tonac 0 Posted December 17, 2007 e da...zihine slike su me sjetile: MINI-MITINZI U WC-U RULAJU!!! :lol: Davor i ja krenemo prema WC-u.... kad ono gužvaaa.. i to još u muškom s curama....hm.... znači to je bio razlog.... Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted December 17, 2007 Jooooooooooooj kaj sam propustil Ciji je ono mk1 bio zvjezda veceri? Neznam al po slikama pik je il bil najludi tam il ga kamera jako voli Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted December 17, 2007 ekipa vidim da vam je bilo odlicno... sad bas sam citao neke zihine komentare (ne vezano za ovaj post) i gledam slike i skuzim ko je ziha i onak mi nejde u vuglu... na slikama je kao andjeo izgleda sitno,slatko,na svakoj nasmijan na i onda gledam njene reply-e nekima (vasi projekti)kako ih ne stedi,brusi brutalno..stvarno sam osto paff,tu sam curu danas skuzio da je pod tim nickom...ocekivao sam neku az-daju iz mracnih dubina. 2ziha-nis lose nisam mislio ovim...(!):excl: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zuti Posted December 17, 2007 Vidi Piceka ??to je iskobečija oči ko varen zec. :eek :eek :eek Najjača rečenica Caspera na WC-u. Frajer obavi ˝kratku˝ nu??du, makne se od pisuara i nakon ??ta voda nije isprala ponovno pivu i ostali alcohol koji je on izbacio iz sebe i vratila u neku septičku ka??e ˝TAK SAM MALI DA ME NIT SENZOR NE MO??E SKU??ITI˝ Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 17, 2007 Koji pederluuk Ajmo ajmo.. tko je koga zbario.. ajmo sočni detalji BTW jel uopče bilo slobodnih curki tamo Nadam se u ljeto kakvom sličnom partiyu... ovaj put da dalmo??i uzvrate kako najbolje znaju Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 17, 2007 ˝TAK SAM MALI DA ME NIT SENZOR NE MOŽE SKUŽITI˝ LoL.... 2 Casper..... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 18, 2007 vidim po slikama a i čuo sam da je bilo super....jako mi je ??ao da nisam mogao doći(posao)....dogodine sti??em....pozdrav svima i pohvale organizatoru na super obavljenom poslu.... a kako je fogić bio sređen! kao ričard đir... Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted December 18, 2007 Da podjelim i ja svoj veseli dozivljaj. Stojim ja i gledam otkrivanje onog projekta, kad me zagrli netko ( nemam pojma tko) i kaze : STA MISLIS; KOLKO JE KONJA TU NA HRPI !??? Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted December 18, 2007 Cuky... hvala na komplimentu na slikama sam vesela, al i u??ivo izgledam ko ''a??daja iz mračnih dubina'' kad se raspizdim Share this post Link to post Share on other sites
casper0028 0 Posted December 18, 2007 To ti je problem s nama malima...moramo dva puta uč da bi nas primjetili... Ali zato smo veliki na nekim drugim mjestima... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 18, 2007 Vidi Piceka ??to je iskobečija oči ko varen zec. :eek :eek :eek Najjača rečenica Caspera na WC-u. Frajer obavi ˝kratku˝ nu??du, makne se od pisuara i nakon ??ta voda nije isprala ponovno pivu i ostali alcohol koji je on izbacio iz sebe i vratila u neku septičku ka??e ˝TAK SAM MALI DA ME NIT SENZOR NE MO??E SKU??ITI˝ sjecam se, to je bilo za vrijeme onog mini meeta u VWC-u LOM Koji pederluuk Ajmo ajmo.. tko je koga zbario.. ajmo sočni detalji BTW jel uopče bilo slobodnih curki tamo Nadam se u ljeto kakvom sličnom partiyu... ovaj put da dalmo??i uzvrate kako najbolje znaju neznam ja nista i nije me briga, ja samo znam da sam pokupio u ??ibičicu neku curu sta je imala ovo na majci: Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted December 18, 2007 ZAHVALA; Petat_im & Nik, sto su mi uspjeli izbit dva zuba djelomicno , nije strasno al ono ... jebemu kad se pije onda se pije, a ne, oni dva lamacu rukama po zraku Ja o ovom ni?? neznam... Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted December 18, 2007 neznam ja nista i nije me briga, ja samo znam da sam pokupio u ??ibičicu neku curu sta je imala ovo na majci: Znači varala me u subotu Ubit ću je...... Ja o ovom ni?? neznam... Nik kolega ne brini ne znam ni ja, tako da vjerovatno Ironic se malo "umorio" pa nije primjetio da ga je maja udarila ??akom ??to ju je napustio i oti??ao s nama piti Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted December 18, 2007 To ti je problem s nama malima...moramo dva puta uč da bi nas primjetili... Ali zato smo veliki na nekim drugim mjestima... ovu rečenicu potpisujem.....za ovo ima?? @ FOG : i ti su nju pokupio, onda nisam ja jedini... Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted December 18, 2007 Znači varala me u subotu Ubit ću je...... Nik kolega ne brini ne znam ni ja, tako da vjerovatno Ironic se malo "umorio" pa nije primjetio da ga je maja udarila ??akom ??to ju je napustio i oti??ao s nama piti PIJANDURE , ni tak strasno, e stvarno ste tuke, jos mi Nik rekao "nema veze imas ih jos dosta" Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted December 18, 2007 malo pojedinačnih.... "zvijezda večeri" Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted December 18, 2007 stigao je i on... koda se ne??to dijeli... nagradne igre pod pokroviteljstvom FMS okupljaju brdo natjecatelja i privlače pa??nju publike ponosna vlasnica novog moba dobivenog na tomboli Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted December 18, 2007 To ti je problem s nama malima...moramo dva puta uč da bi nas primjetili... Ali zato smo veliki na nekim drugim mjestima... istina. svi vozite velike aute Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted December 18, 2007 Veliki na nekim drugim mjestima? A di to da mi je znati... Veliki auti a? Meni je legenda Petar_im na partyju rekao: Čuvaj se malih ??ena i velikih auta... Sla??em se s njim Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted December 18, 2007 covjece slike su strasne...napokon sam dozivio da sam i ja se osjecao shorty...jao onaj momak iz imotskog!!!! koliki je...iz koje su sume njega donesli... veliki der wolfu za snimku.... Share this post Link to post Share on other sites
casper0028 0 Posted December 18, 2007 Veliki na nekim drugim mjestima? A di to da mi je znati... Veliki auti a? Meni je legenda Petar_im na partyju rekao: Čuvaj se malih ??ena i velikih auta... Sla??em se s njim Rista na nama malima sve izgleda veliko,pogotovo kad gleda?? iz ptičije perspektive!!!! Tu se krije na??a sreča... Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted December 18, 2007 Rista na nama malima sve izgleda veliko,pogotovo kad gleda?? iz ptičije perspektive!!!! Tu se krije na??a sreča... pa mi vas svaki put tak gledamo pa nismo nista primjetili!!! Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted December 18, 2007 pa mi vas svaki put tak gledamo pa nismo nista primjetili!!! nisi dobro gledao.... :doh Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted December 18, 2007 nisi dobro gledao.... :doh pa kada nisam nista ni osjetio prilikom.... pa mi je bilo zao uopce pogledati! Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted December 18, 2007 ajte ajte, u horizontali su svi isti! Share this post Link to post Share on other sites