Nebojsa 1 Posted December 2, 2024 Pozdrav svima, Pitanje, ovo mi je sve upisano na pocetku servisne knjizice. Jel to znaci da je to sve aktivno u automobilu od opreme ili je samo instalirano a ne mora da znaci da je aktivirano. Pitam jer sam guglao po netu pa mi bas i nema neke logike. Nesto od opreme nemam u automobilu a upisane su u knjizicu pod ovim siframa? Share this post Link to post Share on other sites
MateV 39 Posted December 2, 2024 Tu upišeš sve te kodove pa ti ih dekodira: VW Group Option Codes Decoder Share this post Link to post Share on other sites
Nebojsa 1 Posted December 2, 2024 Ok hvala ti. Provericu sve. Ali moje pitanje je da li je to vec sve aktivno ili su to samo mogucnosti. Posto je neka sifra vezana za lane assist a to nemam u autu. Pa me zanima dal je to ustvari upisano sta moze sve auto da ima ili je u fazonu to su sifre koje su aktivne vec u vozilu? Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted December 2, 2024 To su kodovi sta vozilo ima. Svako vozilo ima razlicite kodove zavisno od nivoa opreme. Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
Nebojsa 1 Posted December 3, 2024 Aj da ne otvaram novu temu. Jel dobijam nesto updateom softvera za discoveri media mib1 verzija 3350 na 5301. Da ne updejtujem bezveze ako je ista brzina i tako to? Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted December 3, 2024 Vidi. Svaki novi softver nosi nesto dobro. Tako da preporuka! Samo bolje moze da budePoslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
Nebojsa 1 Posted December 4, 2024 A jel znas da li mogu preko USB da updatujem. Skinuo sam na komp a karticu nemam pa da ne trosim pare bzvz ako moze sa USB? Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted December 4, 2024 Mora kartica Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
Nebojsa 1 Posted January 5 A jel moze sa onom sd mikro karticom sto se stavlja u onaj ulozak kartice ili nora bas original kartica? Share this post Link to post Share on other sites