jady 5 Posted January 16, 2008 sven,cemu ta skupa procedura oko nekog ispuha od 1teur kad odes kod svoj majstora za ispuhe i velis mu da ti skine kat i stavi cijev umjesto njega i neki sportski protocni lonac domace proizvodnje za ukupno cca 600kn.... tak je kod mene i osjetise i cuje se razlika i bez da samo "bacio" soma eura Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 19, 2008 sven,cemu ta skupa procedura oko nekog ispuha od 1teur kad odes kod svoj majstora za ispuhe i velis mu da ti skine kat i stavi cijev umjesto njega i neki sportski protocni lonac domace proizvodnje za ukupno cca 600kn.... tak je kod mene i osjetise i cuje se razlika i bez da samo "bacio" soma eura Ma ja bi stavio cijev skroz od turbine, fi 55 i stavio zadnji protocni i bez katalizatora,ali nekako mi se cini da je 600kn premalo za takav zahvat ?! Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 19, 2008 izvaden kat i ubacena cijev,skinut zadnji orgigi lonac i stavljen protocni aluminijski.cijena ukupno 600kn.ak hoces anjdemo se jedan dan u sv.nedelji i odemo do te firme (ne lasta)... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 20, 2008 izvaden kat i ubacena cijev,skinut zadnji orgigi lonac i stavljen protocni aluminijski.cijena ukupno 600kn.ak hoces anjdemo se jedan dan u sv.nedelji i odemo do te firme (ne lasta)... To ej stvarno đabe.. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 20, 2008 dobro ti veli .. ovaj decko je to tako radio jer ima para na bacanje i njemu nije problem tolke novce izbacit.. a mi ostali smrtnici moramo se probat snac .. znas ko ono ak nemas para nebus si kupio boss kosulju nego ces otic na plac i bit sretan da imas novo .. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 20, 2008 pa nije bas da se ne nema....al zasto dati lovu za neki xxl-proizvod od stainless steel ili v2a ili jos skuplje kad kod dizelasa ispuh ne hrda kao kod benzinca...bar kod VWa. a ono,rezultat je isti.jer,ko ce se legnut ispod auta i pokazati da ima inox cijevi komplet od naprijed do iza???da sigurno ne Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 21, 2008 ja sam mislio na sebe i na dobar dio ljudi kad vele da je 1000 € - 10000 kn dosta velika lova i da je nema.. ja osobno kazem otvoreno da je nemam jer da imam moj drugi golf bi se vozio a ne stajao doma vec godinu dana i cekao da se nabave svi dijelovi da se auto slozi..a sto se tice ovoga za inox cijev to je istina niko ti nebu lezo ispod auta da ti gleda cijev od auspuha . Share this post Link to post Share on other sites