0
Andy

Golf 4 GTI za koliko love??

Recommended Posts

ma taj je lud sa tom cjenom na AG.

auto je super ali opet....

pa ako taj auto ne vrijedi te novce,koliko onda vrijedi tvoja obična bora!?5000 eura

zna?? li uopće koliko je taj auto ko??tao!?

napravljeno ih je 3000 kom!srebrna,crna i crvena boja.u svakoj boji po 1000kom

drugi put se malo raspitaj prije nego ??to komentira?? ne??to!

ma taj je lud sa tom cjenom na AG.

auto je super ali opet....

neznam ja tko je lud, ak je novi GTI kostao tada(2001) 55 000 maraka.

Guest gti-ck.

65000 DEM je ko??tao limited 2001. kod nas. Za na??e tr??i??te ih je bilo svega 6 komada....

Inače, da se mene pitalo svaka GTI IV je trebala imati 180ks (kasnije je taj motor i bio uveden u zadnje serije četvorki gti), a limited je trebao doći sa 1,8T 225ks. I normalno, malo se poigrati s ovjesom da to sve dr??i dobro i to bi onda bio top gun posao. A ovako je će-će i s pravom se ljudi zale da Golfovi IV gti ne opravdavaju značku kako treba.

Vidim ja po svom. Auto je super da se razumijemo, ali ne mo?? ti brate ako ja stanem pored crnog SDI-ja sa 205/16 gumama da vi??e ne znam koji je moj gti....

Guest gti-ck.
zanima me samo potrosnja gti-a

8 lit.

Volim Editione jer sam i sam vlasnik jednoga i mogu reci da taj auto ( bilo da se radi o 3 ili 4 ) drzi cijenu jer ima i zasto. to ne kupuje obican covijek koji se zazeli golfa benzinca nego onaj tko zna sto je i koliko vrijedi a tada novac nije u pitanju.

Sto bi ja trebao reci..moj edition20 je 97 kostao 40 000dem ( u njemackoj )

Edited by sven

Ajmo bit realni,auto je bombon i sve to stoji to nitko ne poriče-ali auto 7-8 godina star....veliki potro??ač...benzinac...to je previ??e novaca po meni i dobro-ne vidim u čemu je tu problem!

To ??to je ko??tao 40,50 ili 60 tis. dem nema nikakve veze-pa tako je sa svim stvarima kupi?? nove i drugi dan su odmah 10-15% jeftinije, a da ne pričam nakon par godina sa autima ....

p.s. A i neki očito tu ne znaju koliko je puno 12t. € (u ova vremena) -probaj ih zaraditi pa će?? vidjeti... :mah

ajm out...

Edited by dejo29

Guest gti-ck.
najniza,a najvisa koja ti je bila?

Nije to najni??a, već ajmo reći godi??nji prosjek. Neki tank bude 8,5lit neki 7,7 pa je neki uk. prosjek 8 lit.

Najvi??a je bila 11.7 lit.

Pa ne trosi puno opce

Ma ja bi uzeo 1.8T al se bojim za te konje-tko ce ih hraniti

Pa ne trosi puno opce

Ma ja bi uzeo 1.8T al se bojim za te konje-tko ce ih hraniti

Sam sebe pobija??, ka??e?? da ne tro??i puno, a onda pita?? tko će hraniti 150 ks.

uzeo bi ga,ja sam mislo da trosi recimo oko 15,al sam se iznenadio dok mi je rekao da trosi oko 11 max- nije puno,al. ...... ipak sam i dalje nesiguran u to dok se neuvjerim ;) a i skup je to sport za mene,mozda jednog dana ...

Edited by Andy

Guest gti-ck.
uzeo bi ga,ja sam mislo da trosi recimo oko 15,al sam se iznenadio dok mi je rekao da trosi oko 11 max- nije puno,al. ...... ipak sam i dalje nesiguran u to dok se neuvjerim ;) a i skup je to sport za mene,mozda jednog dana ...

200kmkk5.jpg

Evo, jest da se slabo vidi, ali pri tempu 200 na autoputu, na laganoj uzbrdici ali s gasom tek toliko da se odr??ava ??eljena brzina trenutna potro??nja iznosi 11,2lit. To je odlično.

A ponavljam uglavnom se potro??nja kreće oko 8lit. To bi mi bio neki godi??nji prosjek.

? ta se potro??nje tiče 1,8T go for it!

nekako mi to malo za gti normalne voznje 8litara,a na autocesti 11,2litara

meni moj tdi 101ks po gradu svaka brzina se prebacuje na 2,5okretaja i da ga jebes ne ide ispod 7litara otvoreno od 80kmh do 120kmh 6,4

a frend mi ima tdi 110ks i na autocesti na 200kmh je od 12-13litara uzimao,ali tdi i gti je velika razlika

Edited by Marko??b

200kmkk5.jpg

Evo, jest da se slabo vidi, ali pri tempu 200 na autoputu, na laganoj uzbrdici ali s gasom tek toliko da se odr??ava ??eljena brzina trenutna potro??nja iznosi 11,2lit. To je odlično.

A ponavljam uglavnom se potro??nja kreće oko 8lit. To bi mi bio neki godi??nji prosjek.

? ta se potro??nje tiče 1,8T go for it!

Slika je na nizbrdici. Slikaj ga na ravnom dijelu autoputa. Nemoguće je da 1.8T (benzinac) tro??i 11Lt na 200 km/h

Hej..daj mi molim te reci sto znaci onaj mali znakic zuti koji ti svijetli iznad displeja ??

Jel to mozda da ti fali vode za pranje stakla??

Meni se to nikad nije upalilo :angry: a vode mi redovno nestane

da to ti to znaci

ima i u passatu toga,neki dan vidio i pisti kao dok nemas goriva

da to ti to znaci

ma za gorivo to mi je jasno al meni nikad ne pisti kad mi nestane vode za stakla prat

pa nemo??e ni ići dobro ak maximalno tro??i 11-12 litara

kad lagane vo??nje tro??i 11-12,a malo jače 15-20 eeee tu već mo??e?? očekivat da IDEEEEE

mislim ide i g4 gti bez daljnjeg ali nije to to.......

Guest gti-ck.

He, he, zaebite vi tih 15-20 lit. Gorivo je već debelo prema??ilo 8kn, s tendencijom daljnjeg porasta i definitivno mi vi??e nije svejedno dali auto tro??i 8-10 ili 15lit. :vozi

Inače ovih 11.2 lit pri 200km je slikano na laganoj uzbrdici (ustvari neka bude ravnica, ali nizbrdica nije nikako ??to se vidi i sa slike).

A ova lampica ??ta svijetli je tekućina za stakla prati.

da to ti to znaci

e strava jedna, ćim nestane vode pi??ti ko ludo da ti ??ivce pojede

Guest gti-ck.
e strava jedna, ćim nestane vode pi??ti ko ludo da ti ??ivce pojede

Pa nije ba?? tako. Bar ne na Golfu. Zapi??ti jednom kad nestane tekućine, ispi??e se poruka na BC-u, zasvijetli lampica i gotovo. Nakon toga ni??ta ne pi??ti već samo svijetli lampica.

Dobro, zapi??titi će ponovno nakon sljedećeg paljenja auta ukoliko nisi u međuvremenu vodu natočio...

To me i ne smeta ba??, vi??e me smeta kad mi 3000km prije servisa počinje ispisivati upozorenja da je servis blizu, i pi??tati normalno....

Ono beeeep SERVICE fra 3000km, pa beeep service fra 2900km i tako svaki put kad da?? kontakt. He he.

0