2 2
Mario_Zg

VW Xmas party doživljaji i impresije

Recommended Posts

Guest SuperDrive

Organizacija: 5, DJ: 5, Ekipa: 5, Party: 5..... sve 5 :palci

Put do samobora: sve starom cestom: sat i pol. Taman dosao u 2 u nikis pub na fajrond :bag: to me jedino shebalo u planiranju :palacd

Jedini koji ima galeriju bez mene ni na jednoj slici.

RESPECT Nevene.

P.S. Benetino jedna, preLOL

predpostavio sam da će te biti na drugim fotićima i previše.

reko, možda ti moja galerija pomogne da ženi kažeš kako je bilo:

" i tako sam ti ja draga presjedio cijelu večer u nekom ćošku sam i jadan jer se nisam ni mogao zabavljati bez tebe. evo, vidiš da me ni na slikama nisu uspjeli ni poslikati koliko sam se tako tužan zabio u neki jadni kutak. jedva sam dočekao da se svi iznapijaju ko prasci i da moj kumek konačno kaže da idemo doma. vidiš da sam od smušenosti i majicu zaboravio uzeti i došao sam doma u kratkim rukavima. nije mi bilo zima, grijala me tvoja ljubav. a majica? to je jedna zanimljiva anegdota. skinuo sam je u tom svom kutu i položio na stolicu pored sebe. sjedio sam tako sam i zamišljao da je majica na tebi draga. zahladilo je i dao sam ti je da je obučeš i da te grije. o draga, stalno si mi bila u mislima. i na kraju, kad su rekli idemo mojoj sreći nije bilo kraja. toliko sam se veselio povratku kući da sam i majicu ostavio. srećom da je jedan moj dobri stari frend iz karlovca uzeo majicu i javio mi jučer tako da nakraju ipak nisam ostao bez nje. oh draga, koliko te volim, nikad više nemoj otići od mene..."

: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

predpostavio sam da će te biti na drugim fotićima i previ??e.

reko, mo??da ti moja galerija pomogne da ??eni ka??e?? kako je bilo:

" i tako sam ti ja draga presjedio cijelu večer u nekom ćo??ku sam i jadan jer se nisam ni mogao zabavljati bez tebe. evo, vidi?? da me ni na slikama nisu uspjeli ni poslikati koliko sam se tako tu??an zabio u neki jadni kutak. jedva sam dočekao da se svi iznapijaju ko prasci i da moj kumek konačno ka??e da idemo doma. vidi?? da sam od smu??enosti i majicu zaboravio uzeti i do??ao sam doma u kratkim rukavima. nije mi bilo zima, grijala me tvoja ljubav. a majica? to je jedna zanimljiva anegdota. skinuo sam je u tom svom kutu i polo??io na stolicu pored sebe. sjedio sam tako sam i zami??ljao da je majica na tebi draga. zahladilo je i dao sam ti je da je obuče?? i da te grije. o draga, stalno si mi bila u mislima. i na kraju, kad su rekli idemo mojoj sreći nije bilo kraja. toliko sam se veselio povratku kući da sam i majicu ostavio. srećom da je jedan moj dobri stari frend iz karlovca uzeo majicu i javio mi jučer tako da nakraju ipak nisam ostao bez nje. oh draga, koliko te volim, nikad vi??e nemoj otići od mene..."

: :lol::lol::lol::lol:

pravi romanopisac.....mislim nevene da si fulao provesiju....ljubiće kreni pisat....

:rotfl:lol2:rotfl za ovo ima?? :zivio

pravi romanopisac.....mislim nevene da si fulao provesiju....ljubiće kreni pisat....

:rotfl:lol2:rotfl za ovo ima?? :zivio

potpis :rotfl:rotfl

Ahhhhhhhh, romantika. To bi upalilo da ne postoje mobiteli.

Bila je ovakva verzija: "Kaj ti meni nemre?? ni jednu poruku poslati!!"

:rotfl

mogao si dati nekome da ti napi??e poruku umjesto tebe, recimo Igrid bi to napravila sa zadovoljstvom

:rotfl:lol2:rotfl:lol2:bleh:bleh

Oh, danke Ingrid, ??to se nis ponudla a?

pa nisi tra??io.... :bleh:bleh

ziha super fotke.... :palacg:mah

evo dosao sam k sebi... :bleh

ZAHVALA; Petat_im & Nik, sto su mi uspjeli izbit dva zuba djelomicno :bleh , nije strasno al ono :bam: ... jebemu kad se pije onda se pije, a ne, oni dva lamacu rukama po zraku :sw:)

idem sad citat topic ispocetka...

