Guest Minga Posted December 12, 2007 Tesko ces nac tu instalaciju ... a vidi sa lazom ako ti moze donit iz italije ... Share this post Link to post Share on other sites
bura 0 Posted December 12, 2007 kao sto pise u naslovu treba mi instalacija oko motora za gti 8v motor za g3 sa kompjuterom i trebat ce mi pumpa goriva za njega ! kod motora je ja mislim 2e i zadnja kociona klijesta za trojku ima instalacija,komplet sa kompjuterom,94 god,1000 kn.ako te zanima,zovni na mob.kljesta budu za par dana,bit ce oko 800 kn,a pumpa goriva nema.inace to mi prijatelj ima. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 15, 2008 jos uvijek trazim.. pomoc molim Share this post Link to post Share on other sites
bura 0 Posted January 16, 2008 jos uvijek trazim.. pomoc molim a trazi,jos uvik ima tamo di sam ti reka,a ti kako oces Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 16, 2008 to je dosta skupo s obzirom da sam naso kompjuter za 300 kn .. al decko ima instalacije sve nabacane zajedno i neda mi se trazit a instalaciju bi dobio besplatno .. tak da mi je 1000kn puno Share this post Link to post Share on other sites
bura 0 Posted January 17, 2008 no problem,sretno u trazenju Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 17, 2008 to je dosta skupo s obzirom da sam naso kompjuter za 300 kn .. al decko ima instalacije sve nabacane zajedno i neda mi se trazit a instalaciju bi dobio besplatno .. tak da mi je 1000kn puno Sorry na OT-u al za 300 kn dobiva?? komp i ne da ti se tra??it instalaciju ja ću mu dat odma 300 kn za komp i zatvorenih očiju sa jednom zavezanom rukom ću tra??it tu instalaciju...taj komp kod nas nema?? ispod 100 eura ...a tra??i?? ga već koliko dugo?Jel ga uopće ??eli?? pronać Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 21, 2008 ak ti treba kompova imam ih vec tri za 300 kn do 50 € niti jedan ne prelazi tu cijenu nema to takvu cijenu pa nije to novi auto .. Share this post Link to post Share on other sites