Dac 1 Posted October 29, 2007 jel ima netko lampe za g3 ko od g4? po koliko para se da nać rabljeno???? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 29, 2007 Kako to uvijek ide tak...Covjek ih prodaje mjesec dana i ntko ni pitat za njih..neki dan ih ja spojim,ovaj proda drugi kupi...i sad ih hoces jos ti Realna cijena ti je oko 1300kn..ove su otisle za 1000 ak se ne varam Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted October 30, 2007 Ima?? ih u velasu za kupit,ba?? mi je frend rekao sad jedan dan da su 800 kn. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted October 30, 2007 Uuuu 1000 ajd LAZO naći će?? ti nekaj evo zvao velas 770kn/kom Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted October 30, 2007 Tko zna kakve su tte iz Velasa. Sigurno Autopal smeće. Hella se jedino priznaje od G4 look lampi. Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted October 30, 2007 Tko zna kakve su tte iz Velasa. Sigurno Autopal smeće. Hella se jedino priznaje od G4 look lampi. u velasu su ti isto hella prednji farovi jer oni kupuju od zastupnika u HR.....ako nisi prijatelju i dobivaju jako dobru cijenicu Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted October 30, 2007 evo zvao velas 770kn/kom a kad sam ja zval onda su mi bubnuli cifru od oko 1100 Kn/kom. za HELLA lampe. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted October 30, 2007 u velasu su ti isto hella prednji farovi jer oni kupuju od zastupnika u HR.....ako nisi prijatelju i dobivaju jako dobru cijenicu A onda superi??ka ak su HELLA. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted October 30, 2007 zvao velas hella 770kn/kom ali na to nemogu dat popust to je sad tako na akciji,nema veze ak ima netko 20% ili vi??e rabata to je ta cijena ima mi frend ljevu ko novu i kupim desnu i to bu to Share this post Link to post Share on other sites