praxaton 1 Posted December 3 Pozdrav, Da li je moguce ugraditi u Passata 2020 svjetla u zadnja vrata? Kodiranje sa OBDeleven nije problem neznam dal ima potrebna instalacija iza tapicirunga da ga ne skidam bez veze. Thx Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 5 Vjerojatno je, potraži na YT. Ja sam na B7 stavljao na sva vrata i nema instalacije, škrtari VW na tome ali na Aliexu imas jeftino svjetla sa instalacijom i dobro ce ti doci OBDeleven, treba ih "omogućiti" preko njega. PS Naruci odmah i par kopči za tapacirung jer ce ih par puknuti kod skidanja sigurno. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
praxaton 1 Posted December 5 Kopce imam, svjetla nadobudno narucio sva 4 kad ono zadnji katadiopteri.... instalaciju takoder narucio.... obd eleven imam... Instalaciju pretpostavljam vucem kroz vrata do utikaca na karoseriji ili? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 5 Spajas je na modul u vratima, ovdje je objasnjeno za B7 , slicno je za B8 vjerujem samo treba naci za njega. https://www.drive2.ru/l/3487699/ Share this post Link to post Share on other sites
praxaton 1 Posted December 9 Dosta sam u zadnje vrijeme guglao o tome i ukoliko auto nema ambientalno osvjetljenje ne bi trebali biti niti moduli u straznjim vratima... spaja se onda preko podizaca prozora i brave... no moj ima ambilight no samo za noge vozaca i suvozaca i preko obd eleven uredno mogu aktivirati zadnje "door exit light" i uredno prihvati postavke... dal to znaci da je modul u vratima ili nije pravilo Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted December 11 (edited) Ja sam na B6 koji nije imao ambilight razvukao instalaciju (za napred i pozadi) do komfort modula i povezao po nekoj šemi koju sam našao na internetu, aktivirao preko VCDS i tako sam dobio na samom bordu podešavanje za ambilight, a svetlo u vratima povezao direktno na modul u samim vratima i sve radi bez problema. Edited December 11 by saGTInaTDi Share this post Link to post Share on other sites