KARO 0 Posted December 21, 2007 (edited) Znalo mi se desit da auto nece upalit tj. upali pa se zgasi za sec. jedan dan je ko umro dvaput sam pocico akumulator verglajuci i bannana... Nije povuko zrak, triput smo ga odzracili, vagcom je javljo engine blocked by immob. pa smo poceli od reda, promjenili citac koda, kljuce, i nakraju procesor u kompu jer je kao on oso spavat . e sad me majstor valja da mu frajer iz zubaka treba doc da to sve iskodira bla bla i meni je dop.... cekat, tak da sam ga otfuro u sesvete u auto elektroniku i sad ak on ne uspije to sredit jel ima ko da je maher ovdje za to pare nisu bitne, rega ce mi istec a auto stoji.... THANX Edited December 21, 2007 by KARO Share this post Link to post Share on other sites
KARO 0 Posted December 22, 2007 Složen je auto, nije bilo ampule koda u kljucu, stari gazda je valjda ljepio to na bravu negdje kad je radio kljuc skakavac, tako da smo napravili emulaciju u immobilizeru i avto pali ko beba... admin može lock... Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted December 23, 2007 a moj bivsi gazda napravio kao rez.kljuc ali ne kod kljuc i naravno sa njim mozes samo otkljucat i zaljljucat nista vise..... Share this post Link to post Share on other sites