Jandro 0 Posted October 28, 2007 auto je kod lakirera i pito stri za farbanje lajsni i lakirer mu rekoa da se te lajsne koje su na njemu nemogu farbati??? pa kako ne, ja već na dosta passata vidio da su ofarbane (nemaju onaj krom po sebi) evo jedan primjer jel to istina da se nemogu farbati ili mu se neda ih farbati?!? koja bi pravilna priprema bila za lajsne da se mogu obojati!? ove su gadne ??ta su na autu, ??pricali su ih s onim crnim sprejem za plastike i sad se to lju??ti i sve skupa nikak ne izgleda!?? i jel ima tko s foruma da radi u nekom vw dućanu il servisu ili neku dućanu s autodijelovima??? hvala! Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted October 28, 2007 očisti?? lajsne sa nekim sredstvom pa nitrom i onda nanosi?? onaj sprej tj primer za plastiku i kad se osu??i samo boju koju hoće?? na to Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 29, 2007 To ti je bagy radio na svojoj četvorci pitaj njega on ih je farbo u boju auta Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted October 29, 2007 ajde bagy, javi se!! a jel nebi trebao ??pric kit ić na njih?? hrapave su,a glatke bi trebale bit! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 29, 2007 očisti?? lajsne sa nekim sredstvom pa nitrom i onda nanosi?? onaj sprej tj primer za plastiku i kad se osu??i samo boju koju hoće?? na to i onda za mjesec dana ponoviti sve. brusenje vodeni 400-primer-sprickit-vodeni 600-sprickit opet-brusenje sa 1200-lakiranje. Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted October 29, 2007 i onda za mjesec dana ponoviti sve. brusenje vodeni 400-primer-sprickit-vodeni 600-sprickit opet-brusenje sa 1200-lakiranje. i to onda kad bi se tak kvalitetno napravilo bi dr??alo 100% ? znam da je frend dao farbat branik (ista plastika ko lajsne) i za mjesec dana pol boje je otpalo Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted October 29, 2007 Mo??e ti to svaki lakirer po??pricati,samo nema garancije da ti boja neće otpasti!Jer zbog vibracije auta u vo??nji će ti sigurno negdje početi pucati ??pric kit! Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted October 29, 2007 (edited) i onda za mjesec dana ponoviti sve. ja sam na svojoj trojci tak napravio i po??pricao kompresorom i već godinu dana nemam problema s tim tako da nema diskusije o tome da nakon mjesec dana treba ponovit sve...sad sam na dvojci po??pricao na isti način,ali nisam koristio kompresor već obični sprej i dr??i već vi??e od mjesec dana Edited October 29, 2007 by wildD Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted October 29, 2007 ok! a jel ima tko na forumu da radi u nekoj trgovini auto dijelovima? da ga ne??to pitam Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted October 30, 2007 mogu ti dati broj od njega pa se dogovori...meni je dao garanciju godinu dana...pa sad vi kako hocete...a cijena nije velika...sve ostalo na PP Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted October 30, 2007 budem ja to sam sad preko zime sredio! a jel ima tko da radi u dućanu??? trebalo bi samo da mi provjeri koliko dođu lajsne za passata, one s onim kromom na sebi Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted October 31, 2007 Ma malo dobre volje i sam to sredis si kak sam i ja Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 31, 2007 budem ja to sam sad preko zime sredio! a jel ima tko da radi u dućanu??? trebalo bi samo da mi provjeri koliko dođu lajsne za passata, one s onim kromom na sebi Vrlo jednostavno, nazove?? zubaka i pita?? za to koliko dođe.... Share this post Link to post Share on other sites