drake 0 Posted March 21, 2008 Ma smirite se kakva panika, pa doc ce valjda do Bozica! Paket je poslan iz njemacke preko austrije ali zasta je u Sloveniji i ceka red jer ne moze mali postar Janez sve stic,pa zato dajte malo razumjevanja ljudi! Iduci put cemo zahtjevat da posiljka ide preko mađarske i doc ce za 2 dana... Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted March 21, 2008 da..pogotovo kad ja uzmem r32 branik... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Golfara_2 Posted March 23, 2008 ej kad će bit sljedeći group buy ? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 23, 2008 kad dođe ovaj... i sve tro??kove zbrojim, podjelimo ljudima robu i sve se dogovorimo pa ćemo onda opet ne??to... Samo me muči veličina paketa... :-( Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted March 23, 2008 Za slijedeći imam i ja ne??to spremno. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 23, 2008 Ak dođe ovaj tjedan mo??emo se nać na Auto showu u nedelju ak ti pa??e? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 23, 2008 ma podjelit ćemo to i prije... dogovorit ćemo se... nekima je hića, jer lakiranje ih već čeka Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted March 23, 2008 daj neka admini ovo stave sticky...da odma upadne u oci...da nelutam topicima itd! racunajte i mene za sljedecu turu! @audicabrio-svaka cast na trudu! Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 23, 2008 Hvala, stavit ćemo pod sticky slijdeći. Kad ću moć sve fino definirati... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 25, 2008 DO? LA ROBAAA!!! Sad radim inventuru da vidim jel sve do??lo.... Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted March 25, 2008 ooolllleeeee :-) Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 25, 2008 Ne mogu virovat da je doslo, bice zajebajes i igras se s nasim zivcima! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 25, 2008 Naravno da nije sve do??lo.... Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted March 25, 2008 ja sam sutra u zagrebu pa mi mo?? spremit za mene i ovu dvojicu iz splita ako nema toga puno jer će mi auto bit pretrpano sutra. javi mi se sutra tokom dana. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 25, 2008 Kolko vas je po??tarina i carina do??la? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 25, 2008 (edited) ja ću ubit nekoga... Nisu do??li hood ili trunk lifteri, sad neznam koje sam dobio... El corrado, jesu ovo tvoji? Edited March 25, 2008 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted March 25, 2008 po slici mi paru da jesu neznam tocno...ja sam ti narucio hood liftere...u cemu je problem sada nasta...jeli jos ko naruciva njih ako nije onda su moji :-) a mozes li vidit po onom kataloskom broju??? Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted March 25, 2008 ja sam kriv ja sam htio uzet hood a u narudbi sam napisao trunk tako da sam si sam kriv a najvse sam kupovao radi toga a fala bogu...a ako su zabunom poslati hood umisto trunk niko sritniji od mene :-) kako bilo moji su aj vidi sta je tocno pa javi Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 25, 2008 na njima nigdje ne pi??e kaj su... Kolega MOTA BOY je uzeo hood liftere za golfa2 i ti si uzeo trunk liftere, a sad koji su ovi poku??avam dokučit... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 25, 2008 to su trunk lifteri definitivno (za zadnju haubu...) Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted March 25, 2008 aj pa mi javi cekam :-) Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 25, 2008 eto kolega tonac je potvrdio... dakle to su trunk lifteri. I to tvoji el corrado. Znači Mota, za tvoje ćemo nahebat Katju Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 25, 2008 Cabrio jesu ostali djelovi iz narudzbe na broju? Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted March 25, 2008 aj ludilo kupio sam nesto sta mi ne triba ali kad sam vec kupia montirat cu ih a barem znam sta cu kupit u iducoj narudbi hehehe...jesu li odtale stvari na broju??? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 25, 2008 ma ostalo je na broju... koliko sam uspio prebrojat.... jer neznam po ??iframa, a i ne pi??e ni??ta na nekim stvarima. Fale samo oplate retrovizora, RSD hood lifter za MOTA BOY-a i jo?? jedna nalja za Stubu Share this post Link to post Share on other sites