TheFog 1 Posted December 12, 2007 Iz razloga sto imam priliku uzet povoljno auto koji sam dugo trazio, prisiljen sam prodat trenutni. Auto je ispravan, a istaknuo bih kao manu jedino los lak (djelomicno apsisao, djelomicno kilavo popravljan sprejem), te nekad nemiran ler-gas (navodno do klapne gasa). Dakle, Seat Ibiza '96 1.4 60 KS Od opreme auto ima: -servo volan -centralno daljinsko zakljucavanje -el. podizaci stakala -siber s 2 moda (slide+up/down) -OZ Racing Superturismo Corse sa BF Goodrich G Force Profiler 215/40/16 -ICE: Clarion HU + changer; Pioneer pojacalo, woofer,... -kompletan sportski fahrwekr (kraci federi i Bilstein (zuti) amortizeri) -sprijeda buseni diskovi, straga kompletan most od Golfa 3 GTI -tonirana straznja stakla -Asso zadnji ispusni lonac Registriran do 03.06.2008. Cijena = 2500,00€ AUTO EMOCION molim c/p na seatclubcroatia, hvala Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted December 12, 2007 (edited) Prebačeno na seat Mogu metnut tvoj Broj telefona Edit : metnut broj Edited December 12, 2007 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 12, 2007 hvala, mozda samo da dodas kontakt telefon, zaboravio sam ovdje: 098/174-5996, ??eljko Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted December 12, 2007 (edited) zafalilo za one niklovane rubove? ??to smrdeeee! Edited December 12, 2007 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 12, 2007 obracaj mi se sa: "gdine. Gospodaru Prstenova" Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted December 12, 2007 nadam se gospodine da ste vidjeli rečene prstenove prije negoli ste izbrojali pozama??nu svoticu za njih Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted December 12, 2007 a koji auto je slijedeci? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted December 12, 2007 a koji auto je slijedeci? ma sere, napravo je dijete nekoj maloj, pa sad pelene, ovo, ono... sve to kosta Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 12, 2007 vuxa, zasto mi se cini da ovo nije prvi put da me zelis ovako ocrnit anthony, pricao sam ti o cemu se radi, al o tom potom, da ne ureknem Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 13, 2007 OT Seat For Life ha-ha Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 13, 2007 a kako ti znas da ju nece cupra zamjenit Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 14, 2007 a kako ti znas da ju nece cupra zamjenit jedva cekam da vidimmm Share this post Link to post Share on other sites
bedrock 0 Posted January 8, 2008 Iz razloga sto imam priliku uzet povoljno auto koji sam dugo trazio, prisiljen sam prodat trenutni. Auto je ispravan, a istaknuo bih kao manu jedino los lak (djelomicno apsisao, djelomicno kilavo popravljan sprejem), te nekad nemiran ler-gas (navodno do klapne gasa). Dakle, Seat Ibiza '96 1.4 60 KS Od opreme auto ima: -servo volan -centralno daljinsko zakljucavanje -el. podizaci stakala -siber s 2 moda (slide+up/down) -OZ Racing Superturismo Corse sa BF Goodrich G Force Profiler 215/40/16 -ICE: Clarion HU + changer; Pioneer pojacalo, woofer,... -kompletan sportski fahrwekr (kraci federi i Bilstein (zuti) amortizeri) -sprijeda buseni diskovi, straga kompletan most od Golfa 3 GTI -tonirana straznja stakla -Asso zadnji ispusni lonac Registriran do 03.06.2008. Cijena = 2500,00€ AUTO EMOCION molim c/p na seatclubcroatia, hvala daj za chash napravi neku cijenu, al"ozbiljnu Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 8, 2008 kae FOG, oćemo trgovat? Da?? mi ribizlu i 7k i mečka je tvoja... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 8, 2008 daj za chash napravi neku cijenu, al"ozbiljnu a za sta je ova cijena nego za cash? za karticu? : nisi ni pogledao auto...ako te zanima, dodji ga vidit. ako se odlucis kupit, dogovorit cemo se oko cijene kae FOG, oćemo trgovat? Da?? mi ribizlu i 7k i mečka je tvoja... stari, ipak nista....kaze buraz da ipak ostavlja t4 i trazi manji kamioncic Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 12, 2008 moze mi netko bumpat na seat clubu? hvala Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2008 auto moze ic i bez ovih felgi (dajem ga onda na 14" celicanama s ok gumama) za 2222€ molim da netko ovo c/p na seatclub, hvala Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted January 15, 2008 auto moze ic i bez ovih felgi (dajem ga onda na 14" celicanama s ok gumama) za 2222€ molim da netko ovo c/p na seatclub, hvala Preneseno na seat Share this post Link to post Share on other sites