3 3
Ogy

Poliranje i bojanje felga

Recommended Posts

Evo uzeo sam si ove felge... neam para za bolje.. tako da će i ove morati biti zadovoljavajuće..

Felge su rial 15", 7J.

E sad kolko bi me do??lo poliranje rubova i bojanje felge (mislim ih u crno skroz staviti)?

f_0601081514m_b795354.jpgf_0601081515m_fbad282.jpg

Poliranje rubova ti je inace oko 800kn...uredjivanje srca isto negdje...Dobijes popust na komplet i racunas 150E :palacg

mene je izaslo poliranje i lakiranje u crno 200 eura, ali naravno ovisi o dizajnu felge, koliko krakova ima, tj.koliko je komplicirano napraviti posao.

Ja bi ti preporučio da ih sam uredi??...

Ispast će te ispod 200kn... Jasno ako ih neče?? pjeskarit.

Ako će?? pjeskarit računaj jo?? 250-400kn. (ako če?? ih pjeskarit, moj savjet ti je da rub za??titi?? minimum sa 3-4 sloja ducktapea, jer je puno te??e ispolirat pjeskaren aluminij)

lazo,ko to radi za 150eur???pa da mu dam svoje R&H :)

bitno je dobro odabrati felgu za auto, to ga ili podigne ili upropasti. znam da nemaš love za druge bolje ali moja preporuka je da ih staviš i voziš se na njima dok ne skupiš za druge, uložit ćeš 200e u njih a nećeš ništ napravit, to nisu felge za g3 da ga hebeš.

ps da ne pomisliš da vrijeđam ili nešto, čisto moje mišljenje pa kako hoćeš

Da mislim da si u pravu SlaX...

Mo??da ću voziti ovako...

Jel se da kupiti za 2000-2500 tisuće kuna ??ta bez guma naravno?

Imate kakve prijedloge?

Evo ovako da neotvaram novi topic ,di u zagrebu mogu dat felge na repariranje inače na zadnjim felgama su mi rubovi izguljeni od rinzola pa bi dao te rubove sredit pa ko zna nekog da radi ali dobro da napravi?

Evo ovako da neotvaram novi topic ,di u zagrebu mogu dat felge na repariranje inače na zadnjim felgama su mi rubovi izguljeni od rinzola pa bi dao te rubove sredit pa ko zna nekog da radi ali dobro da napravi?

Odfuraj se do Krune u Bestovje, nije ti daleko. Frajer radi fakat dobro, a ne računa puno. :palacg

Odfuraj se do Krune u Bestovje, nije ti daleko. Frajer radi fakat dobro, a ne računa puno. :palacg

Spoky-slusaj flaxa..mozemo otic zajedno,mozda sredimo kaj nize :palacg

Spoky-slusaj flaxa..mozemo otic zajedno,mozda sredimo kaj nize :palacg

Budemo se dogovorili jedan dan :palacg

Jel zna neko kakve su cjene kod jelu??ića kod cibone znači uređivanje felgi :palacg

ja sve nosim kod njega i frajer je dokazao da je najbolji .. bar meni slozio mi je jednu oz felgu koja nije imala kraka u susu je je odletio .. frajer ju je slozio i dao mi garanciju na nju istina da me ispao popravak 500 kn al bolje i to nego druge felge jer bila besparica... inace za takve manje popravke frajer ce ti uzet nekih 200 kn po felgi .. mislim da nebi vise

ogy :doh kaj si sad to uzeo .. ak si do sad drzao autek ok nemoj ga zeznut zato kaj si nestrpljiv il kaj nemas trenutno love .. polako bit ce a kaj se felgi tice samo reci i skemijat cemo nesto .. javi mi se na pm

Edited by sony_3

Evo jučer bio kod juri??ića i dofuram mu felge da vidi ostečenje i kolko bi me ko??to popravak i frajer mi veli da se to nemo??e popravit zato ??to je taj dio di je felga plastificirani i radi toga nemre uredit rub :huh::huh:

Edited by spoky

Gore si napisao Jelu??ić, pa dolje sad Juri??ić a frajer je u biti Jelinić :D :D LoL

Gore si napisao Jelu??ić, pa dolje sad Juri??ić a frajer je u biti Jelinić :D :D LoL

Pardon jelinić ubiti kod cibone :palacg

Da mislim da si u pravu SlaX...

Mo??da ću voziti ovako...

Jel se da kupiti za 2000-2500 tisuće kuna ??ta bez guma naravno?

Imate kakve prijedloge?

imat cu ti ja uskoro jedne na prodaji koje su na mojoj trici ,pa ako te budu zanimale reces ...

Evo jučer bio kod juri??ića i dofuram mu felge da vidi ostečenje i kolko bi me ko??to popravak i frajer mi veli da se to nemo??e popravit zato ??to je taj dio di je felga plastificirani i radi toga nemre uredit rub :huh::huh:

Meni to nema logike. Moguće da je rub za??tičen, odnosno palstificiran, ali ne razumijem za??to ga nebi mogao urediti. Istina da ima vi??e posla jer mora skinut sloj plastike sa grubljim ??mirglom. To bi moglo poskupit posao, ali nikako ga učinit ne izvedivim.

Isto tako je rekao mom frendu da je nemoguće ispolirat rub na Borbet "A" jer su krakovi kod ruba izbočeni!

Ja osobno nebi i??ao kod njega, jer Jelinić je dosta skup, a vidio sam nekoliko setova felgi koje su bile uređivane kod njega i po meni kvaliteta posla nije bila na razini novaca koje je uzeo za to.

Valjda mu se neda zezat s tim jel ima puno posla a nemo??e puno naplatit :ne2

imat cu ti ja uskoro jedne na prodaji koje su na mojoj trici ,pa ako te budu zanimale reces ...

Najverojatnije uzimam gti-a tricu pa mi neće trebati, ako ne kupim javim ti se...

sto se tice jelenića ( iza cibone ) lik je nekad davno bio ok ali sad jednostavno stvarno nije normalan. kad god vidi da ima malo vise posla i zezancije kaze da se nemoze napraviti ustvari mu se neda a nezna da sam ja spreman i platiti taj trud koji bi trebao uloziti vise nego inace...

stvarno pederski

sto se tice felgi nebih njemu nosio nikako

sto se tice jelenića ( iza cibone ) lik je nekad davno bio ok ali sad jednostavno stvarno nije normalan. kad god vidi da ima malo vise posla i zezancije kaze da se nemoze napraviti ustvari mu se neda a nezna da sam ja spreman i platiti taj trud koji bi trebao uloziti vise nego inace...

stvarno pederski

sto se tice felgi nebih njemu nosio nikako

To je meni napravio kad je vidio kolko puno posla ima i puno zajeb.. a nemre to naplatit odma je to reko neda se to napravit :huh:

E kad smo kod felgi, jel se isplati polirat celicne felge? Znam da me sad budete svi odgovarali od njih, al mene samo zanima kak bi to izgledalo.

3 3