RenatoZG 2 Posted March 29 (edited) Pozdrav. Tražim nekoga u Zagrebu i okolici tko ima ODIS dijagnostiku. Trebam napraviti kalibraciju LED Matrix svjetala, modul 4 na Passatu 2020. god. jer ju ne mogu napraviti sa VCDS dijagnostikom. U ovlaštenom servisu traže 150€ za kalibraciju, katastrofa. Ako ima netko može mi se javiti tu u PM ili na mail: croforumhr@gmail.com da se dogovorimo.. 😊 Lp. Edited March 29 by RenatoZG Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted March 29 Mislim da ti ni odis nece pomoci za tu godinu. Isti problem imam i ja. Ako rjesis javi Srecno Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
RenatoZG 2 Posted March 29 Mora ODIS pomoći jer sam bio u ovlaštenom servisu i oni koriste ODIS. Rekli su mi da se kalibracija može napraviti i košta cca 150€ Zakazan mi je termin za 09.04., ako ne uspijem tu nikoga naći otići ću i platiti jbg. Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted March 30 Nije to odis,, u ovlastenom.... Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
RenatoZG 2 Posted March 30 ODIS je službeni program za VAG grupaciju u servisima, pa pričao sam s čovjekom 20 min u servisu jbt 🤦♂️ Još ja imam original licensirani VCDS i radio sam neke adaptacije na autu ali kalibraciju matrix svjetala ne može i kaže mi čovjek da imaju dosta tako ljudi koji dolaze od drugih majstora ili sami prčkaju pa imaju isti problem i kaže samo ODIS može riješiti problem jer on vuče podatke direkt sa servera… A tu sam se javio da vidim imali tko piratsku verziju ODISA da vidim dali radi jer bih ju kupio ako se pokaže dobra 😉 Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir 9 Posted March 30 Džaba ti piratska verzija ako nemaš konekciju na server. I to se može riješiti ali opet nemaš onu ploču s kockama i trokutima za kalibraciju. I tako u krug. Plati da ti to odrade i bok. Barem imaš garanciju ako nešto ne bude radilo. Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 138 Posted March 30 (edited) @Pedja83 Pa sta je ako nije ODIS? Ti si najpametniji pa ces nam svima to objasniti hahah Ne znaci ti nista crackana verzija, ima jos dosta stvari koje samo ovlasteni preko ODIS-a moze uraditi jer zahtjevaju ONLINE adaptacije i kodiranje. Edited March 30 by VW_GTD23 1 Share this post Link to post Share on other sites
RenatoZG 2 Posted March 31 @VW_GTD23 Ma pusti ga ja sam odustao komentirati mu uopće više.. Vidiš da me frajer uvjerava da ovlašteni servis ne koristi ODIS, a ja pričao sa voditeljom servisa 20 min i lijepo mi sve objasnio jer sam mu rekao što sam radio na autu sa VCDS 🤦♂️ Ps: Našao sam na njemačkom forumu da se može preko crackanog ODISA napraviti prisilna kalibracija bez spajanja na server pa sam htio probati ako netko ima, ali ljudi u današnje vrijeme samo osuđuju i seru umjesto da pomognu, nažalost haha ✌️ Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 138 Posted March 31 Ma ne znam sta da ti kazem, najzalosnije je sto se on sprda sa mnom i govori mi sta i kako treba raditi pa poslije trazi pomoc od mene preko privatnih poruka i smara me. Sa svojim postovima odmaze i zbunjuje ljude. Ja ako negdje ne mogu pomoci necu nista ni pisati tj. necu nikome odmagati kao on. Moze li link od te teme na forumu? I sam znas kad koristis crackane verzije da nema nikakve garancije i desava se da nesto za*ebe. Ako vec nema niko da je to radio i da ti moze potvrditi 100% bolje je plati ovlasteni nego da sam rizikujes. Share this post Link to post Share on other sites