Svaka vam čast za ovo sve...ovaka atmosfera...to je ludnica :da:da:da

e sada da se ispricam Fogu,Piku,ostalim ljudima sto nisam dosao---a trebao sam :(:(

jednostavno ovaj put je skola-tj. faks bio na prvom mjestu...

nisam nikako mogao propustiti kolokvij koji mi je bio u subotu,ALI STVARNO MI JE ZAO

volio bih da sam bio tu,a i sla??em se sa ostalima da bi ovakvih party-a moblo biti puno vi??e...ne samo za bo??ić :)

Tu je nedostajala jedna va??na karika u vw-??ivotu KAPETAN IZ ? IBENIKA, :fakjea VOJO :fakjea:fakjea te kolega TONY...

puno pozdrava svima,i stvarno mi je krivo.... :(

DSC01870.jpg

DSC01868.jpg

DSC01867.jpg

DSC01866.jpg

DSC01865.jpg

DSC01864.jpg

DSC01861.jpg

DSC01863.jpg

DSC01856.jpg

i dve umjetničke za kraj:

DSC01855.jpg

DSC01852.jpg

sve slike by Vanda i Ziha... puse :wub:

Tu je nedostajala jedna va??na karika u vw-??ivotu KAPETAN IZ ? IBENIKA, :fakjea VOJO :fakjea:fakjea te kolega TONY...

Tu se sla??em s tobom... Voju jo?? uvjek tje??im na mail i neizmjerno mu je ??ao ??to nije bio s nama te vas sve skupa puuuunnnnooooo pozdravlja :palci

Tu se sla??em s tobom... Voju jo?? uvjek tje??im na mail i neizmjerno mu je ??ao ??to nije bio s nama te vas sve skupa puuuunnnnooooo pozdravlja :palci

pozdravi ga od mene puno :vozi:vozi mirno more

reci mu cim dodje da dolazim do vas dole... :bravo:bravo pravi se ro??tilj...i tako.

e jbga.kad sam ja dole bio u Sibeniku,bio sam i sa njim i sa tony-em...jedino tebe neznam...ALI CIM KAPETAN DODJE,DERNEK!!! :zivio:zivio:zivio

Tu se slažem s tobom... Voju još uvjek tješim na mail i neizmjerno mu je žao što nije bio s nama te vas sve skupa puuuunnnnooooo pozdravlja :palci

Ma Vojo je legenda...Daj ga pozdravwi!

Majo-koji sam debil...Pa Vanda!Ja zaboravio da se "znamo"..Koji debos...Say heloou and I'm sorry Vandi :da:bag:

pozdravi ga od mene puno :vozi:vozi mirno more

reci mu cim dodje da dolazim do vas dole... :bravo:bravo pravi se ro??tilj...i tako.

e jbga.kad sam ja dole bio u Sibeniku,bio sam i sa njim i sa tony-em...jedino tebe neznam...ALI CIM KAPETAN DODJE,DERNEK!!! :zivio:zivio:zivio

Tony nam 24og slijeće u ST zračnu luku dok nam Kapetan Corradr ima iskri??at jo?? nekih 23 dana na kalendaru...

Prenosim pozdrave :palacg

Tony nam 24og slijeće u ST zračnu luku dok nam Kapetan Corradr ima iskri??at jo?? nekih 23 dana na kalendaru...

Prenosim pozdrave :palacg

biti ce mirisa paljenih guma :lol2 pijanke :fakjea dru??enja... :palci

tom prilikom u mog karavana i put za ? I.... moram doći čuti kompressor,obećao sam kapetanu kad je polazio...:zivio

Edited by IVAN_VXR

falio nam je Vojo definitivno... :( a kaj se mo??e...

Lazo, ni??, jebiga.. nije suzu pustila :lol:

Malo sam vas zatrpala sa slikama al da se dočara dio partijanjaaaa :D

Od sada vi??e ne pijem....... :lol2

E da, sad je vrijeme da pitam gdje je bio M_7??? :palica :palica :palica

Edited by Petar_im

zakaj mi ovo zvuči poznato :rotfl:rotfl:lol2:lol2

e da...zihine slike su me sjetile: MINI-MITINZI U WC-U RULAJU!!! :lol: :lol: :lol:

E da, sad je vrijeme da pitam gdje je bio M_7??? :palica :palica :palica

o jebote, pa tamo sam bio, ne kuzim kak me nisi skuzio, jos smo i nazdravili :lol2

2 2