Poga 1 Posted December 17, 2013 Lagani bumpic na topic ...eto..cisto da se zna da se i dalje radi Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted January 13, 2014 Za clanove kluba dajem popust od 20 % na servis turbopunjača i na kupnju novog turbopunjača. Share this post Link to post Share on other sites
116-TDI 0 Posted January 20, 2014 koliko se okvirno krecu cijene ciscenja turbine? Golf 4, 1.9 TDI 85kw Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 20, 2014 ajd da se i ja u temu ubacim....refresh turbine za 1,9tdi motor audi a4 b6... ????nebi lose bilo da se tu koja cijena napise da decki znaju sa kolko bi mogli racunati...ak ne i vise...ono,okvirne cijene Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted January 22, 2014 Mozes poslat pm i imas moj broj u profilu. Servis turbopunjača moze imati veliki raspon u cijeni,ovisno o kvaru. Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted January 22, 2014 (edited) Ovo su okvirne cijene dijelova koji ide, nije kod poge jer mi je bilo daleko i nezgodno slati ali pretpostavljam da je slično 10% gori doli. Ne pitajte me di ovo je ipak pogina tema. Edited January 22, 2014 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted January 22, 2014 (edited) Cotovd..bitno da smo mi glavu rijesili Znam da je nezgodno slati iz vodica do mene...ali bitno da si i turbo rijesio. Znam cije su ovo cijene. .suradujem s njima. Jako kvalitetan i odlican turbo servis. Lp Edited January 22, 2014 by Poga Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted January 22, 2014 (edited) Cotovd..bitno da smo mi glavu rijesili Ja prezadovoljan! 1700km je okrenuo do sada ali još nije prešao 3500 okretaja:) Edited January 22, 2014 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted January 22, 2014 (edited) Pa to je 1.8 T :-D motor stvoren za gazenje :-D ja sam ga imao :-) Samo po gasu :-P najbolji motor ikad :-) Salim se...samo ti po svome :-) Edited January 22, 2014 by Poga Share this post Link to post Share on other sites
Jozek 0 Posted January 24, 2014 1.9tdi, 2004, golf V, 74kW, 190tkm, turbina ne "fučka" i nema loših zvukova, ali zbog velike kilometraže možda bi bilo dobro očistiti turbinu i pripadajuću opremu. Koliko bi bilo čišćenje turbine, usisa i IC-a ? LP Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted February 3, 2014 Odgovoreno svima na pm :-) pa neka ovo bude lagani bumpic na topic Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted February 11, 2014 Da podjelim koju sliku od malo rjeđe turbine: Nissan 200SX. Radio sam 2 turbine. I kako su izbalansirane Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted February 11, 2014 Jos par njih I kad se radi hibrid ovako se pocinje Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted February 13, 2014 Od sutra radimo demontažu i montažu turbina na autima. Naravno uz zamjenu ulja,filtera,čišćenja svih crijeva i popratnih stvari. Za sve cijene vezane za to možete me dobiti na mob 099 215 3544 ili na pm. Lp Poga Share this post Link to post Share on other sites
VWEDRAN 0 Posted March 12, 2014 Gledam te turbice na slikama. Svakodnevno mi preko 1000 kom predje preko ruke, sto za VAG, te BMW, MECU i ostale.. Steta sto nemoze neki izac van postrojenja da ti nabacis novi dio kod reparacije Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 12, 2014 Steta sto nemoze neki izac van postrojenja da ti nabacis novi dio kod reparacije Šta ovo točno znači? Turbina se reparira novim dijelovima. Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted March 12, 2014 Kako to mislis "novi" dio kod reparacije? Ja u svoje turbine stavljam sve nove dijelove. Osim varijabilne geometrije,ako je ne treba mijenjat. Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 13, 2014 (edited) Ja u svoje turbine stavljam sve nove dijelove Znam zato i pišem ali @VWEDRAN kao da je nešto drugo htio reći. Sve 5. Edited March 13, 2014 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted March 13, 2014 Znam zato i pišem ali @VWEDRAN kao da je nešto drugo htio reći. Sve 5. TAko se i meni cini :-) Share this post Link to post Share on other sites
VWEDRAN 0 Posted March 13, 2014 Mi proizvodimo nove turbice.. Cijena za kupca HTT, koji ih poslije prodaje vag grupaciji je cca 10ak eura, a sad ti vidi koliko ti dodje tlacna strana ako kupujes novu. Na to sam mislio.. A proizvodimo za sve tipove motora po par stotina dnevno.. Sorry ako sam nekog zbunio.. Ponjelo me kad vidim nesto na slici a svaki dan se razbacujem istim.. Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted March 13, 2014 Nabaci pm vedrane da vidimo u detalje Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted April 4, 2014 Bumpic na topic da se ne zaboravi da se i ovdje radi Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted April 14, 2014 Kupujem neispravne turbine za sve vrsta vozila. Nije uopce bitno u kakvom su stanju. Ponude tu,na pm ili na broj iz profila. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 14, 2014 jel moze samo kucista? imam nekih usis. kucista.. ako moze posalji adresu u inbox Share this post Link to post Share on other sites