0
sony_3

audi a3 tdi zvuk

Recommended Posts

evo pitao me netko za zvuk na audiu a3 tdi sa superspintovim auspuhom pa evo malo slikica i filmic koji nije nesto najbolje ispao jer mi nije bilo nikog da mi turira auto dok snimam

evo prvo filmic

i slikice

papir3002rj1.th.jpg papir3004jh8.th.jpg papir3003us3.th.jpg papir3005er3.th.jpg papir3006xm7.th.jpg papir3007ng9.th.jpg papir3008gs2.th.jpg papir3009ye7.th.jpg

nadam se da se nitko nece ljutit sto postam auto koji nije moj ali ja sam dosta stvari radio po njemu i kao sto sam vec i rekao vise je kod mene nego kod vlasnika :lol2

papir3010dm4.th.jpg

mogao si ga bolje snimit.... Spusti haubu prvo, jer ovak se čuje gore nego 1.6d, pusti ga da se zagrije malo tj dosta, da se dobro i lonac zagrije. i samo ostavi mobač na ne??to iza auta i sturiraj par puta.

Jer ovak je skroz krivi osjećaj....

inače, uredno izgleda taj auto...

mogao si ga bolje snimit.... Spusti haubu prvo, jer ovak se čuje gore nego 1.6d, pusti ga da se zagrije malo tj dosta, da se dobro i lonac zagrije. i samo ostavi mobač na ne??to iza auta i sturiraj par puta.

Jer ovak je skroz krivi osjećaj....

inače, uredno izgleda taj auto...

kad spustis haubu ista je stvar .. mizda koji decibel tise

auto je boran na 2.0 i sad kad radi zvuci kao da tuce u bacvi

meni osobno bacen novac al nisam mogao frendu dokazat ...

ne smijem ga pustit da se zagrije jer mu je turbina u banani i kad se zgrije pocne nabijat ulje u motor i oce napravit hidro udar .. to sad moram prvo rijesit jer turbina ima garanciju pa inda autek ide kod gabreka na cipanje jer u pravilu to je najveci razlog zbog kojeg auto dimi i radi sranja s turbinom

zvuk je isti kad se zgrije i nist se ne mijenja..

ahaaa...

Dosta je ti??i sa spu??tenom haubom, bar svi moji dizela??i koje imam u kući. A ima veze kad se zagrije auspuh ili ne, meni se dosta zvuk promjeni, frendu na benzincu isto...

a ja mislil da je motor u mome slinav - prema ovome je apoteka ;) -odma sam bolje volje.

čul bi se drukčije da je topal i da ima dolje oplatu i gore onaj poklopac....

da,da ja jo?? nisam ni sku??io sa nema oplatu ispod motora. Zvuk se dosta promijeni!

auto nema plastike jer ima getribu od g4 6 brzina koja je dosta veca od serijeske 5 brzinke i tako da sad donja plastika ni ne moze doc ispod motora osim ako se ne priladodi malo... a gornja plastika nije stavljana jer je frajer koji je radio generalku na motoru potrgao stifteve di se plastika sarafi i banana

ima?? mali filter na odu??ku ulja,ja sam to imao na puntu pa mi je ??i??talo ulje van i kapalo po grani ....

ima?? mali filter na odu??ku ulja,ja sam to imao na puntu pa mi je ??i??talo ulje van i kapalo po grani ....

tako je .. i ovdje je isti problem..

eto pa tko procita mali savijet ne stavljat diselu na odusak filter jer baca ulje na njega

auto nema plastike jer ima getribu od g4 6 brzina koja je dosta veca od serijeske 5 brzinke i tako da sad donja plastika ni ne moze doc ispod motora osim ako se ne priladodi malo... a gornja plastika nije stavljana jer je frajer koji je radio generalku na motoru potrgao stifteve di se plastika sarafi i banana

jel treba puno preinaka da se stavi ta getriba iz 4-vorke s 6 brzina? Kak to sad funkcionira?

jel treba puno preinaka da se stavi ta getriba iz 4-vorke s 6 brzina? Kak to sad funkcionira?

a gle treba ti zamajac sa korpom i lamelom pa ti trebaju i poluosovine sa unutarnjim homokinetickim vanjske mozes ostavit stare al to ce ti bit slaba tocka na autu .. inace sve ostalo ide gore na saraf .. e da i treba ti anlaser jer je drugaciji mi smo stavili i one polugice i cijelu rucicu mjenjaca al to u biti nije bilo potrebno al smo to napravili preventive radi jer je sa njegovog auta to losije izgledalo..

nemrem se sad sjetit svega sta te zanima pitaj

Koliko kosta taj SS ? to je ful od turbine do kraja?

Nekako mi je to slabo..bar ovak kak je snimljeno

ne smijem ga pustit da se zagrije jer mu je turbina u banani i kad se zgrije pocne nabijat ulje u motor i oce napravit hidro udar

molim te obijasni mi ovo čini mi se da i moj tata ima isti problem i nitko mu to nezna rije??iti....čuo sam da su najgori uljni hidro udari...jel to istina? hvala unaprijed...

hm - jendostavno;

u cilindar udje vise ulja nego sto ima prostora u gornjoj mrtvoj točci klipa i to ti praktički ispadne kao da klip lupi u glavu i sl (ni bas tak jednostavno al u principu tak si to nekak mozes zamislit)

malo se šalim....kako taj auto uopće vozi kada toliko ulj baca u cilindre i koliko često nadoljeva ulje...

