3 3
Ogy

Poliranje i bojanje felga

Recommended Posts

koj je zakljucak di bi se trebale nosit felge na popravak

Definitivno kod Krune u bestovje(stara samoborska)

Kad ja pokupim svoje felge od njega stavit cu slike.

trebam pjeskariti i lakirati snowflake 14" koliko para bi me to iza??lo?

Neznam dal ce pomoci, ali probaj... frend mi je imao isti problem, pa je prvo mijenjao akumlator, pa nista... na kraju je nesta kombinirao i odspojio je neki konektor od grijača (4 ??ice ima), i pokuso je upalit i upalio je iz prve. i sad kad mu nepali sam digne haubu odspoji to upali auto, zatvori haubu i vozi. PS. al kad to odspojis nece ti pokazivat temperaturu, tak da se nezabrines ak zaboravis spojit nazad kad upalis auto.

daj neki broj ili adresu

Kruno-091/7240-782

trebam pjeskariti i lakirati snowflake 14" koliko para bi me to iza??lo?

Znam čovjeka koji za pjeskarenje tra??i 100kn po felgi, ali se da dogovorit s njim i ni??a cijena.

Meni je ispjeskario 4 felge za 250 kn.

Za lakiranje neznam, ali ako se odluči?? za powdercoating il´te plastificiranje u Drvoplastu

uzimaju 65kn+PDV po felgi.

BTW lik koji pjeskari je i lakirer. :palacg

vr6 power-nemoj rec,tak se poliraju celicane :lol: j/k

Ne kuzim te Spoky svi ti preporucujemo Krunu i ti drito smradu Jelinicu :huh: Jelinicevo vrijeme je odavno proslo,dok je bio jedini i nije imao konkurencije.Kruno je zakon,od posla do cijene..

ljudevi ajmo trpajte neke slike vezane uz reparaciju tj stanje prije/poslije i recite cifru koju ste izdvojili za to..

meni je jelenić pro??li tjedan popravio dvije 9x17 sa plastificiranim rubom koje su bile shrdane od rinzola tak da se nikaj ne vidi....toplo preporučam

jel bude tko stavio kakve slike,prije/poslije uredenja,cijene okvirne......pohvale,ili neki treci majstor...

Imam ja broj od jednog frajera koji se bavi polirajem alu-felgi i obojenih metala (inox,aluminij,mesing,bakar) zove se Goran mob:095/509-37-45.

I čuo sam od vulkanizera da ima neko u blizini rudeša ko se bavi uređenjem felgi Bero mob:098/462-981

Govoris o Kruni kao da je neki tata mata na tom području.

Da se razumijemo covjek popravi felgu, zavari, izlakira i pokrpa ukoliko doneses losu felgu.

Zasto ovo govorim? Zato sto sve ovisi o kompliciranosti popravka tvoje felge. On dobro zna ovisno o razini ostecenja koliko najvise vremena on moze posvetiti tvojim felgama a da bi on pritom bio u plusu prvenstveno vremenski a i financijski ( jer vrijeme je novac jel ) .

On nece u popravak necijih felgi ulozit vise truda kojeg nece moci naplatiti. Evo ja sam ti čisti primjer. Odnio ja svoje jubi felge njemu prije godinu i pol i reko daj rub poliraj i izlakiraj mi srce. Osim sto mi je izjebo 6 onih original bbs šarafa i stavio imbuse ( dakle opet nedovoljno paznje dano mojim felgama koje su malo zahtjevnihe od tvojih jednodjelnih petokraka ) , ispolirao je rub tek toliko da se moze rec da je zagladio povrsinu. A da se to nesto sjaji, ne sjaji se!

Tek nakon par mjeseci kad sam mu dosao na reklamaciju zbog toga sto mi se boja ljusti , napomenuo sam mu daj molim te Kruno ispoliraj mi taj rub kako se spada. I onda da nebi sad opet posao napravio ofrlje posto sam vec ovako i onako dosao na reklamaciju, on je taj rub ajmo reci ispolirao . ( jedno 30% bolje nego prvi put ).

Jel sad bolje kuzite o cemu pricam ?!

Ja sam sam sebi radio, poliranje me kostalo oko 100kn i lakiranje negdje oko 100kn, :palacg

311119033024n_2ab88.jpg

311119045094243n_28f9e.jpg

HItno!u kojoj boji dolaze original celicne felge za g4...sjajno crna ili mat.Felge su ispjeskarene,ide gore pajmer,samo me jos boja zanima?!hvala

3 3