sve le??ajeve.....zamijenit sve brtve.....i tak....to je čist normalno....nema veze s kvarljivosti auta.....nego u kakvim uvijetima se nalazi....ups....filozofiram ja previ??e....stavljam se na OFF Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted April 8, 2008 Malo se kasno ukljucujem u topic, ali ovo kaj citam je stra??no. Naviknut sam slu??at o ovakvim kvarovima za Alfe, tak da je ovo stvarno grozno, jer moje iskustvo s VW-om je odlično Stari ima Passata '92 1.9D i auto ne tro??i ni??ta i ne kvari se. Jedino kaj ga stari tu i tam negdje zakuca, ali to je sve ok Taj auto je napravio 400 000km i jo?? uvijek je u super stanju. Golfa ja vozim vec dvije godine i nikakvih problema na njemu. Jedino kaj mi je sad crkel senzor da li je prtlja??nik otvoren i kaj ko i svi koji imaju vw-e iz tog doba imam problema s gumicama na balans ??tangi i treba ih svako malo mijenjat i cviljenje je ubitačno. Nakon 185 000 km, auto je ko nov. Stvarno mi je ??ao ? logija i njemu sličnima jer svi ljudi u susjedstvu koji imaju vw imaju samo riječi hvale za svoj auto, a ovo je vjerojatno onaj 1 u 1000 koji siđe s proizvodne trake problematičan Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 8, 2008 quoting ? logi: 1.9 TDI 115ks, with chip 145ks Sto vise reci... Od kad je tako mapiran? Tj od koliko do koliko km? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 8, 2008 @Slogi- jel ta bora iz italije uvoz?tko zna sta je taj auto prosao. stavio si turbinu nov u pa si ga/ju cipao? Il si ga previse maltretirao il je turbina skart il je chipanje skart. Nemoguce da to tako odlazi. Ja svog tdi drzim gas u podu stalno, i drzi se nekako..nebitno no ja i dalje misli mda taj auto odpriej nije odrzavan kak spada Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted April 8, 2008 od kad sam ga kupio, na koliko je stavljen neznam Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 8, 2008 Dajte quotajte jedni druge. Ovako se moras hebeno potrudit da bi shvatio tko kome odgovara. I poradite malo na pismenosti. Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 8, 2008 od kad sam ga kupio, na koliko je stavljen neznam Nazalost, to je rizik na koji moras biti spreman. Kod ovolikog chipanja se znatno dize tlak turbine. Osim toga pitanje je koliko stroj zaista ima km. Mozda ga je cak prijasnji gazda prilicno izvozao pa skinuo km i rijesio ga se. Pitanje je jel ti ga sad pametnije prodati ili zadrzati nakon sto si dosta toga vec napravio. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted April 8, 2008 Jesi pitao Matu, on bi turbinu mogo imat? Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted April 8, 2008 Mac X-ti si radio generalku na tom motoru,jel! Također sam čuo da si drugi dan nakon generalke se i??ao ganjati sa autom na inu,pa nije ni čudo da se ma??ina rasipala! ups... procurilo u javnost... Nakon tocno 1560 km sam ja prvi put stisnuo auto na drugu klapnu i zganjo ga pa je poceo auto kuhat pa je ustanovljeno da jedan saraf na glavi nije pritegnut, pa termoprekidac drugi i jos masu stvari-a tu je i jedna dizna dosta zasrala stvar.Znam ko ti je to rekao-ta osoba je kriva za taj saraf-to ti sve govori... da mi je nać čovjeka koji je u dva dana napravio 1560 kilometara.... s tim da je dva dana se vozikao jednom do karlovca i malo po gradu.... 1560 kilometara... joj dje si se sjetio tog broja molim te... pa motor nije imao ni 400 kilometara... ma sad i ja previ??e govorim... da ziher prijeći ću sa 90 na 112 konja pa neću probat čim mognem kako ide... NIGGA PLIZ!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted April 9, 2008 (edited) Jesi pitao Matu, on bi turbinu mogo imat? Našao sam turbinu, novu za 600 eura. Nemam više živaca za taj auto. Svaki put misliš pa nema više šta otići i eto opet iznova Sada kada ga složim ide u prodaju Edited April 9, 2008 by ? logi Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 9, 2008 Pametno na??alost Evo meni u 2 godine "samo" vodena pumpa oti??la, star je 7,5 g. sad. I to zato jer pametni ??vabe izgleda nisu cijeli set promijenili (pumpa, ??paner, zupčasti, mikroremen) nego samo zupčasti. Dobro tu je i MAF te senzor temperature, al to je takoreć potro??na roba. Mislim da je i neki selen oti??o. Radim servis -> ulje + filteri svakih 10tkm, sad ima 199 500, kupio ga s 155 000. Share this post Link to post Share on other sites