Krky 6 Posted November 29 Dogo me nije bilo Navlekel sam si nekakvoga pasata limuzinu b8 2018g 1.6tdi DSG sa 107tkm, i ne puše mi toplo desna strana, samo ljeva strana i to ne baš kak bi trebalo vruče a auto je dobro ugrijan na 90° a climatronik na najjače 29° Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted November 29 Klapna ti zaglavljena. Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krky 6 Posted November 29 Klapna ti zaglavljena. Poslato sa PGT-N19 pomoću TapatokaKaj bi sve moral rastaviti da dođem do nje?Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted November 29 Imas na netu navedeno kako se rucno uradi kalibracija pa za pocetak probaj sa tim. Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Share this post Link to post Share on other sites
regazzoni 7 Posted November 29 Začepljen mali hladnjak u kabini 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krky 6 Posted November 29 Začepljen mali hladnjak u kabini Ako ga zamjenim novim bude obadve strane normalno grijalo?Prijašnji vlasnik mi je rekel da se antifriz zamutil, da se kao raspala neka vrečica u sistemu, on je odštekal obje cijevi malog kilera i vrtnim šlaufom ga malo isprao i zamjenio antifriz, sad je ljep čist i sad skroz lagano grije, i to samo ljeva strana, a klima normalno radi sve 3 zone.Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted November 30 A joj. Ako ti je ona kesa iz boce pukla. Onda je bas sranje. Tonse vadi i baca cim prije. Drugar jedan je to doživio. Ispirao je tako sa vrtnim crijevom ali nije dobio nekog efekta. Na kraju mjenjao hladnjakPoslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Share this post Link to post Share on other sites
regazzoni 7 Posted November 30 Kažem ja mjenjaj mali hladnjak dok nije prestao grijati i sa vozaceve strane a i to ce se desiti uskoro 2 Share this post Link to post Share on other sites
Krky 6 Posted November 30 Puuuno vam hvala, u ponedjeljak naručujem mali kiler i to je to..Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Krky 6 Posted December 1 Gledam u Tokiću i u Auto kreši za pasat b8 2017g 1,6tdi imaju još danas za taj crni petak popuste, ali mi nudi dva modela kilera sad neznam koji da naručim.Da li može netko po br šasije mi sliku izvuč koji je točno kod mene?WVWZZZ3CZJE058625Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir 9 Posted December 1 5Q0819031B Ovaj broj daje Etka po tom broju šasije 1 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 12 (edited) Ovo je meni lageros javio kad sam se raspitivao za veliki servis ---POSUDA RASHLADNE TEKUČINE : Vag oe VAG OE 5Q0121407M = 35,00 € ima za odmah Antifriz g12++ = Liqui moli 21134 KFS12++ 1L (crveni 1. gen)= 7,50 € x 4 ima za odmah Crveno označeno nudim novu posudu bez Granulata. Vag je dao nalog da se na svim vozilima sa g13 antifrizom preventivno mijenja posuda te se stavi ponuđena bez granulata i prebaci se na g12++ antifriz. Poznato je već da se vrećica granulata raspe po sistemu i zaštopa najčešće mali hladnjak u kabini te dovede do neželjeno skupih popravaka. Tako da ako već nije preporučam zamjenu posude. Nisam siguran da li se negdje vidi kataloski broj posude i da li se na oko moze vidjeti da li ima tu vrecicu sa granulatom no Krky je napisao da je prijasnji vlasnik to ispirao pa je velika vjerojatnost da se to dogodilo. Svejedeno, prije svega, pogledao bi rad klapni putem VCDSa. Edited December 12 by projektilski 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krky 6 Posted 11 hours ago 5Q0819031B Ovaj broj daje Etka po tom broju šasijeNa žalost krivog kilera sam naručil,Majstor je rastepel i kaže da taj ne odgovara, da ide kiler da cijevima na sebi,Moram sad ponovo naručivat Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir 9 Posted 8 hours ago https://superetka.com/etka/ Ovdje sam ti izvukao broj. Provjeri sam. Share this post Link to post Share on other sites