thenajke 0 Posted 22 hours ago Lijep Pozdrav, Nedavno sam kupio golfa 4 1.4 16v 2001 godiste, auto je stvarno u odlicnom stanju i limarijski, enterijer kao nov, 218000 presao orginalno i predhodni vlasnik je dosta ulozio ove godine u njega za sta sam sve i dobio racune. Znam da je to jedan od najlosijih motora ali auto sam dobi povoljno i za potrebe moje porodice 90 posto gradska voznja savrseno sluzi. Od pre jedno mijesec dana sam primjetio da kada tek ujutru upalim auto, i pocnem vozati na otprilike izmedju 1200 i 2000 obrtaja pocinje lagano da gubi snagu, ne da trza ali kao da pustam pomalo gas i dajem i to se desava sve dok ne ugasim auto i ne upalim ponovo onda je znatno bolje skoro neprimjetno. To se desava samo i samo izmedju tih 1200 do 2000 obrtaja, ako dam malo gas i ode na 2100 radi savrseno ili vozim na 1100 obrtaja nikakvih problema, najvise se osjeti izmedju 1600 i 2000 obrtaja. Auto inace na leru radi savrseno i na prvom paljenju ujutru i u toku dana pod klimom bez klime. Ne trosi ulje bar do sad ja nisam proimjetio, apsulutno nikakvih dimova iz auspuha nema. Isao sam do sad na 3 dijagnostike, nista ne izbacuje niti gori ijedna lampica za greske na tabli. NA autu ove godine bivsi vlasnik je promjenio sledece: EGR ventil, nova bombina, svjecice i kablovi (moj majstor kaze da su bas kvalitertni), senzor radilicce i MAP senzor, jednu lambda sondu stavljena nova bosh, ja sam ocistio skoro klapnu gasa i pronjenio drugu lambda sondu isto bosh stavio. Znaci sve ovo je uradjeno ove godine. I sto se potrosnje tice mislim da nije strasno za ovaj motor u strogo gradskoj voznji pod klimom 9.5 litara ne prelazi a otvorena oko 6.8. Auto je bilo kod 3 majstora do sada, odgovori su bili "ja ne osjetim nista, odlicno radi" , "to je 16v motor moras voziti sa malo vise gasa i na vecim obrtajima", "struja, stavi nove svjecice, bombina i kablove" vec promjenjeno prije par mijeseci. Znam da nije neki strasan problem, pogotovo sto auto uglavnom u toku dana nema taj problem, ne znam mozda samo dok je hladan, ali posle tog prvog paljenja mogu ga vozati 3 sata vozati ako ga ne ugasim i ponovo upalim problem nece nestati, al eto kad je sve ostalo u odlicnom stanju volio bi i to rijesiti ako nije neki veliki trosak. Hvala svima unapred, molim pisite ako neko je imao slican problem ili neku sugestiju sta bi moglo biti. Share this post Link to post Share on other sites