Guest SuperDrive Posted December 17, 2007 Organizacija: 5, DJ: 5, Ekipa: 5, Party: 5..... sve 5 Put do samobora: sve starom cestom: sat i pol. Taman dosao u 2 u nikis pub na fajrond to me jedino shebalo u planiranju Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted December 17, 2007 Jedini koji ima galeriju bez mene ni na jednoj slici. RESPECT Nevene. P.S. Benetino jedna, preLOL predpostavio sam da će te biti na drugim fotićima i previše. reko, možda ti moja galerija pomogne da ženi kažeš kako je bilo: " i tako sam ti ja draga presjedio cijelu večer u nekom ćošku sam i jadan jer se nisam ni mogao zabavljati bez tebe. evo, vidiš da me ni na slikama nisu uspjeli ni poslikati koliko sam se tako tužan zabio u neki jadni kutak. jedva sam dočekao da se svi iznapijaju ko prasci i da moj kumek konačno kaže da idemo doma. vidiš da sam od smušenosti i majicu zaboravio uzeti i došao sam doma u kratkim rukavima. nije mi bilo zima, grijala me tvoja ljubav. a majica? to je jedna zanimljiva anegdota. skinuo sam je u tom svom kutu i položio na stolicu pored sebe. sjedio sam tako sam i zamišljao da je majica na tebi draga. zahladilo je i dao sam ti je da je obučeš i da te grije. o draga, stalno si mi bila u mislima. i na kraju, kad su rekli idemo mojoj sreći nije bilo kraja. toliko sam se veselio povratku kući da sam i majicu ostavio. srećom da je jedan moj dobri stari frend iz karlovca uzeo majicu i javio mi jučer tako da nakraju ipak nisam ostao bez nje. oh draga, koliko te volim, nikad više nemoj otići od mene..." : Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted December 17, 2007 predpostavio sam da će te biti na drugim fotićima i previ??e. reko, mo??da ti moja galerija pomogne da ??eni ka??e?? kako je bilo: " i tako sam ti ja draga presjedio cijelu večer u nekom ćo??ku sam i jadan jer se nisam ni mogao zabavljati bez tebe. evo, vidi?? da me ni na slikama nisu uspjeli ni poslikati koliko sam se tako tu??an zabio u neki jadni kutak. jedva sam dočekao da se svi iznapijaju ko prasci i da moj kumek konačno ka??e da idemo doma. vidi?? da sam od smu??enosti i majicu zaboravio uzeti i do??ao sam doma u kratkim rukavima. nije mi bilo zima, grijala me tvoja ljubav. a majica? to je jedna zanimljiva anegdota. skinuo sam je u tom svom kutu i polo??io na stolicu pored sebe. sjedio sam tako sam i zami??ljao da je majica na tebi draga. zahladilo je i dao sam ti je da je obuče?? i da te grije. o draga, stalno si mi bila u mislima. i na kraju, kad su rekli idemo mojoj sreći nije bilo kraja. toliko sam se veselio povratku kući da sam i majicu ostavio. srećom da je jedan moj dobri stari frend iz karlovca uzeo majicu i javio mi jučer tako da nakraju ipak nisam ostao bez nje. oh draga, koliko te volim, nikad vi??e nemoj otići od mene..." : pravi romanopisac.....mislim nevene da si fulao provesiju....ljubiće kreni pisat.... za ovo ima?? Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted December 17, 2007 pravi romanopisac.....mislim nevene da si fulao provesiju....ljubiće kreni pisat.... za ovo ima?? potpis Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 17, 2007 Ahhhhhhhh, romantika. To bi upalilo da ne postoje mobiteli. Bila je ovakva verzija: "Kaj ti meni nemre?? ni jednu poruku poslati!!" Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted December 17, 2007 Ahhhhhhhh, romantika. To bi upalilo da ne postoje mobiteli. Bila je ovakva verzija: "Kaj ti meni nemre?? ni jednu poruku poslati!!" Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted December 17, 2007 Ahhhhhhhh, romantika. To bi upalilo da ne postoje mobiteli. Bila je ovakva verzija: "Kaj ti meni nemre?? ni jednu poruku poslati!!" mogao si dati nekome da ti napi??e poruku umjesto tebe, recimo Igrid bi to napravila sa zadovoljstvom Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 17, 2007 Oh, danke Ingrid, ??to se nis ponudla a? Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted December 17, 2007 Oh, danke Ingrid, ??to se nis ponudla a? pa nisi tra??io.... ziha super fotke.... Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted December 17, 2007 evo dosao sam k sebi... ZAHVALA; Petat_im & Nik, sto su mi uspjeli izbit dva zuba djelomicno , nije strasno al ono ... jebemu kad se pije onda se pije, a ne, oni dva lamacu rukama po zraku idem sad citat topic ispocetka... Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted December 17, 2007 Svaka vam čast za ovo sve...ovaka atmosfera...to je ludnica e sada da se ispricam Fogu,Piku,ostalim ljudima sto nisam dosao---a trebao sam jednostavno ovaj put je skola-tj. faks bio na prvom mjestu... nisam nikako mogao propustiti kolokvij koji mi je bio u subotu,ALI STVARNO MI JE ZAO volio bih da sam bio tu,a i sla??em se sa ostalima da bi ovakvih party-a moblo biti puno vi??e...ne samo za bo??ić Tu je nedostajala jedna va??na karika u vw-??ivotu KAPETAN IZ ? IBENIKA, VOJO te kolega TONY... puno pozdrava svima,i stvarno mi je krivo.... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted December 17, 2007 i dve umjetničke za kraj: sve slike by Vanda i Ziha... puse Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 17, 2007 Tu je nedostajala jedna va??na karika u vw-??ivotu KAPETAN IZ ? IBENIKA, VOJO te kolega TONY... Tu se sla??em s tobom... Voju jo?? uvjek tje??im na mail i neizmjerno mu je ??ao ??to nije bio s nama te vas sve skupa puuuunnnnooooo pozdravlja Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted December 17, 2007 Tu se sla??em s tobom... Voju jo?? uvjek tje??im na mail i neizmjerno mu je ??ao ??to nije bio s nama te vas sve skupa puuuunnnnooooo pozdravlja pozdravi ga od mene puno mirno more reci mu cim dodje da dolazim do vas dole... pravi se ro??tilj...i tako. e jbga.kad sam ja dole bio u Sibeniku,bio sam i sa njim i sa tony-em...jedino tebe neznam...ALI CIM KAPETAN DODJE,DERNEK!!! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 17, 2007 Tu se slažem s tobom... Voju još uvjek tješim na mail i neizmjerno mu je žao što nije bio s nama te vas sve skupa puuuunnnnooooo pozdravlja Ma Vojo je legenda...Daj ga pozdravwi! Majo-koji sam debil...Pa Vanda!Ja zaboravio da se "znamo"..Koji debos...Say heloou and I'm sorry Vandi Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 17, 2007 pozdravi ga od mene puno mirno more reci mu cim dodje da dolazim do vas dole... pravi se ro??tilj...i tako. e jbga.kad sam ja dole bio u Sibeniku,bio sam i sa njim i sa tony-em...jedino tebe neznam...ALI CIM KAPETAN DODJE,DERNEK!!! Tony nam 24og slijeće u ST zračnu luku dok nam Kapetan Corradr ima iskri??at jo?? nekih 23 dana na kalendaru... Prenosim pozdrave Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 17, 2007 Kume koja si ti skica Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted December 17, 2007 (edited) Tony nam 24og slijeće u ST zračnu luku dok nam Kapetan Corradr ima iskri??at jo?? nekih 23 dana na kalendaru... Prenosim pozdrave biti ce mirisa paljenih guma pijanke dru??enja... tom prilikom u mog karavana i put za ? I.... moram doći čuti kompressor,obećao sam kapetanu kad je polazio... Edited December 17, 2007 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted December 17, 2007 falio nam je Vojo definitivno... a kaj se mo??e... Lazo, ni??, jebiga.. nije suzu pustila Malo sam vas zatrpala sa slikama al da se dočara dio partijanjaaaa Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted December 17, 2007 (edited) Od sada vi??e ne pijem....... E da, sad je vrijeme da pitam gdje je bio M_7??? :palica :palica :palica Edited December 17, 2007 by Petar_im Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted December 17, 2007 Od sada vi??e ne pijem....... zakaj mi ovo zvuči poznato Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 17, 2007 e da...zihine slike su me sjetile: MINI-MITINZI U WC-U RULAJU!!! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted December 17, 2007 Od sada vi??e ne pijem....... E da, sad je vrijeme da pitam gdje je bio M_7??? :palica :palica :palica o jebote, pa tamo sam bio, ne kuzim kak me nisi skuzio, jos smo i nazdravili Share this post Link to post Share on other sites