1 1
RS G60

KONI, H&R, Spax, Nankang, ...

Recommended Posts

ima i za duju, ali cijene su im drasticno poskupile... od 100 od 200€...

posto je kolega DARIOGT odustao od kupnje... opet ju koni amortizeri + h&r opruge na prodaju...

Guest einzer

jel KONI amortizeri mogu ic na mk1 !?!

mislim, ovi tvoji KONI-ji..

Edited by einzer

UPDATE:

prodaje se uz ove druge dijelove jos jedan gewinde... gewinde je ca. godinu dana star, ali nije nikada bio ugraden... samo je lezao po garazi... gewinde ide do maksimale u pod u amortizeri su TVRDOSTELAJUCI KONI!!!! ali pogledaj te slike pa se uvjerite... btw prednji imaju malo "letece" hrde...

DSC00996.jpg

DSC00995.jpg

cijena 600€

Edited by RS G60

allright, sredinom drugog mj bi mi neka parica trebala sjest pa ak jos budu na "lageru" uzimam.. aj mi sam reci koliko to spusta auto?

...zbog promjene koncepta je pocela rasprodaja nekih dijelova...

koni amortizeri (zuti), stelajuci na tvrdnocu, kupljeni u 5. mj., kao novi... slike nazalost nemam jer su jos ugradeni, ali svako zna kako izgledaju... pasu u mk2,, jetta, mk3, vento, corrado, polo 6n, passat 35i, itd... od najslabijeg do najjaceg modela...

cijena 300€

h&r federi (opruge ili kako se kaze), 40/40, isto kupljeni u 5. mj., kao novi... takoder pasu u iste modele kao koni amortizeri...

cijena 100€

federn.jpg

spax federi, 55/55, skros novi nikada nisu bilu montirani...

cijena 130€

DSC00841.jpg

nankang nsII, 195/45/16, kupljene u 5. mj, kao nove, malo vozene, reinforced - pojacane za tdi-a ili vr6... jos su namontirane na orig. vw steelie (zeljezne) 6,5x16et42 + bora ratkape

cijena za komplet 300€, a ko neko zainteresiran mogu gume, felge i ratkape posebno...

4fef_1_b.jpg

DSC00505.jpg

DSC00506.jpg

DSC00591.jpg

PS: sa dogovorm bi bila mozda dostava u hr ili slo moguca...

UPDATE:

prodaje se uz ove druge dijelove jos jedan gewinde... gewinde je ca. godinu dana star, ali nije nikada bio ugraden... samo je lezao po garazi... gewinde ide do maksimale u pod u amortizeri su TVRDOSTELAJUCI KONI!!!! ali pogledaj te slike pa se uvjerite... btw prednji imaju malo "letece" hrde...

cijena 600€

nova cijena 500€, moguca dostava do slovenije... HITNO

DSC00995.jpg

p4011066vk5-1.jpg

... bump ... gewinde 500€ ... parabolke 400€ ... moguca dostava do slo ...

1 1