2 2
Mario_Zg

VW Xmas party doživljaji i impresije

Recommended Posts

e da...zihine slike su me sjetile: MINI-MITINZI U WC-U RULAJU!!! :lol: :lol: :lol:

Davor i ja krenemo prema WC-u.... kad ono gužvaaa.. i to još u muškom s curama....hm.... :rolleyes:

znači to je bio razlog.... :D

Jooooooooooooj kaj sam propustil :(

Ciji je ono mk1 bio zvjezda veceri?

Neznam al po slikama pik je il bil najludi tam il ga kamera jako voli :lol2:lol2

ekipa vidim da vam je bilo odlicno... :vopi

sad bas sam citao neke zihine komentare (ne vezano za ovaj post)

i gledam slike i skuzim ko je ziha i onak mi nejde u vuglu...:excl:

na slikama je kao andjeo izgleda sitno,slatko,na svakoj nasmijan na

i onda gledam njene reply-e nekima (vasi projekti)kako ih ne stedi,brusi brutalno..stvarno sam osto paff,tu sam curu danas skuzio da je pod tim nickom...ocekivao sam neku az-daju iz mracnih dubina.

2ziha-nis lose nisam mislio ovim...(!):excl::excl::excl:

Guest Zuti

Vidi Piceka ??to je iskobečija oči ko varen zec. :eek :eek :eek

Najjača rečenica Caspera na WC-u. Frajer obavi ˝kratku˝ nu??du, makne se od pisuara i nakon ??ta voda nije isprala ponovno pivu i ostali alcohol koji je on izbacio iz sebe i vratila u neku septičku ka??e ˝TAK SAM MALI DA ME NIT SENZOR NE MO??E SKU??ITI˝ :care:care:care:care:care

Koji pederluuk :lol2

Ajmo ajmo.. tko je koga zbario.. ajmo sočni detalji :da BTW jel uopče bilo slobodnih curki tamo :o;-)

Nadam se u ljeto kakvom sličnom partiyu... ovaj put da dalmo??i uzvrate kako najbolje znaju :palci

˝TAK SAM MALI DA ME NIT SENZOR NE MOŽE SKUŽITI˝

LoL....

2 Casper..... :care:care

vidim po slikama a i čuo sam da je bilo super....jako mi je ??ao da nisam mogao doći(posao)....dogodine sti??em....pozdrav svima i pohvale organizatoru na super obavljenom poslu....

a kako je fogić bio sređen! kao ričard đir...

Da podjelim i ja svoj veseli dozivljaj. Stojim ja i gledam otkrivanje onog projekta, kad me zagrli netko ( nemam pojma tko) i kaze : STA MISLIS; KOLKO JE KONJA TU NA HRPI !??? :rotfl

Cuky... :rotfl:rotfl hvala na komplimentu :D:D na slikama sam vesela, al i u??ivo izgledam ko ''a??daja iz mračnih dubina'' kad se raspizdim :lol2

To ti je problem s nama malima...moramo dva puta uč da bi nas primjetili... :huh:

Ali zato smo veliki na nekim drugim mjestima... :lol2

Vidi Piceka ??to je iskobečija oči ko varen zec. :eek :eek :eek

Najjača rečenica Caspera na WC-u. Frajer obavi ˝kratku˝ nu??du, makne se od pisuara i nakon ??ta voda nije isprala ponovno pivu i ostali alcohol koji je on izbacio iz sebe i vratila u neku septičku ka??e ˝TAK SAM MALI DA ME NIT SENZOR NE MO??E SKU??ITI˝

:rotfl sjecam se, to je bilo za vrijeme onog mini meeta u VWC-u :lol: LOM :rotfl

Koji pederluuk :lol2

Ajmo ajmo.. tko je koga zbario.. ajmo sočni detalji :da BTW jel uopče bilo slobodnih curki tamo :o;-)

Nadam se u ljeto kakvom sličnom partiyu... ovaj put da dalmo??i uzvrate kako najbolje znaju :palci

neznam ja nista i nije me briga, ja samo znam da sam pokupio u ??ibičicu neku curu sta je imala ovo na majci:

punisher.jpg

ZAHVALA; Petat_im & Nik, sto su mi uspjeli izbit dva zuba djelomicno :bleh , nije strasno al ono :bam: ... jebemu kad se pije onda se pije, a ne, oni dva lamacu rukama po zraku :sw:)

