grgaa 1 Posted October 23 Pozdrav ekipa imam jednu nedoumicu. Kad se mjenja bravica kod volana i kljuc sa njom jel dovoljno iz starog kljuca samo preselit ampulicu ili treba i stari prijemnik ili antenu na bravici ostavit staru. Ako da kak se antena skida ako ko zna. Radi se o golf 4 Share this post Link to post Share on other sites
MateV 38 Posted October 24 (edited) Dakle ovako. Na G4 ti je ampulica vezana za sat, a on je vezan za centralinu, i svo troje se mora mijenjat skupa ako ne želiš radit kodiranja immo. Na bravici ti je samo zavojnica s kojom se čita ampulica, ona nema ništa pametnog, nego ti one dvije male žice idu direkt na sat, koji radi očitavanje koda iz čipa. Zapravo to je sve spojeno i zavojnicu iako se malo klima ne možeš odvojit od bravice bez da ju polomiš. A na G4 je lako dobit SKC, tako da i nove čipove možeš dosta lako ukodirat. Edited October 24 by MateV 1 Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted October 25 22 hours ago, MateV said: Dakle ovako. Na G4 ti je ampulica vezana za sat, a on je vezan za centralinu, i svo troje se mora mijenjat skupa ako ne želiš radit kodiranja immo. Na bravici ti je samo zavojnica s kojom se čita ampulica, ona nema ništa pametnog, nego ti one dvije male žice idu direkt na sat, koji radi očitavanje koda iz čipa. Zapravo to je sve spojeno i zavojnicu iako se malo klima ne možeš odvojit od bravice bez da ju polomiš. A na G4 je lako dobit SKC, tako da i nove čipove možeš dosta lako ukodirat. Znaci ako promjenim ulozak brave i antenu netrebam nista kodirat. Kolko sam ja skuzio antena samo pojacava signal ili ga prosljeđuje u sat. Share this post Link to post Share on other sites
MateV 38 Posted October 25 Upravo tako. Nemoj niti pokušavat odvojit antenu od bravice, samo ćeš ju polomit. Otkopčaj onaj mali konektor s dvije žice koji ide na nju i spoji na novu. Ta antena samo omogućuje satu da pročita kod iz ampulice. 1 Share this post Link to post Share on other sites