Carlito 0 Posted March 28, 2008 hoce li i kad biti sljedeci GB? Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted March 28, 2008 hehe audicabrio sve je u redu ostalo...a sam sam si kriv kad nisan cita drugi put ce hood lifts doc i to je to...ionako sam mislija uzimat i trunk pa mi dode na isto... :-) fala ti Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 28, 2008 (edited) bit će slijedeći GB, samo da prvo podjelim ovaj pa ćemo onda polako a ovo za TDI papučice, neznam ja ništa... Kutija je bila original R32 do kad sam predao Krezi Edited March 28, 2008 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 28, 2008 bit će slijedeći GB, samo da prvo podjelim ovaj pa ćemo onda polako a ovo za TDI papučice, neznam ja ni??ta... Kutija je bila original R32 do kad sam predao Krezi ...ni meni nije jasno kako se ovo desilo ja otvaram kutiju a ono unutra papucice one crne obicne od tdi, kreza se kune da nema pojma kako se to dogodilo, morat cu zvat taj tm tuning!!! Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 28, 2008 a da jesi sku??io kak u krezinom TDI-u su zabunom bili ugradili R32, nekak mi to sumnjivo... :D:D Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 16, 2008 Oće bit kakav GB skoro? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted April 16, 2008 bude, sad sam u maloj gu??vi... slijedeći tjedan ću ga slo??it... Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 16, 2008 bude, sad sam u maloj gu??vi... slijedeći tjedan ću ga slo??it... Supach Share this post Link to post Share on other sites