1 1
bojan24

TM tuning znakići

Recommended Posts

Ma smirite se kakva panika, pa doc ce valjda do Bozica! Paket je poslan iz njemacke preko austrije ali zasta je u Sloveniji i ceka red jer ne moze mali postar Janez sve stic,pa zato dajte malo razumjevanja ljudi! Iduci put cemo zahtjevat da posiljka ide preko mađarske i doc ce za 2 dana... ;-)

Guest Golfara_2

ej kad će bit sljedeći group buy ?

kad dođe ovaj... i sve tro??kove zbrojim, podjelimo ljudima robu i sve se dogovorimo pa ćemo onda opet ne??to... Samo me muči veličina paketa... :-(

ma podjelit ćemo to i prije... dogovorit ćemo se... nekima je hića, jer lakiranje ih već čeka

daj neka admini ovo stave sticky...da odma upadne u oci...da nelutam topicima itd!

racunajte i mene za sljedecu turu!

@audicabrio-svaka cast na trudu! :palacg

Hvala, stavit ćemo pod sticky slijdeći. Kad ću moć sve fino definirati...

Ne mogu virovat da je doslo, bice zajebajes i igras se s nasim zivcima! :P

ja sam sutra u zagrebu pa mi mo?? spremit za mene i ovu dvojicu iz splita ako nema toga puno jer će mi auto bit pretrpano sutra.

javi mi se sutra tokom dana.

ja ću ubit nekoga... Nisu do??li hood ili trunk lifteri, sad neznam koje sam dobio...

El corrado, jesu ovo tvoji?

th_81013_DSC00126_122_216lo.JPG th_81177_DSC00125_122_795lo.JPG th_81178_DSC00124_122_969lo.JPG

Edited by audicabrio

po slici mi paru da jesu neznam tocno...ja sam ti narucio hood liftere...u cemu je problem sada nasta...jeli jos ko naruciva njih ako nije onda su moji :-) a mozes li vidit po onom kataloskom broju???

ja sam kriv ja sam htio uzet hood a u narudbi sam napisao trunk tako da sam si sam kriv a najvse sam kupovao radi toga a fala bogu...a ako su zabunom poslati hood umisto trunk niko sritniji od mene :-) kako bilo moji su aj vidi sta je tocno pa javi

na njima nigdje ne pi??e kaj su...

Kolega MOTA BOY je uzeo hood liftere za golfa2 i ti si uzeo trunk liftere, a sad koji su ovi poku??avam dokučit...

to su trunk lifteri definitivno (za zadnju haubu...)

eto kolega tonac je potvrdio... dakle to su trunk lifteri. I to tvoji el corrado.

Znači Mota, za tvoje ćemo nahebat Katju

aj ludilo kupio sam nesto sta mi ne triba ali kad sam vec kupia montirat cu ih a barem znam sta cu kupit u iducoj narudbi hehehe...jesu li odtale stvari na broju???

ma ostalo je na broju... koliko sam uspio prebrojat.... jer neznam po ??iframa, a i ne pi??e ni??ta na nekim stvarima. Fale samo oplate retrovizora, RSD hood lifter za MOTA BOY-a i jo?? jedna nalja za Stubu

1 1