bing01 5 Posted May 26 Imam Ključ sa daljinskim koji je na izdisaju. Dugmad je sva popucala i šteka. Ima li neki univerzalni Ključ koji se može dijagnostikom vcds programirati? Da li je netko to radio? Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 45 Posted May 26 Kupis na ebay ili AliExpress oklop i prebacis elektroniku... Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted May 26 Poruči sa Alija, ali pripazi da li je za 433 ili 434mhz. 434 je za modele sa 1C0 CCM od 2001. Ukoliko imaš ukodirano daljinsko spuštanje stakala, to možeš da zaboraviš sa kineskim daljinskim. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted May 26 Prelistaj si ove dvije teme dolje, pisalo se o ključevima i raznim problemima. Ovako na prvu išao bih na zamjenu samo kućišta, jednostavno i brzo, ako ti treba dodatni onda uzmi sa AE, kod mene je 434MHz. • Popravak ključa • Izrada dijela kljuca passat b6 Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 26 Danas su mi svjetlije sve lampica na ključu i nije radio. Sad je prestao skroz raditi. Pronati ću još bateriju zamijeniti. Ključ je ionako posebno, a ovo mi je samo daljinski. Tako sam kupio. Vjerojatno je netko mijenjao nešto prije. Bitno mi je samo da opet imam neki daljinski. Može li se kineski ključ kodirati da radi na g4? Može neki link na Temu ili sl. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted May 26 Imaš u gornjem postu poveznicu na prvu temu, malo prelistaj pa onda dalje. 1 Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 27 16 hours ago, mur3633 said: Poruči sa Alija, ali pripazi da li je za 433 ili 434mhz. 434 je za modele sa 1C0 CCM od 2001. Ukoliko imaš ukodirano daljinsko spuštanje stakala, to možeš da zaboraviš sa kineskim daljinskim. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Promijenio sam baterije i sad opet radi. Naručio bi ove kineske, kako da znam da li je moj g4, 2003 g., 433 ili 434mhz? Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted May 27 (edited) Standardno, slaba baterija i to bi prvo trebalo provjeriti kad ključ počne zezati, a kataloški i MHz su ti navedeni na samom ključu. Edited May 27 by <TDI> Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted May 27 Sigurno je 434, jer je iz 2003.Ali provjeri svakako. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted May 27 Kad se nešto radi valja napraviti koju fotku, pogotovo ako je negdje kataloški naveden, da je, imao bi info i o MHz odmah. Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 27 https://postimg.cc/gallery/mCwFR1f Ovo su slike postojećeg daljinskog. Taj daljinski je bio prikvačen za obični ključ kojim se otključava i pali auto, a sa tim daljinskim se samo zaključava/otključava daljinski. Nema nikakvih brojeva na kučistu. Nema niti otrgnutog ključa. Nema niti one ampule unutra. Kako znati koji zamjenski ključ naručiti?. Uzeo bi jedan novi ključ sa elektronikom i jedan samo oklop da prebacim ovu postojeću elektroniku. Može li se negdje dalje iščitati koji model ključa imam? Možda niti ovaj nije original, već je samo služio za daljinsko zaključavanje, a sa običnim ključem se pali auto. Takvog sam kupio i služio je ok do sada. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted May 27 Ovakav ključ prvi put vidim iskreno. Kakav ti je auto sa opremom? Možda nije imao original daljinsko, pa je ovo neka aftermarket budževina. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 27 I ja mislim da je to netko nešto kombinirao. Gdje vidjeti kakav daljinama trebam. Sad sam pogledao, 2001 je godina, automatik, ručna klima, edition piše na pragu. Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 27 ADRESS 17: Instruments Label:1JO-920-XX5-17,LBL Part no.: 1JO 920 805 F Ovo sam dobio na vcds. Može li se po tim oznakama znati koji je bio original daljinac/ključ? Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted May 27 Dao si nam kat.broj km sata. Uđi na VCDS i odaberi Central Conv. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 27 central conv.: Vag no.: 1J0 959 799 Q Soft cod. : 00257 Component: 4f central sg komfor 0001 Shop: wsc 01317 Extra: 1 J1 959801c 4f. Fs0002r] 1 J1 959802D 4f.bf0002r Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted May 27 Stari tip komfort modula 1J0Ide ti stariji tip ključa, tj. 433mhz. Samo trebaš utvrditi da li ovaj komfort modul sa oznakom Q uopšte podržava daljinsko zaključavanje, pošto vidim da ima samo jedan džek. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 28 Ma naručiti ću sa 3 dugmeta 433 mhz neki pa šta bude. Nemam druge podatke, na ključu nemam nikakve oznake. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 537 Posted May 28 mur3633, tvoj G4 je starija generacija kao njegov, daj mu kataloški od svog ključa pa nek naruči onda po njemu, sigurnije nego ovako naslijepo. Uzmi sa dva dugmeta, ako ima i po kataloškom koji ti kolega pošalje sa 433MHz, a dalje kako bude. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 253 Posted May 28 Fabrički oklop od teget četvorke sam bacio, ali šaljem original ključ od plave četvorke, kod kojeg je isto 1J0 CCM. Auto je kraj '99. Inače ovaj ključ sam poručio sa Alija za teget četvorku sa 1J0 CCM i radi perfektno, osim prozora na daljinsko. https://a.aliexpress.com/_EwYAcXV S tim što ne znam da li ćeš išta postići, jer sam gotovo siguran da CCM oznake Q i jednim džekom ne podržava daljinsku jedinicu. Nije tu bez razloga ugrađeno aftermarket daljinsko. Baš ću malo da se raspitam, pa javim. Sent from my S24 Ultra using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 45 Posted May 28 Ne radi daljinsko na tom modulu. Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Share this post Link to post Share on other sites
bing01 5 Posted May 28 Onda je vjerojatno netko naknadno stavljao. Uzmem onda samo kuciste i prebacim elektroniku. Bar ću imati jedan ispravan. Postoji li neki univerzalni daljinski koji mogu probati upariti? Share this post Link to post Share on other sites