CofiGTD 0 Posted December 31, 2023 Pozdrav svima, imam problem na Golfu 6. Naime kad usporavam da bih mogao skrenut desi mi se da DSG jednostavno nece presaltat u vecu brzinu da bi odjednom nabio obrtaje i ugl mi se upali ESP jer krene slajfat i to mi se najvise desava na uzbrdici, nisam nikad imao prijasnjih problema sa mjenjacem niti ima kakvih lupanja dok salta u nizu ili visu niti ista. Nadam se da nisam toliki baksuz da je neki veliki problem posto sam nedavno uzeo auto. Lp Share this post Link to post Share on other sites
PeSti0018 34 Posted December 31, 2023 Pa kad usporavas logicno je da salta u nizu ne u visu..? Jel “brka” brzine ili? Nije bas razumljivo iz napisanog Share this post Link to post Share on other sites
CofiGTD 0 Posted January 1 Da reko bih da brka brzine i danas sam pimjetio neki cudan zvuk koji dolazi ispod auta pogotovo kad skrecem u zavoju, zvuk je dosl kao da se neki sitni kamencici nalaze ispod auta i kotrljaju se po metalu kad skrecem i kad vraca iz 3 u 2 brzinu cuje se neko struganje ispod auta. Share this post Link to post Share on other sites
PeSti0018 34 Posted January 1 Ako brka onda nazalost sigurno nije jednostavno rjesenje..kod mene takvih zvukova nema srecom. Nisam toliki strucnjak za to,ali tesko da se tako nesto moze rjesiti samo zamjenom ulja. Ali svakako cim prije u posjet mehanicaru pa da mozda sprijecis veci kvar nego je sad Share this post Link to post Share on other sites