chakija 0 Posted December 29, 2007 Da i ovo prenesem iz jedne druge price: Ideja da se skupimo na samoborskom trgu sa vw-ima pa da se slikamo skup jer trg jebeno izgleda sad kad je nakicen pa ak se slaze te (okolica samobora, sv. nedelja...) Mozda je ideja nekom pa-glu ali mislim da bi bilo prekrasno. Oprat aute, doc, slikat se a poslje na pijacu nekam? Ak imate volje recite! Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted December 29, 2007 Dobra ideja, ali za jedno četri mjeseca kad nam auti budu na ne??t lićili. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 29, 2007 Dobra ideja, ali za jedno četri mjeseca kad nam auti budu na ne??t lićili. Godinu- dve... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted December 29, 2007 Mo??e tek kad dođe ljep??e vrijeme i kad skinemo zimulje Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 29, 2007 (edited) mislim da je naglasak bio na ....-ima pa da se slikamo skup jer trg jebeno izgleda sad kad je nakicen pa ak se .... a bojim se da tog po ljeti nema... Ali i slažem se da sa zimuljama je malo blentavo slikat, ajmo miss zimskog setupa (ja imam origig 16ke alu ) Edited December 29, 2007 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted December 30, 2007 (edited) da, mozda imate pravo! Ipak sa ovim zimskim čeličanama i to... Onda u kasno proljeće na smidhenu(poznati samoborski fukodrom) ILI vungriščak na ledinu?! Edited December 30, 2007 by chakija Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted January 1, 2008 Naljivadi, naljivadi :) Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 9, 2008 (edited) a jeli ti bi samo na neka pusta mjesta?? Edited January 9, 2008 by sony_3 Share this post Link to post Share on other sites
oficir__G2 0 Posted January 10, 2008 a jeli ti bi samo na neka pusta mjesta??   Daj nemoj bit tak otvoren,pa covjeka bu cura ubila ak vidi kaj pisete? Eh Chakija kak ti zans da je tam fukodrom... Pa ti i vanja to netrebate koristit kad imas cijeli svoj kat... Smihten je za nas siromake kaj nemamo di...(i jos mi onda dode neki deda tam i sa svjetiljkom mi blica u auto,a vani je padala kisa ko ljuta godina).. Sorry na OT: A za slikanje bi predlozi gore kod vile tonsetic,pa se okrenemo da bude cijeli grad u pozadini,nadam se da znate na kaj mislim,pogled je Heben.. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 10, 2008 Daj nemoj bit tak otvoren,pa covjeka bu cura ubila ak vidi kaj pisete? Eh Chakija kak ti zans da je tam fukodrom... Pa ti i vanja to netrebate koristit kad imas cijeli svoj kat... Smihten je za nas siromake kaj nemamo di...(i jos mi onda dode neki deda tam i sa svjetiljkom mi blica u auto,a vani je padala kisa ko ljuta godina).. Sorry na OT: A za slikanje bi predlozi gore kod vile tonsetic,pa se okrenemo da bude cijeli grad u pozadini,nadam se da znate na kaj mislim,pogled je Heben.. Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted January 14, 2008 Godinu- dve... potpis ko kuća... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 20, 2008 Ja i moje zlato, moja Folcika smo u igri!!!Mi bi se isto malo slikali da budemo fensi !!!Mi se pribilje??avamo za slikanje! Share this post Link to post Share on other sites
tihomir 0 Posted January 25, 2008 evo danas je super dan za pranje pa ču ga oprat i poslikat na par lokacija sutra u samoboru mo??da i na trgu sa svrakom mo??da jo?? netko Share this post Link to post Share on other sites