GogiR32 0 Posted December 19, 2007 Evo review od frenda sa cice.com http://www.cice.com.hr/forum/showthread.php?t=17920 Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted December 20, 2007 Čitao sam taj review i mogu reći da se sa dosta stvari ne sla??em, ipak on ima malo prevelika očekivanja od uređaja za 1800 kn, a to je vi??e nego duplo jeftinije od najjeftinijeg takvog uređaja koji nije NO NAME Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted December 20, 2007 svatko ima svoja očekivanja ja sam imao sličan uređaj i ne mogu reći ni??ta tako dramatično kao kolega sa cice-a, već naprotiv, a slika je bila dobra, čak i vrlo dobra, jedini minus je bio sami izgled, odnosno dizajn opet, kad sam na tom istom forumu napisao kako je velika zamjerka krovnog monitora od Alpine-a (PKG 850) zveckanje tipkica za vrijeme vo??nje, onda su me tamo popljuvali, kao da nemam pojma isl. a činjenica je da taj monitor ko??ta pun qurac novaca i jo?? malo, i da mu te yebene tipke zveckaju dok se vozi?? (kraj uha). toliko o kvaliteti (brand name, je danas garancija za kvalitetu ul u qurtzu) Share this post Link to post Share on other sites
Goertosing 0 Posted December 20, 2007 (edited) ma daj to je govno teško, takve stvari sam prije uzimao, računao sam na to da se isplati jer je prejeftino. Ali je ujedno i preloše. Ne mislim na DVD nego playere razne koje sam prije sve imao, ali isti rac... Pokvari se nakon 3 mjeseca, onda mjesec dana nemaš player dok oni to "poprave", a kad poprave, najčešće mu kao "očiste laser" i onda kao lof radi. A opet ne radi. i Tako ukrug i ne čekaš da istekne garancija nego dok ne baciš jer se takve stvari nemaju zašto prodavat. Onda sam se opametio i počeo kupovat marke, normalne uređaje... Samo mi sad kidaju živce "pametni" ljudi s raznoraznih foruma koji me žele uvjerit da je kupnja npr. Alpinea, Panasonica, Kenwooda od 6-7-8... t kn bacanje novaca pored ovako jeftinih "dobrih" uređaja...možeš mislit! Edited December 20, 2007 by G?¶rtosing Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted December 20, 2007 Ima sad u Lidlu vidio da se reklamira i neki Silvercrest autoradio cd/mp3 bluetooth, za 700kn A ovaj OT al' da ne otvaram novi topic radi tog; Ima koja domaca stranica na netu da pogledam ponudu autoradio dvd-a ali bez ekrana, samo uređaj?! Tnx Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted December 21, 2007 opet, kad sam na tom istom forumu napisao kako je velika zamjerka krovnog monitora od Alpine-a (PKG 850) zveckanje tipkica za vrijeme vo??nje, onda su me tamo popljuvali, kao da nemam pojma isl. a činjenica je da taj monitor ko??ta pun qurac novaca i jo?? malo, i da mu te yebene tipke zveckaju dok se vozi?? (kraj uha). toliko o kvaliteti (brand name, je danas garancija za kvalitetu ul u qurtzu) Čitao sam to. Share this post Link to post Share on other sites