Ja o ovom ni?? neznam... :ne:o

neznam ja nista i nije me briga, ja samo znam da sam pokupio u ??ibičicu neku curu sta je imala ovo na majci:

punisher.jpg

:o:o Znači varala me u subotu :ne:ne Ubit ću je...... :D

Ja o ovom ni?? neznam... :ne:o

Nik kolega ne brini ne znam ni ja, tako da vjerovatno Ironic se malo "umorio" pa nije primjetio da ga je maja udarila ??akom ??to ju je napustio i oti??ao s nama piti :D:palacg

To ti je problem s nama malima...moramo dva puta uč da bi nas primjetili... :huh:

ovu rečenicu potpisujem.....za ovo ima?? :zivio

@ FOG : i ti su nju pokupio, onda nisam ja jedini... :rotfl:lol2

:o:o Znači varala me u subotu :ne:ne Ubit ću je...... :D

Nik kolega ne brini ne znam ni ja, tako da vjerovatno Ironic se malo "umorio" pa nije primjetio da ga je maja udarila ??akom ??to ju je napustio i oti??ao s nama piti :D:palacg

PIJANDURE :bleh , ni tak strasno, e stvarno ste tuke, jos mi Nik rekao "nema veze imas ih jos dosta" ;x

IMG_2798-1.jpg

IMG_2801-1.jpg

IMG_2796.jpg

IMG_2885.jpg

IMG_2855.jpg

IMG_2844.jpg

IMG_2845.jpg

IMG_2795.jpg

IMG_2838.jpg

IMG_2803.jpg

malo pojedinačnih....

IMG_2866.jpg

IMG_2797.jpg

IMG_2863.jpg

IMG_2847.jpg

IMG_2820.jpg

"zvijezda večeri"

IMG_2827.jpg

IMG_2831.jpg

IMG_2832.jpg

stigao je i on...

IMG_2888.jpg

IMG_2889.jpg

IMG_2891.jpg

koda se ne??to dijeli...

IMG_2892.jpg

IMG_2894.jpg

IMG_2897.jpg

IMG_2899.jpg

nagradne igre pod pokroviteljstvom FMS okupljaju brdo natjecatelja i privlače pa??nju publike

IMG_2879.jpg

IMG_2885.jpg

ponosna vlasnica novog moba dobivenog na tomboli

IMG_2904.jpg

istina. svi vozite velike aute :lol2

Veliki na nekim drugim mjestima? A di to da mi je znati... :rotfl:rotfl:rotfl

Veliki auti a? Meni je legenda Petar_im na partyju rekao: Čuvaj se malih ??ena i velikih auta... Sla??em se s njim

covjece slike su strasne...napokon sam dozivio da sam i ja se osjecao shorty...jao onaj momak iz imotskog!!!! koliki je...iz koje su sume njega donesli... :care:care:bravo

veliki :respekt der wolfu za snimku.... :care:care

Veliki na nekim drugim mjestima? A di to da mi je znati... :rotfl:rotfl:rotfl

Veliki auti a? Meni je legenda Petar_im na partyju rekao: Čuvaj se malih ??ena i velikih auta... Sla??em se s njim

Rista na nama malima sve izgleda veliko,pogotovo kad gleda?? iz ptičije perspektive!!!!

Tu se krije na??a sreča...

:rotfl:rotfl

Rista na nama malima sve izgleda veliko,pogotovo kad gleda?? iz ptičije perspektive!!!!

Tu se krije na??a sreča...

:rotfl:rotfl

pa mi vas svaki put tak gledamo pa nismo nista primjetili!!! :bleh:bleh:lol2:lol2:lol2

pa mi vas svaki put tak gledamo pa nismo nista primjetili!!! :bleh:bleh:lol2:lol2:lol2

nisi dobro gledao.... :bleh:rotfl:lol2 :doh

nisi dobro gledao.... :bleh:rotfl:lol2 :doh

pa kada nisam nista ni osjetio prilikom.... pa mi je bilo zao uopce pogledati! :lol2:rotfl

ajte ajte, u horizontali su svi isti! :bleh:da:rolleyes:

2 2