Edited by ma.RI.n

ma ne baca on stalno al kad turbina ode u pm onda oko dihtunga nastane dosta mijesta da ulje pod pritiskom od 2 bara uleti u usis i ode u motor , a kad se to dogodi e onda imas uh bolje da ne kazem kaj imas...

da hidroudar je nesto tako kao sto je kolega par postova prije i napisao sa jos jedim detaljem a to je da kad on sabije dovoljno ulja u cilindre dodje do zapaljenja tog istog ulja i autu si pustio gas a on vergla i dalje makar si ti izvadio kljuc iz brave on ce verglat i dalje i to u iber turazi pa ce doc do takvob bum da nisi ni svjestan.. steta sto nisam slikao jednog audia 2.5 tdi koji je dozivio hidroudar .. obje glave su ,blago rec , pukle , 1, 3 i 5 klipnjaca je bila skoro pod kutem od 45 stupnjeva a klavijaturu ventila smo nasli u karteru ... nema cijelog sarafa ... jedino rijesenje je reparacija turbine prije nego se ovo dogodi jer poslije kupujes motor a ne popravljas turbinu

Koliko kosta taj SS ? to je ful od turbine do kraja?

Nekako mi je to slabo..bar ovak kak je snimljeno

pa kupljen u cpl team-u ja sam bio kad smo isli da mu to ugrade ... nemoj me drzat za rijec al cini mi se da je zadnji lonac i cijev od turbine sa protocnim katalizatorom negdje oko 1000 €

pitat cu tocno decka pa cu ti rec

Kolko ima ks to?

do sada je radio sa restriktivnom elektronikom koja mu nije dala da mu se turbina uopce ide preko 1,5 bara ( kao serijala ) zbog toga sto nije imao blow off i onaj elektromagnetski ventil mu je krepao pa smo se bojali da mu ne skuri turbinu , sto se na kraju i dogodilo sad vec drugi put ...

malo se ??alim....kako taj auto uopće vozi kada toliko ulj baca u cilindre i koliko često nadoljeva ulje...

nije auto toliko bio vozen da bi mu se moralo nadolijevat ulje ... samo znam da svaki put kad sam ja isao pogledat ulje uvijek ga je falilo

neznam jesi skuzil da kad je ulje na minimumu (skroz dolje ono koljeno ispod onog isšaranog) i kad nadoliješ samo 3dcl odma je na vrhu skroz kod maximuma i kaj god dolijes vise od tog da taj višak trenutno potroši...

Edited by marin-82

neznam jesi skuzil da kad je ulje na minimumu (skroz dolje ono koljeno ispod onog is??aranog) i kad nadolije?? samo 3dcl odma je na vrhu skroz kod maximuma i kaj god dolijes vise od tog da taj vi??ak trenutno potro??i...

nisam na to obracao paznju , vidis na mom golfu od minimuma do max je skoro litra...

nisam znao da je na audiu drugacije , u pravilu to je isti motor ...

frend ima komplet auspuh an tdi-u, od turbine do kraja bez katalizatora. zadnji lonac protocni a fi cijevi je 55.

Za razliku od mog auta ode mi oko 3 duzine auta..

auto mu se puno bolje razvrtava i zivlji je puno puno...

frend ima komplet auspuh an tdi-u, od turbine do kraja bez katalizatora. zadnji lonac protocni a fi cijevi je 55.

Za razliku od mog auta ode mi oko 3 duzine auta..

auto mu se puno bolje razvrtava i zivlji je puno puno...

e sad sto se tice performansi nisko ga mogli usporedivat prije i sad jer auto je radjen komplet kad je uzet na red..

al sto se tice toga vjerujem jer turbo motori vole malo lonaca debele cijevi i nikako ne vole katalizatore ..

e sad sto se tice performansi nisko ga mogli usporedivat prije i sad jer auto je radjen komplet kad je uzet na red..

al sto se tice toga vjerujem jer turbo motori vole malo lonaca debele cijevi i nikako ne vole katalizatore ..

ovo si totalno u pravu! to mu je kao čep u guzici

kaze frend da je to kao replika supersprinta al sad....otom potom

a gle moze bit samo neznam ko bi isao raskopat tak skupi lonac da vidi kak je napravljen ..

mozda si ekipa nadje negdi na netu kao presjek , ono kao nacrt pa po tome ide kao naoravit al mislim da oni imaju nesto malo vise i drugacije unutar svega toga , od odabira materijala , broja rupica u cijevi , materijala za prigusenje .. sto kombinacija

a gle moze bit samo neznam ko bi isao raskopat tak skupi lonac da vidi kak je napravljen ..

mozda si ekipa nadje negdi na netu kao presjek , ono kao nacrt pa po tome ide kao naoravit al mislim da oni imaju nesto malo vise i drugacije unutar svega toga , od odabira materijala , broja rupica u cijevi , materijala za prigusenje .. sto kombinacija

ja isto mislim da nemogu 3 zagorca bit pametnija od cijele delegacije strucnjaka u tvornici..

ja isto mislim da nemogu 3 zagorca bit pametnija od cijele delegacije strucnjaka u tvornici..

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

0