0
NoOne

Golf VII GTD Sport & Sound

Recommended Posts

Pozdrav ekipa,

kupio sam nedavno Golf VII GTD koji ima Sport & Sound sytem, ali nisam još skužio kako to funkcionira.

Kada ga stavim u sport, on ubiti daje sportski zvuk u kabinu preko zvučnika auta? ako sam dobro skužio... :D

E, sad gledam neke videe po youtube-u koji imaju isto taj system i vidim da je to potpuno drugačiji tj. oštriji zvuk iz "auspuha", pa me zanima da li bi ja još nešto trebao upgrade-ati da bi imao taj zvuk ili što? Čini mi se da mi je trgovac prilikom prodaje rekao da bi trebao nešto "kupiti", ali nismo baš išli u detalje.

Hvala svima na pomoći! :D

Edited by NoOne

Pozdrav,

moram te razočarati ali najvjerojatnije ti je taj zvučnik 'krepao'. Klasična boljka tih zvučnika.

Zvučnik se inače nalazi na podvozju.

Koliko km ima golf?

182.000 (piše na satu) Pa unutra osjetim kao da prenosi neki zvuk na zvučnike... Kako provjerit da li je "krepao" ili ne?

Ne prenosi zvuk na zvučnike u autu, imaš samo taj jedan zvučnik koji je na podvozju i generira taj zvuk kada je auto u sport modu. Evo kako to izgleda (desni dio slike).

Možda je i vlasnik prije tebe odrezao taj dio, to lako provjeriš fizički tako da pogledaš ispod auta, drugi način je preko dijagnostike, ako baca grešku zazvučnik, znači da je krepao. Ako se ne varam, na VCDS-u čak ima i test tog zvučnika.

0