0
pikzibner

VW susret Dugo Selo 28.01.2006. Report

Recommended Posts

Fakat hvala svima koji ste do??li. Bilo nas je preko 40 kad sve ukupno zbrojimo. Nadam se da ste se svi dobro zabavili. iduči put nek netko organizira kraj neke ravnice da se ganjamo malo. U DS nema ba?? prostora za to.

Evo malo slika. U??ivajte.

th_DSmeet01.jpg th_DSmeet02.jpg th_DSmeet03.jpg th_DSmeet04.jpg th_DSmeet05.jpg th_DSmeet06.jpg th_DSmeet07.jpg th_DSmeet08.jpg th_DSmeet09.jpg th_DSmeet10.jpg th_DSmeet11.jpg th_DSmeet12.jpg th_DSmeet13.jpg th_DSmeet14.jpg th_DSmeet15.jpg

Guest biciklist

kae tomo si si spil malo ha :D :D hebemu ja tu u ZDu :( inace bi i ja dosao

Jaoooooooooooooooooooooo, tortaaaaaaaaaaaaaaaaa :drool:

Vidim da je stvarno bilo odliiiičnooooo...Sad mi je jo?? vi??e ??ao kaj nisam do??ao...

2 bike: Ja si uvijek spijem. Sinoč sam se ubio ko krava. Izbljuvao sam cijeli autoput.

2 entuzijast: Zakaj si se iz-??ivcirao, u čemu je bil problem. ? teta kaj nisi navrnul. Bilo nas je gro :)

Ma morao sam nekaj rodbini slat busom u Dalmaciju, u 16h, tak da me već to kaj neću u 15h doći malo podkurilo, i onnda me ??ofer "opelje??io" za jebenih 30 kn za mali paket, pa sam se sa njim tam posvađao, i totalno mi to diglo tlak, tak da sam se vratrio natrag u Goricu....

Nema?? pojma kak mi je sad ??ao...

Al znam da će slijedeći meeting biti bolji :)

Super dečki, vidio sam vas nekolicinu dok ste pičili po autoputu KA-ZG, a meni se nalijepio onaj "lovac" sa plavom ??kodom superb, kad ono... FOG prozuji, a onda zelena četvorka, pa eccora sa polićem, a ja se mislim sad će za njima,a frajeri 120 i kod mene i ne trzaju na ove sa 160km/h???!!

haha znači bio je to presretač!!!! :D:D

a morali smo malo propuhati aute!! hehehe!

A ??to se tiče meetinga, same pohvale. Stvarno je bilo za pet!! Krstili smo novu članicu sa rezanjem torte (bok Maja ;) ) i stvarno je bilo super, bilo je grooo ljudi i tako bi trebalo biti svaki put! Evo valjda smo dobro pogodili datum, pa je bilo dosta ljudi!!!

na kraju ??to reći nego svaka čast TORTA je bila zakon, bolja od mađarica i ostalih stvari!!!!!!!!!!

??IVJELI SI!!!

:P:P:D:D:D:P

Super dečki, vidio sam vas nekolicinu dok ste pičili po autoputu KA-ZG, a meni se nalijepio onaj "lovac" sa plavom ??kodom superb, kad ono... FOG prozuji, a onda zelena četvorka, pa eccora sa polićem, a ja se mislim sad će za njima,a frajeri 120 i kod mene i ne trzaju na ove sa 160km/h???!!

ma bili smo prebrzi za presretaca....ovaj ludi ecorra me vozio ko da me ukrao :P polo SDI 180 po autoputu.to je i zbunilo presretaca :lol2: :lol2: :lol2:

Bilo je nice, ??teta ??to su skoro sve dvoje prve oti??le, ja sam se nadao da ćmo vidjet malo ma??ine, interijer i to... :(

Da, kameru sam tak kupio, trabalo bi filat bateriju sat i pol, i naučit se radit s njom, al obečavam sljedeči meeting :D Snimio sam ne??t s Slax-ovim fotićem, mo??da uplaoada...

Torta je bila oooodlićna, svaka čast ljudi!

Jedino mi je falilo akcije, većinom svi su čmrljili u birtiji, pa je Fog moro malo proganjat Slaxa i mene... :drool: GTI

Guest

Jos jednom bilo je dobro!!

A sta bi se drugo i ocekivalo od takve ekipe kao sto smo mi. :drool:

ova torta danas je bila najbolja od dosad svih (ostale cure bez zamjerki :D )

a i novi clanovi su se dobro zabavili kao i neki koji ce to postati.

PS: ne odgovaram za voznju na povratku to nisam bio ja my syster

Dobra torta, dobra ekipa, dobra atmosfera... :)

Drago mi je da sam upoznao nesto nove ekipe itd... vidimo se drugi put na drugom mjestu B)

Ma tko je radio tortu?????

??enim odmah ^_^

onda moras pregazit Ironica :lol: njegova bolja polovica

e da: GDJE JE IDUĆI ? :lol2: :lol2:

a pravi mi se javio za vo??nju!! :doh:

ono mi je bilo dobro na povratku iz Rijeke kada smo i??li po kočnice!!!

jadan Tonček nije mogao napisati poruku!!! :D

a pravi mi se javio za vo??nju!! :doh:

ono mi je bilo dobro na povratku iz Rijeke kada smo i??li po kočnice!!!

jadan Tonček nije mogao napisati poruku!!! :D

wasnt me :lol2:

meni je bilo super. iduci ce bit jos bolji jer nas ocekuje ljepse i toplije vrijeme... imam nesto slika, sutra ce ih mota boy nabacat gore...

btw bilo bi nice kad bi tomo16d dao sliku13 u vecoj rezi (ak imas) pa da onak napise ko je ko na slici. malo smo kasnije dosli ja i mota pa nismo se vani upoznavali a nutra bila guzva pa eto... ako moze :)

Guest Markic

Jebiga, nisam mogao doći.

I??ao sam gledati Golf Rallye u Karlovac, izgubio vrijeme, novac i ??ivce.

:angry::angry::angry:

Drago mi je da ste se zabavili.

:)

Plavoga?

Jel jako veliki kramo ili samo mali?

znam smo da nedostaje front i unutra??njost

Evo vam veliki format pa tko se prepozna nek napi??e koji je po redu. Idemo s lijeva na desno.

WARNING: Slika je velika 1.2 MB

th_DSmeet13.jpg

Guest
:respekt: Tomo hvala ti na orgamizaciji i hvala svima koji su dosli. Tomislava, torta je bila bas po mjeri ;) jooooj mljac

0