GTI-VR6-R32 37 Posted February 24 Koji brisač da stavim na Boru Variant,gledao sam od Golfa 5 ali je 2cm kraći od originala(,kraći nosač metlice) treba mi pomoć sa kojeg modela VAG pase brisač na Boru Aero brisac Share this post Link to post Share on other sites
luka93 23 Posted February 25 Ja sam na svog golfa IV stavija Aero sa golf V, vjerojatno može i na Boru Poslano sa mog SM-S901B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MateV 31 Posted February 25 Ne mogu ti pomoć s tim, ali me baš zanima koja je razlika tog aero brisača u usporedbi s običnim. Samo po izgledu ili? Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted February 26 Mislim da je nosač metlice (ruka) potpuno isti kroz A5 (Golf 5) platformu, razlika je u metlicamaPa ako hoćeš dužu, možeš uzeti od petice karavana, B6 karavana, Tourana, itd. Na G4 hečbek je idealna od G5 hečbeka, na Sharana odgovara sa Tourana. Drastično ljepše izgleda pozadi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted February 27 (edited) On 25. 02. 2024. at 20:40, MateV said: Ne mogu ti pomoć s tim, ali me baš zanima koja je razlika tog aero brisača u usporedbi s običnim. Samo po izgledu ili? * Stražnji Bosch Aero brisač od Golfa 5 na Golfa 4 Bolje brisanje jer je metlica Aero naspram obične, bolji izgled u konačnici. Edited February 27 by <TDI> Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 45 Posted February 27 Nema sanse. Kakve veze ima brisanje.... Samo estetika i to je to... Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted February 27 Isproobao oba, imam aero i tvrdim da je aero bolji od obicnog. Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 45 Posted February 27 I ja imao stari sad imam aero. Ne primjecujem ama bas nikakvu razliku... Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
MateV 31 Posted February 27 2 hours ago, <TDI> said: * Stražnji Bosch Aero brisač od Golfa 5 na Golfa 4 Bolje brisanje jer je metlica Aero naspram obične, bolji izgled u konačnici. Malo sam prokopao po forumu i internetu i ispada da su stariji G4 kao moj (neznam točno koje godine su prebacili) imali obične brisače, a noviji G4 i polo 9N su imali prednje aero, a zadnji obični. Sad neznam ako pašu prednji sa G5 na G4 ili mora bit sa novijeg G4. Ovo su moji prednji i zadnji obični: Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted February 27 Modeli G4 2002> su prešli na prednje Aero brisače, stražnji su ostali stari obični, a ako želiš prednje Aero, skini sa novijeg modela G4 i vozi. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted February 27 Kod mene su ti Aero prednji, zamijenjeni su još dok je bio u Njemačkoj. Neuporediva je razlika u izgledu. Skoro da se ne vide iz sjedećeg položaja u autu. Dok su oni obični užasni i baš nisu aerodinamični. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted February 27 1 hour ago, MateV said: Malo sam prokopao po forumu i internetu i ispada da su stariji G4 kao moj (neznam točno koje godine su prebacili) imali obične brisače, a noviji G4 i polo 9N su imali prednje aero, a zadnji obični. Sad neznam ako pašu prednji sa G5 na G4 ili mora bit sa novijeg G4. Ovo su moji prednji i zadnji obični: Ovako izgledaju Aero kod mene, taman su podvučeni u visini haube pa se skoro ni ne vide, puno bolje izgledaju nego obični i bolji su. Share this post Link to post Share on other sites